XXL - ekstra stort kombiskap 70 cm bredde.

Oppbevar maten #LikeABosch.

Mer plass til oppbevaring og lang holdbarhet med et XXL kombiskap.

Se XXL #LikeABosch video her

XXL - 70 cm bredt kombiskap. Gir ekstra god plass.

Med Bosch XXL - et kombiskap med 70 cm bredde får du opptil 76 liter mer i volum, sammenlignet med et 60 cm bredt kombiskap. Det tilsvarer hele 76 liter melk, tenk hva bare 10 cm kan bety.

Til produktene

Oppbevar maten #LikeABosch. Optimer dine innkjøp med et XXL kombiskap.

Bosch 70 cm brede XXL kombiskap med VitaFresh-skuffer gir deg ekstra god plass til din mat, så du slipper å handle så ofte. Dessuten gir VitaFresh skuffene deg ekstra lang holdbarhet på ferske matvarer som fersk fisk og kjøtt, samt optimale betingelser for å holde grønnsaker og frukt friske opptil 3 ganger lengre.

3 grunner til å velge et ekstra stort kjøleskap - 70 cm bredde.

  • Opptil 76 liter ekstra volum og plass til bakebrett.
    Hvordan skal jeg få plass til alt i kjøleskapet? spør du kanskje deg selv når du har storhandlet. Med et stort kjøleskap med fryser i 70 cm bredde, avhengig av modell, får du hele 69-76 liter ekstra volum, på grunn av 10 cm ekstra bredde.
  • Bruker mindre energi per liter.
    Du får 7-8% mer energieffektivitet, når du sammenligner med en tilsvarende modell i 60 cm bredde. Dette er fordi du kan utnytte volumet mer effektivt. Og hvem vil ikke være energismart i hjemmet?
  • Alltid 100 dager Fornøydtilbud
    Vi vil gjerne at du skal være 100% fornøyd. Er du ikke er helt fornøyd, kan du returnere produktet og få pengene tilbake. Les mer.


Til produktene

Få mest mulig ut av plassen på kjøkkenet ditt.

Har du liten plass på kjøkkenet, men behov for mye matoppbevaring? Eller har du et kjøleskap og en fryser men bruker ikke all plassen?

Velg da et 70 cm bredt kombiskap og bygg det inn i en nisje. Du kommer fortsatt til å ha et stort kjøleskap, men har også plass til et 50 cm bredt kjøkkenskap for oppbevaring ved siden av kombiskapet.

Plassering inntil veggen er ikke noe problem.

Mange kjøle-/fryseskap på markedet i dag trenger 10 cm avstand til veggen, for at dørene skal kunne åpnes og skuffene dras ut. Med PerfectFit fra Bosch, kan du plassere kombiskapet helt inntil veggen eller et kjøkkenskap.

Alle våre 70 cm brede kombiskap har PerfectFit. På den måten kan du utnytte plassen i kjøkkenet og få en pen og praktisk plassering.

Hold maten fersk opptil 3 ganger lenger.

Flere av våre 70 cm brede kombiskap har spesielle klimasoner, der maten holder seg fersk, sprø og lekker opptil tre ganger lenger. Det er mulig med lavere temperaturer for kjøtt og fisk, samt optimal fuktighet for frukt og grønnsaker.

Vi kaller klimasonene VitaFresh, VitaFresh Plus og VitaFresh Pro. VitaFresh forlenger holdbarheten til matvarer. VitaFresh Plus forlenger holdbarheten opptil to ganger, og VitaFresh er vår mest optimale løsning, som gir opptil tre ganger lengre holdbarhet, sammenlignet med en vanlig kjøleskuff.

Les mer om VitaFresh

Les mer på Bosch Stories

Les om flere smarte produkter for en mer bærekraftig livsstil #LikeABosch.

Oppdag hvordan Bosch kan gjøre både hverdag og helg litt mer behagelig og bærekraftig.

En effektiv oppvaskmaskin med teknologi som bruker mindre energi, en smart vaskemaskin som doserer helt nøyaktig, et kjøleskap der maten holdes fersk lengre, en selvrensende tørketrommel slik at strømforbruket holdes lavt.

Med innovasjoner og løsninger som disse, vil vi på Bosch hjelpe deg med å spare vann, energi og redusere matsvinnet.

Like a Bosch