Innovative hvitevarer som gjør hverdagen enklere, sunnere og mer bærekraftig #LikeABosch

Rull ned

En effektiv oppvaskmaskin med teknologi som bruker mindre energi, en smart vaskemaskin som doserer nøyaktig, et kjøleskap hvor maten holdes fersk ekstra lenge, en selvrensende tørketrommel som holder strømforbruket nede, og en ovn som hjelper deg med å tilberede maten sunnere.

Med innovasjoner og løsninger som dette ønsker vi i Bosch å forenkle hverdagen din og hjelpe deg med å spare vann, energi, redusere matsvinn og leve sunnere.

Bosch vaskemaskiner med i-DOS automatisk dosering i et vaskerom. Skap ved siden av den effektive vaskemaskinen, en kaktus som viser fredstegnet oppe på skapet.

Vask rent og spar vann med Bosch vaskemaskiner.

En vaskemaskin fra Bosch hjelper deg i hverdagen og er utstyrt med programmer som passer til forskjellige typer tøy, materialer og skittenhetsgrad og gir et godt vaskeresultat.

Med en selvdoserende vaskemaskin, i-DOS, kan du vaske mer effektivt fordi den doserer riktig mengde vann og vaskemiddel helt nøyaktig, ved hver vask. Dette betyr at det ikke brukes for mye vaskemiddel eller unødvendige skyllinger - og du sparer opptil 10 liter vann per vask *.

En mann som står i et vaskerom med en Bosch varmepumpetørketrommel. Smiler fordi den energieffektive varmepumpetørketrommelen sparer energi takket være den mest effektive energimerkingen som også er tegnet på genseren.

Tørk klærne energisparsomt og skånsomt.

En varmepumpetrommel med den effektive varmepumpeteknologien gjenbruker den varme luften for å fortsette å tørke klærne, noe som reduserer energiforbruket med opptil 68 %**; sammenlignet med en Bosch kondenstørketrommel.

En varmepumpetrommel er også skånsom mot klærne dine da den tørker på en lavere temperatur, og merker når tøyet er tørt. Det beste av alt, en varmepumpetrommel med selvrensende kondensator renses automatisk for lo, for å opprettholde et konstant lavt energiforbruk for hver tørkeomgang.

Bevar smak, farge og vitaminer med en dampovn.

I tillegg til de vanlige ovnsfunksjonene som over- og undervarme, varmluft, grill etc., har våre dampovner også enten fulldamp eller tilsatt damp. Dette gjør at du får enda mer utbytte av ovnen din og får et resultat som er mer smakfullt, saftig og som bevarer vitaminer og mineraler bedre. Dampfunksjonen er ideel til for eksempel å dampe grønnsaker, fisk, ris, heve deiger og bake brød, eller varme opp matretter.

En ovn for deg som vil spise godt og leve sunnere i hverdagen.

God plass og ekstra lang holdbarhet på maten. XXL kombiskap med VitaFresh.

Bosch 70 cm brede XXL kombiskap med VitaFresh-skuffer gir deg ekstra god plass til maten, så du slipper å handle så ofte. Dessuten gir VitaFresh skuffene deg ekstra lang holdbarhet på ferske matvarer som fersk fisk og kjøtt, samt optimale betingelser for å holde grønnsaker og frukt friske opptil 3 ganger lengre.

En kvinne står på kne foran sin PerfectDry Bosch oppvaskmaskin, ser inn i kameraet og lar en blå tallerken tilfeldig sirkle på pekefingeren på høyre hånd. Den venstre pekefingeren peker mot tallerkenen og viser hvor enkelt det er å rengjøre oppvasken og spare energi.

Spar tid, energi og slipp å vaske opp for hånd.

Flere av våre oppvaskmaskiner bruker kun 9,5 liter vann per vaskesyklus, samtidig som de rengjør oppvasken perfekt fordi de bruker høyere temperatur enn for håndvask. Med en Bosch oppvaskmaskin kan du spare opptil 8500 liter *** vann per år .

Bosch oppvaskmaskiner med funksjonen PerfectDry, tørker selv den mest krevende oppvasken perfekt tørr, selv ting laget av plast. Ved hjelp av mineralet zeolitt omdannes fuktighet til varme som tørker oppvasken optimalt. Som et resultat bruker våre Perfect Dry-oppvaskmaskiner 30 % mindre energi enn en oppvaskmaskin uten Zeolith-teknologi ****.

Støvsug ubegrenset med Unlimited.

Ønsker du en mer fleksibel støvsuging uten å gå på akkord med resultatet? Nå kan du enkelt rengjøre hele hjemmet med kun ett produkt: en trådløs støvsuger som tar seg av all hverdagsrengjøring, samtidig som den er lett og praktisk. Støv på gulvet, smuler på kjøkkenbenken, spindelvev på veggen eller skitt i garasjen. Med den fleksible trådløse støvsugeren fra vårt Unlimited-sortiment er selv store områder også enkle å rengjøre.

* Beregningen er basert på en 40°C blandet vask med 38% manuell overdosering av flytende vaskemiddel kontra en vaskemaskin med automatisk dosering med 10 kg: Undersøkelse WL 1547A/19 utført av WFK Institute for Applied Research, dato 26.07.2019, på oppdrag av BSH Hausgeräte GmbH. Undersøkelsen ble gjennomført på husholdninger i Tyskland.

** Eksempel på Bosch tørketrommel med varmepumpe, energiklasse A +++, 8 kg, 176 kWt/år sammenlignet med en Bosch kondenstørketrommel, energiklasse B, 8 kg, 561 kWt/år. Beregningen er basert på EU-forskrift 392/212.

*** Intern undersøkelse av inom BSH Hausgeräte GmbH (Tyskland) basert på oppvask for hånd sammenlignet med oppvaskmaskin. Per oppvasksyklus: 40 liter (manuell vasking) - 9,5 liter (med oppvaskmaskin) gir 8500 liters besparelse basert på 280 sykluser per år.

**** Beregningen er gjort med oppvaskmaskin i Serie 2 (12 kuverter, 290 kWt) uten Zeolith sammenlignet med oppvaskmaskin i Serie 8 (14 kuverter, 237 kWt) med Zeolith. Beregningen er basert på de offisielle målemetodene 280 vaskesykluser i standardprogrammet Eco 50° C.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!