Effektiv tørking med Bosch varmepumpetrommel.

Spar energi #LikeABosch med varmepumpetromlere.

Vil du ha den mest økonomiske og energieffektive tørketrommelen? Bosch varmepumpetørkere i energiklasse A +++ tilbyr den mest effektive tørketeknologien. Våre varmepumpetromlere gjenvinner den varme luften til å tørke klærne, noe som reduserer energiforbruket med opptil 68%, sammenlignet med vanlige kondenstørketromlere fra Bosch*.

Prøv Bosch varmepumpetørketrommel hjemme i 100 dager. Hvis du ikke er 100% fornøyd, kan du returnere produktet.

Les mer om 100 dager
Rull ned
Den mest effektive varmepumpetørketrommelen, høyeffektiv tørketrommel, beste energiklassen for tørketromler.

Hvordan fungerer en varmepumpetrommel?

En varmepumpetrommel er en kondensator med varmepumpeteknologi. Den er ekstremt energieffektiv da den bevarer og gjenvinner varm luft for å tørke klærne. Dette er forskjellig fra en tradisjonell tørketrommel med kondensator som i stedet slipper varm luft ut i omgivelsene.

En tørketrommel med varmepumpe er også skånsom mot klærne dine, da det tørker klærne ved lavere temperaturer og registrerer når tøyet er tørt.

5 fordeler med varmepumpetromlere:

  • Lavere energiforbruk takket være gjenbruk av varme.
  • Tørketrommelen skyller automatisk bort lo i kondensatoren, noe som gir et konstant lavt energiforbruk og du trenger ikke rengjøre kondensatoren etter hver tørking.
  • Reduserer behovet for stryking takket være Iron Assist -programmer som reduserer skrukker på klærne.
  • Skånsom tørking som merker når tøyet er tørt og slår seg av automatisk, noe som igjen også sparer energi.
  • Ingen behov for spesiell ventilasjon i tørkerommet.
Den beste tørkeytelsen på den mest komfortable måten med varmepumpetørketromler med SelfCleaning-kondensator og AutoClean-teknologi for automatisk lorengjøring.

Slipp rengjøring av kondensatoren og hold energiforbruket nede.

Mens andre tørketromler mister effektiviteten hvis man ikke fjerner lo etter hver tørkesyklus fjerner våre Bosch varmepumpetørketromler med SelfCleaning-kondensator eller AutoClean-teknologi automatisk lo fra kondensatoren for å opprettholde det lave energiforbruket i syklus etter syklus.

Se produkter

Få ønsket tørkegrad

Bosch AutoDry-funksjon bidrar til å tørke tøyet på en skånsom måte til perfekte tørkeresultater: Du velger tørkegrad, og moderne sensorteknologi måler fuktigheten inni trommelen kontinuerlig.

Når tøyet er ferdig, slås tørketrommelen automatisk av. Slik beskyttes tøyet mot overoppheting, og det sparer energi – en annen fordel med disse svært effektive tørketromlene.

Se produkter

En mann har på seg en perfekt skjorte uten behov for stryking. Tørketrommel med dampbehandling for mindre krøllete tøy.

Strykefri vask? Ikke helt, men nesten.

Bosch tørketromler med dampprogrammet Iron Assist reduserer eller til og med eliminerer behovet for å stryke klærne. Iron Assist bruker vanndamp som reduserer synlige folder og gjør tøyet mindre skrukkete. En dis av vanndamp sprer seg over de varme tekstilene og sletter ut skrukkene. Velg mellom 3 ulike dampprogrammer som er valgt og optimalisert for forskjellige typer plagg. Mengden damp er optimalisert i henhold til mengden og typen tekstil for å gi de beste resultatene.

Til alle tørketromler med Iron Assist

Typer varmepumpetørketromler

Se våre varmepumpetørketromler i aksjon!

Vaskemaskin og tørketrommel i et moderne rom

Les om flere smarte produkter for en mer bærekraftig livsstil #LikeABosch.

Oppdag hvordan Bosch kan gjøre både hverdag og helg litt mer behagelig og bærekraftig.

En effektiv oppvaskmaskin med teknologi som bruker mindre energi, en smart vaskemaskin som doserer helt nøyaktig, et kjøleskap der maten holdes fersk lengre, en selvrensende tørketrommel slik at strømforbruket holdes lavt.

Med innovasjoner og løsninger som disse, vil vi på Bosch hjelpe deg med å spare vann, energi og redusere matsvinnet.

Like A Bosch

Prøv våre hvitevarer i 100 dager.

Vi vil være sikre på at du blir fornøyd med ditt nye kjøkken – hvis ikke kan du levere tilbake hvitevarene. Når du blir med i vår medlemsklubb MyBosch og registrerer produktene dine senest to uker etter at du har kjøpt dem, kan du teste produktene i 100 dager for å finne ut om du er 100 % fornøyd. Kan det bli bedre?

Les mer

*En typisk Bosch varmepumpetørketrommel med en EEC: A+++, 8 kg, 176 kWt/år sammen med en Bosch tradisjonell kondenstørkerommel: EEC: B, 8 kg, 561 kWt/år, beregning basert på EU-forordning 392/212.

**Basert på 160 tørkesykluser/år på standard bomullsprogram iht. EU-forordning 392/2012. Tallene kan variere avhengig av bruksmønster.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-Service-NO@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!