Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Historien om Bosch husholdningsapparater.

Noe som ikke har endret seg med tiden er vår ambisjon om stadig å bli bedre.

I mange generasjoner har Bosch husholdningsapparater gjort hverdagslivet enklere: Jevnt og trutt har disse hjelperne kontinuerlig oppfylt sine eieres høyeste krav. I omtrent 150 år har de utført uendelig mange kjedelige oppgaver i uendelig mange husholdninger – for å gi oss tiden vi trenger for å forbedre livskvaliteten.

Husholdnigsapparater fra Bosch – din livskvalitet i fokus.

Vi kan ikke fjerne de daglige rutinene dine. Men vi kan sørge for at du blir fortere ferdig. Som Europas største varemerke innen husholdningsapparater, tilbyr vi alltid den beste ytelsen for å gjøre hverdagslivet ditt enklere. Våre husholdningsapparater representerer kompromissløs kvalitet, teknisk perfeksjon og absolutt pålitelighet. I går, i dag og i fremtiden.

Nytenking: Mobilteknologi møter husholdningsapparater

Med Home Connect kan du styre husholdningsapparatene dine, også når du ikke er hjemme. Nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for om du glemte å skru av stekeovnen eller om du har nok melk i kjøleskapet. Alt dette kan du enkelt gjøre med Home Connect-appen for mobiltelfonen eller nettbrettet.

Hygienisk rene klær på energibesparende temperaturer.

ActiveOxygen-funksjonen vasker tøyet hygienisk rent – selv på lave, energisparende temperaturer. Denne bemerkelsesverdige teknologien fjerner opptil 99,99 % av bakteriene som vanligvis finnes i klær. Med all den enestående effektiviteten du forventer fra Bosch.

Presisjonsdosering av vaskemiddel.

Vi forbedrer produktene våre kontinuerlig. I 9 av 10 tilfeller måles vaskemiddel feilaktig opp for hånd. Derfor lager vi vaskemaskiner som skal gjøre dosering enklere. Den nye i-DOS-teknologien doserer automatisk flytende vaskemiddel etter vasketype og mengde tøy – med absolutt nøyaktighet. Det er fordelaktig både for lommeboken og miljøet.

Nå får du favorittkaffen din hjemme. Av Bosch.

Nå trenger du ikke lenger å gå på kaffebar for å nyte en skikkelig god espresso. Med våre kombinerte helautomatiske espressomaskiner, kan du enkelt nyte en perfekt kaffe, espresso eller cappuccino hjemme, som om du hadde en barista – fra Bosch.

Noe greier vi oss uten. Unødvendige drivhusgasser for eksempel.

På 90-tallet økte fokuset i verden på miljøbevissthet. Samtidig satt Bosch standarden og gjorde om produksjonen i Tyskland, Hellas og Spania fullstendig, til CFC- og FC-frie kjøleskap.

Vi forlenger holdbarheten på frukt og grønnsaker.

I 1989 kom en annen Bosch-innovasjon på markedet: 0°C-kjøleteknologi. Nå holder frukt og grønnsaker seg friske og sprø lenger i kjøleskapene våre.

Ett husholdningsapparat, mange muligheter.

80-tallet brakte med seg en helt ny livsstil – med høyere forventninger til hverdagslivet enn noensinne. Også til husholdningsapparater. Bosch fulgte med i utviklingen, og en rekke funksjoner skulle snart kombineres i ett apparat. Den første innebygde komfyren med integrert mikroovn, flerbruksovn og selvrengjøringsteknologi ble laget av oss. Ikke overraskende.

Fra 0 til 100 på få minutter.

70-tallet var akselerasjonens tiår: Tid ble for alle en stadig mer verdsatt ressurs. Derfor startet Bosch fra 1973 å produsere mikrobølgeovner for å hjelpe familier hvor begge var i arbeid.

Vaskemaskiner og tørketromler blir endelig ett.

Vi utviklet den første kombinerte vaskemaskinen og tørketrommelen med et nonstop-program for å kunne vaske og tørke alle 70-tallets slengbukser, minikjoler og polyesterskjorter i én prosess.

Små husholdningsapparater med stor effekt.

Hårfønere, elektriske tannbørster, støvsugere og mange andre Bosch-apparater gjorde livet enklere på 70-tallet. Nå kunne til og med frokosteggene kokes enkelt og perfekt, takket være Boschs første eggekoker som kom på markedet på 1970-tallet.

Aldri mer oppvask for hånd.

På 60-tallet endrer kjønnsrollemønsteret seg, og det var ikke lenger uvanlig at kvinner jobbet. Bosch så problemet med tidsklemma. Med den første oppvaskmaskinen fra Bosch behøvde man ikke lenger å vaske opp for hånd. Dette sparer tid, arbeid og vann. Og gir alltid skinnende rene resultater.

Vaske, sentrifugere og skylle – helt automatisk.

Den første Bosch vaskemaskinen ble serieprodusert i 1958. Det førte til at klesvask tok mindre tid.

Den første kjøkkenmaskinen fra Bosch.

Det kom stadig flere elektriske apparater inn i moderne husholdninger. Nå lanserte vi de første kjøkkenmaskinene. "Neuzeit I" kunne blande, elte, kutte, strimle, mose, kverne og rive. Maskinen tok over mange oppgaver på kjøkkenet, og gjorde steking og baking enklere.

Vakker allerede da, en designklassiker i dag.

Bosch lanserer et kjøleskap som utmerker seg med sin fornuftige bruk av kjøleskapsplass og overraskende stor fryserkapasitet. Denne smale modellens design bidrar også til dens enorme popularitet. Designklassikeren finnes fremdeles i mange husholdninger i dag, men mer vanlig er det nå med kjøleskap og frysere med den nyeste teknologien.

Det første elektriske kjøleskapet fra Bosch.

I 1933 lanserte Bosch sitt første husholdningsapparat i Tyskland. Det lille elektriske kjøleskapet fra Bosch hadde en kapasitet på 60 liter og var fremdeles rundt i formen.

Fremtidens husholdningsapparater startet her.

I 1929 hadde Bosch allerede mer enn 10 000 ansatte, og virksomhet i hele verden – men så langt bare innen områdene motorkjøretøy og teknologi. Under den store depresjonen på 1920-tallet ble nye forretningsområder utforsket. Dette omfattet blant annet elektriske husholdningsapparater som tidligere bare fantes i større husholdninger og i kommersielle virksomheter.

Robert Boschs første verksted danner grunnlaget for Bosch husholdningsapparater.

Med etableringen av sitt verksted for finmekanikk og elektroteknikk, legger Robert Bosch grunnlaget for vår suksesshistorie i Stuttgart. For ham var tanken på å ikke produsere det aller beste helt utenkelig. Robert Bosch jobbet alltid etter prinsippet om at ærlig fagarbeid er viktigere enn midlertidig gevinst. Derfor har våre produkter i nesten 130 år stått for kompromissløs kvalitet, teknisk perfeksjon og absolutt pålitelighet.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!