Tilbehør til Bosch husholdningsapparater

Oppvaskmaskinen alltid klar, kjørlene alltid rene

Rengjør din Bosch oppvaskmaskin raskt og enkelt.

Les mer

Forbedre Bosch-produktene dine med tilbehør.

Mange apparater kan forbedres ved å kjøpe riktig tilbehør. Se gjennom utvalget vårt eller ta kontakt med oss, så forteller vi hvilke alternativer som finnes. Fra nettbutikken vår leverer vi alt fra anbefalte kokekar til filtre og støvsugerposer til støvsugere.

Matlaging og baking.

Matlaging er en oppdagelsesreise – selv om du liker god hjemmelaget mat bedre enn eksotiske retter fra fjerne strøk. Titt innom nettbutikken vår, og oppdag alle de gode tilbudene på elegante kjøkkentilbehør, vedlikeholdsprodukter, rengjøringsprodukter og andre hjelpemidler til dine Bosch kjøkkenapparater.

Se gjennom tilbehør

Vasking og tørking.

Vi vil at du skal få oppleve mange lykkelige gjenforeninger med dine favorittklær. Derfor er alle produktene i nettbutikken vår nøye testet og godkjent, slik at du kan forlenge levetiden til dine vaske- og tørkeapparater. Vi har også et par andre ideer for å gi klesvasken din en rask og enkel reise fra skittentøyskurven til skapet.

Se gjennom tilbehør

Oppvask.

Den perfekte middagen krever perfekt dekketøy. Bosch-tilbehør hjelper deg å beskytte serviset ditt og bevarer oppvaskmaskinens rengjøringseffekt, optimaliserer lastekapasiteten med mange smarte tilbehør – for supereffektiv oppvask.

Se gjennom tilbehør

Kjøling og frysing.

Et balansert kosthold kommer fra variert mat. Fordi de finnes i alle former og størrelser har de ulike oppbevaringskrav. Bosch har en rekke smarte komponenter som kjøl gjør eskapet og fryseren din mer fleksibel. I nettbutikken vår finner du finner alt dette og mye annet som holder matvarene friske på en effektiv og bærekraftig måte.

Se gjennom tilbehør

Kjøkkenmaskiner.

Vil du fortsette å forenkle og effektivisere din hverdag?
Med våre kjøkkenmaskiner kommer du til å lykkes bedre på kjøkkenet.

Se gjennom tilbehør

Støvsugere.

For et skinnende rent og støvfritt hjem tilbyr vi deg muligheten til å oppgradere din Bosch støvsuger med vårt nye originale tilbehør.

Se gjennom tilbehør

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.