Home Connect - et smart hjem som forenkler hverdagen.

Om Home Connect
Rull ned

For et enklere liv. I dag og i fremtiden.

Vi tror at et smart hjem er bygget rundt deg. Med Home Connect kan du nå betjene, overvåke eller forhåndsinnstille dine Bosch hvitevarer direkte fra din smarttelefon eller tablet, uansett hvor du er. Og enda viktigere: Våre partnerskap utvides kontinuerlig og vi får stadig flere nyttige nye funksjoner og tjenester for deg og dine kjære. Slik at du kan være sikker på at produktene du kjøper i dag er klare for fremtiden i morgen.

Home Connect er en tjeneste fra Home Connect GmbH.

Om Home Connect
Nyttige tilkoblinger for et enklere liv.

Praktisk tilkobling for hjelp i hverdagen.

Home Connect er designet som en åpen plattform, og tar hele tiden inn nye partnerprodukter og tjenester som hjelper deg med å bygge opp et smart hjem og hjelper deg i hverdagen.

Våre samarbeidspartnere

Den nye standarden for komfort i hjemmet.

Komfortabelt med Home Connect som standard for Bosch Hvitevarer.

Vi tror at tilkobling gjør livet ditt enklere og mer komfortabelt. Siden starten av 2017 finnes Home Connect i alle Bosch hvitevarer sine produktkategorier. Men vårt ønske om å bringe tilkobling til alle husholdninger slutter ikke her. Derfor etablerer vi Home Connect som standard i alle Bosch hvitevarer i fremtiden.

Våre produkter

Ha kontroll, uansett

Ha kontroll, uansett.

Home Connect-appen er mer enn bare en fjernkontroll. Du kan bruke den til å overvåke og styre dine Bosch hvitevarer. Men den gir deg også fri tilgang til et stadig økende antall tjenester, tilbehørsanbefalinger, inspirasjon og statusoppdateringer for hvitevarene dine. Og hvis noe skjer, tilbyr kundeservice også fjerndiagnostikk.

Fjernfunksjoner og -tjenester

Det har aldri vært enklere å være tilkoblet.

Din komfort og valgfrihet er det viktigste for oss. Når du kobler alle dine Bosch hvitevarer til dine smartenheter, bruker Home Connect ganske enkelt ditt eksisterende trådløse nettverk: Du trenger ingen ytterligere maskinvare. Og vi tenker allerede på mer enn bare smarte produkter og på ditt helintegrerte smarthjem. Derfor kjører Home Connect på en skybasert, utviklervennlig plattform som er svært kompatibel og kan integreres med andre smartteknologier. Det er derfor vi kaller det: Smart i dag. Smart i morgen.

Med fingertuppene får du tilgang til en verden av komfort.

En app sier mer enn tusen ord.

Home Connect-appen er kontrollsenteret for alle dine Bosch hvitevarer. Appen styres enkelt fra din smarttelefon eller tablet, den oppdateres kontinuerlig og forbedres med nye funksjoner. Last ned appen kostnadsfritt i dag, og prøv demomodusen for å oppleve Home Connects fulle potensiale.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du ofte stilte spørsmål og svar om Home Connect.

Ofte stilte spørsmål

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!