Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Hos Bosch vil vi at du skal kjenne deg trygg når du kontakter Bosch og når du bruker Boschs produkter og tjenester. Bosch behandler dine personopplysninger med største forsiktighet og er nøye med beskytte personvernet ditt. Derfor har vi opprettet denne siden, der vi så tydelig som mulig beskriver hvordan vi blant annet behandler dine personopplysninger og informasjonskapsler.

Via koblingene nedenfor kan du lese mer om de forskjellige delene av håndteringen av personopplysningene dine samt om informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at der det utføres behandling av personopplysninger utelukkende i forbindelse med enkelte tjenester (f.eks. MyBosch), kan det finnes mer spesifikk informasjon om behandlingen for de ulike tjenestene under avsnittene for disse tjenestene.

Det er viktig at du er klar over og forstår retningslinjene for personvern og kjenner deg trygg på vår behandling av de personopplysningene dine.

I de aktuelle kategoriene finner du informasjon om følgende:

Husk at du alltid kan kontakte oss hvis du har spørsmål.