Ta oppvasken #LikeABosch med PerfectDry oppvaskmaskiner.

En kvinne står bøyd over sin Bosch oppvaskmaskin og stryker tilfeldig over en tallerken med pekefingeren

Oppvaskmaskiner med Zeolith-teknologi for perfekte tørkeresultater og 30% lavere energiforbruk*.

PerfectDry oppvaskmaskiner med Zeolith-teknologi sørger for perfekte tørkeresultater, selv for ting som normalt er krevende å tørke, som for eksempel plast.

Det naturlige mineralet bruker fuktigheten fra rengjøringsfasen og omdanner den til varm luft. I en kraftig, men skånsom 3D-luftflyt distribueres denne luften i hele oppvaskmaskinen og tørker effektivt alle typer service og kjøkkenredskaper. Derfor krever hele prosessen 30 % mindre strøm*. Det gjør PerfectDry-oppvaskmaskiner både til det effektive og bærekraftige valget.

Se oppvaskmaskiner med PerfectDry

*Beregningen er gjort med en oppvaskmaskin i serie 2 (12 kuverter, 290 kWh) uten Zeolith sammenlignet med en oppvaskmaskin i serie 8 (14 kuverter, 237 kWh) med Zeolith. Beregningen er basert på de offisielle målemetodene med 280 oppvaskomganger på standardprogrammet Eco 50 °C.

Oppvaskmaskiner fra Bosch har kurver som gir maksimal fleksibilitet og beskyttelse av dine kjørler

Nyhet: Extra clean zone - for svært tilsmusset oppvask.

For tekopper og annet som lett etterlater flekker eller blir innbrent, finnes det nå en sone i den øvre kurven som vi kaller Extra Clean Zone.


Det er tre små roterende dyser foran på øvre kurv. De roterende dysene spruter vann kontinuerlig på oppvasken og fjerner selv inntørkede matrester. Takket være det ekstra retningsbestemte vanntrykket krever ikke Extra Clean Zone høy temperatur. Den nye funksjonen kan enkelt slås på eller av direkte ved dysene etter behov.

Oppvaskmaskiner fra Bosch har kurver som gir maksimal fleksibilitet og beskyttelse av dine kjørler

Kurver for maksimal fleksibilitet og beskyttelse av din oppvask.

De nydesignede kurvene tilbyr maksimalt med plass, sikkerhet og fleksibilitet. Kurvsystemene Max Flex Pro og Max Flex tilpasser seg på en perfekt måte til alle dine behov, og gir et helt nytt nivå av stabilitet, sikkerhet og innovativ bruk av plass.

De nye oppvaskmaskinene fra Bosch har den nye tredje kurven med ekstra plass i den øvre delen av maskinen som passer for små kjøkkenredskaper som aldri før har hatt en skikkelig plass i oppvaskmaskinen.

En tredje kurv med ekstra plass: Perfekt for mindre kjøkkenredskaper.

Den unike tredje kurven med ekstra plass, er den perfekte løsningen for små kjøkkenredskaper. Den har maksimal kapasitet både i lengden og bredden, i motsetning til tradisjonelle bestikkskuffer som bare passer for vanlig bestikk som kniver, gafler og skjeer.

Alle oppvaskmaskiner fra Bosch kan nå styres via Home Connect-appen eller via Alexa, Google, Nest eller IFTTT. I tillegg kan du også stille inn favorittprogrammene dine i appen.

Den nye smarte måten å ta oppvasken - ved hjelp av en app.

Når din nye oppvaskmaskinen er koblet til, er det din tur å koble den til Home Connect. Det er enkelt og det åpner for flere muligheter for å gjøre hverdagen enklere og velge personlige innstillinger. Her er noen av fordelene:

1) Programmene på oppvaskmaskinen kan oppdateres, og du får tilgang til nye programmer.

2) Bruksanvisningen for oppvaskmaskinen din er alltid tilgjengelig i Home Connect-appen.

3) Du kan betjene og overvåke oppvaskmaskinen din via appen.

4) Du kan la den allerede stille oppvaskmaskinen være helt stille i 30 minutter med Silence on Demand-funksjonen. Praktisk hvis du har en viktig samtale eller et møte, og ønsker en uforstyrret stund.

5) Du kan velge å få hjelp fra en servicetekniker via fjerndiagnose, hvis det skulle oppstå problemer.

De svært stillegående oppvaskmaskinene fra Bosch med lavt lydnivå

Stille som hvisking.

Kjøkkenet er mer enn bare et rom der man lager mat. Det er et oppholdssted, et sted man føler seg hjemme, enten man jobber, sover, leser, lytter til musikk, leker med barna eller har hjemmekontor. Derfor gjorde vi våre Bosch oppvaskmaskiner spesielt stillegående. Og hvis du ønsker en fredelig atmosfære, gjør det ekstra stillegående Silence-programmet det mulig å kjøre oppvaskmaskinen i den aller mest stillegående modusen. Denne funksjonen er ekstra verdifull når man har en åpen planløsning mellom stue og kjøkken.

Gå til produktene

Oppvaskmaskin

Noe av det bedre jeg har vært bort i. Mange stablingsmuligheter og god plass. Rask og relativt stillegående. Anbefales

Ok for prisen

Denne bråker mer enn det som er oppgitt. Den kan heller ikke integreres i kjøkken med 80 cm skaphøyde (max 60cm). Ellers veldig god maskin.

God vaskemaskin

Fungerer fint. Enkel maskin.

God maskin anbefales

Vasker godt. Et program på 60 grader som tar en time. Gammel maskin tilsvarende 40 grader denne er mye bedre. Svært stille maskin.

Kjempe bra oppvaskmaskin

Veldig fornøyd med denne. Den vasker helt rent, kjempefornøyd med bestikkskuffen og plassen ellers i den. Den er utrolig stille, hører den ikke om en ikke er rett ved den på kjøkkenet, å selv da er den utrolig stille.. Økonomisk økoprogram som også vasker helt reint
De svært stillegående oppvaskmaskinene fra Bosch med lavt lydnivå

Les om flere produkter for en mer bærekraftig livsstil #LikeABosch.

Oppdag hvordan Bosch kan gjøre både hverdag og helg litt mer behagelig og bærekraftig.

En effektiv oppvaskmaskin med teknologi som bruker mindre energi, en smart vaskemaskin som doserer helt nøyaktig, et kjøleskap der maten holdes fersk lengre, en selvrensende tørketrommel slik at strømforbruket holdes lavt.

Med innovasjoner og løsninger som disse, vil vi på Bosch hjelpe deg med å spare vann, energi og redusere matsvinnet.

Like a Bosch

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!