Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Juridiske merknader for Bosch Group (Bosch)

© Copyright

Ettertrykk forbudt. Tekst, bilder, grafikk, lyd, animasjon, videoer og deres plassering på Bosch nettsider er beskyttet av opphavsrett og andre lover. Innholdet på disse nettstedene kan ikke kopieres, publiseres, endres eller gjøres tilgjengelig for tredjeparter for kommersiell bruk. Noen Bosch nettsider inneholder også bilder som er beskyttet av tredjeparts opphavsrett.

Varemerke- og lisensrettigheter

Med mindre annet er angitt, er alle varemerker på Bosch nettsteder registrerte varemerker. Det gjelder spesielt Bosch-merker, navneplater, firmalogoer og emblemer. Robert Bosch GmbH, Tyskland, har de immaterielle rettighetene til merkene og designelementer som brukes på våre nettsider.

Immaterielle rettigheter som finnes på Bosch nettsteder, for eksempel patenter, varemerker og opphavsrettigheter er beskyttet. Dette nettstedet gir ingen lisens for bruk av immaterielle rettigheter til Bosch Group (Bosch) eller tredjeparter.

Fraskrivingsrettigheter

Dette nettstedet ble utviklet med største mulige nøyaktighet. Likevel kan riktigheten og nøyaktigheten til informasjonen den inneholder ikke garanteres. Det tas intet ansvar for skader som oppstår ved direkte eller indirekte bruk av dette nettstedet, unntatt der slike skader skyldes forsett eller grov uaktsomhet fra Bosch.

Tvisteløsning på nettet i henhold til bestemmelser under Artikkel 14, punkt 1 av ODR-forordning: Europakommisjonen gir en plattform for tvisteløsning på nettet (OS) som du får tilgang til via nettsiden http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+49 89 4590-00

bosch-infoteam@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!