Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Velkommen til MyBosch

Bli medlem i MyBosch.

Få smarte funksjoner, personlige tips, eksklusive rabatter og tilbud. Du får dessuten
vår 100 dager – 100 % fornøydgaranti: 100 % fornøyd eller pengene tilbake.

Registrer deg nå

Hvorfor bør du registrere produktene dine på MyBosch?

Forlenge Bosch produktgaranti for støvsugeren til fem år.

Hvis du kjøper en Bosch garantiboks i sammenheng med kjøp av en ny støvsuger fra Bosch, har du muligheten til å forlenge Bosch produktgaranti for støvsugeren til fem år. Garantien gjelder bare for hjemmebruk.

Du må gjøre følgende for å få denne forlengede produktgarantien:

Registrer deg og din nye støvsuger + garantiboks på myBosch innen 14 dager fra innkjøpsdato. Når du gjennomfører denne registreringen på myBosch får du et garantibevis. Ta godt vare på dette og på kvitteringen din.

Registrer deg nå

100 dager - 100% fornøyd.

I løpet av 100 dager rekker du å bli godt kjent med ditt Bosch-produkt. Vi vil være sikre på at du blir fornøyd, hvis ikke kan du levere produktet tilbake. Registrer det nye Bosch-produktet ditt innen 2 uker etter innkjøpsdato, og du får 100 dager på deg til å finne ut om du er 100 % fornøyd.

Registrer deg

10 års motorgaranti.

Vi gir 10 års motorgaranti på alle vaskemaskiner og kombinert vask/tørk fra Bosch med EcoSilence Drive™-motor fordi vi vil at du skal føle deg trygg og fornøyd ditt produkt. Det eneste du trenger å gjøre er å bli medlem i MyBosch og registrere ditt produkt.

Registrer dig nu

Rabatter når du handler i eShop.

Som medlem i MyBosch får du alltid 10 % rabatt på reservedeler, rengjøringsprodukter og tilbehør ved service.

Registrer dig nu

Alt om husholdningsapparatet ditt, hele døgnet.

Nå trenger du ikke lenger å ta vare på bruksanvisningene. I MyBosch har du alltid all informasjon og bruksanvisninger tilgjengelig. Du ser også hvilket tilbehør og originale reservedeler som passer til produktet ditt.

Registrer deg nå

Få verdifulle tips.

Bli kjent med Bosch. Når du registrerer produktet ditt i MyBosch, får du personlige brukertips og inspirasjon til hvordan du skal bruke og ta vare på din Bosch på best mulig måte.

Registrer deg nå

Hva synes du om ditt nye Bosch-produkt?

Gi oss din mening om ditt nye Bosch-produkt, og hjelp andre med å velge et produkt som passer dem. Samtidig hjelper du oss med å gjøre våre Bosch-produkter enda bedre.

Vurder produktene

100 dager Fornøydgaranti.

I løpet av 100 dager rekker du å bli godt kjent med Bosch-produktet ditt. Vi vil være sikre på at du blir fornøyd, hvis ikke kan du levere produktet tilbake. Registrer det nye Bosch-produktet ditt innen 2 uker etter kjøpsdato, og du får 100 dager på deg til å finne ut om du er 100 % fornøyd.

100 dager Fornøydgaranti

Spør Bosch.

Har du spørsmål om produktet ditt, eller vurderer du å kjøpe et nytt og trenger tips og råd? Som medlem i MyBosch kan du ringe direkte til våre produktrådgivere som vet alt om produktene våre.

Døgnåpen service.

Er du uheldig kan du ringe oss 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Vi hjelper deg med å bestille service slik at du raskt kan få løst problemet ditt.

Les mer

Spørsmål om MyBosch?

Tastevalg 1–4 i menyen
(Produktinformasjon før kjøp)
22 66 06 00
Åpningstider man-fre
08.00-16.00

Hvorfor velge Bosch?

Kanskje fordi at vi setter vår ære i å tenke på den aller minste lille detalj og ikke overlater noe til tilfeldighetene?

Kvalitet som utmerker seg.

Vi har samlet alle våre prisbelønte produkter for inspirasjon og informasjon.

10 års garanti

Vi gir 10 års motorgaranti på alle vaskemaskiner og kombinert vask/tørk fra Bosch med EcoSilence Drive™-motor. De eneste du trenger å gjøre er å bli medlem i MyBosch og registrere ditt produkt.

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!