Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

God og kunnskapsrik service når du trenger det.

Litt kjærlig omtanke gjør underverker for vaskemaskinen din.

Det er like viktig å ta vare på vaskemaskinen som på klærne dine. Vi gir deg vaskerådene som skiller fakta fra myter og holder vaskemaskinen og klærne dine i tipp topp stand! Bosch avliver mytene og gir deg råd om hvordan du skal holde maskinen din i perfekt stand og få rent tøy hver gang.

Les mer

Du kan stole på vår kundeservice.

Du kan være trygg på at vi hjelper deg med ditt Bosch husholdningsapparat i hele produktets levetid. Vår ekspertise om produktet ditt gir deg den hjelpen du trenger.

Vi hjelper deg med produktet ditt

På våre supportsider gir vi ekspertråd når det gjelder feilsøking og vedlikehold av ditt Bosch husholdningsapparat. De er lettforståelige og enkle å følge, og du velger selv hvor detaljerte råd du ønsker. Når du velger produktkategori i listen under, får du råd om vedlikehold, rengjøring og reparasjoner av ditt Bosch-produkt. Her finner du også bruksanvisning, gode tips, og mange andre supportalternativer for akkurat ditt Bosch-produkt.

Brukermanualer

Komplett dokumentasjon er tilgjengelig for alle Bosch-produkter, og inkluderer nyttig informasjon om vedlikehold, reservedeler og hvordan du kan håndtere mindre problemer. Du trenger bare E-NR (modellnummer) og hele modellnavnet til apparatet ditt for å velge den riktige brukermanualen.

Til brukermanualer

Eksperthjelp fra Bosch.

Bosch serviceteknikere utfører ikke bare ekspertreparasjoner – de kommer også med ekspertråd. Få all nødvendig informasjon om de mange måtene Bosch kan støtte deg når det gjelder håndtering av tekniske problemer.

Til servicebestilling

Har du spørsmål eller forslag? Ta kontakt med oss!

Enten du trenger ekspertråd for dine Bosch husholdningsapparater, hjelp med problemer eller bare ønsker å gi oss tilbakemelding på våre produkter og tjenester – vi er her for deg hele døgnet, 7 dager i uken.

Kontakt Bosch

Nyhetsbrev

Abonner nå – raskt og enkelt – på vårt gratis nyhetsbrev. Du får verdifulle tips for husholdningsapparatene dine, informasjon om de siste tilbudene og eksklusive kampanjer bare for dem som mottar nyhetsbrevet.

Abonner nå

Bosch tilbehør

Forbedre produktet ditt med Bosch tilbehør. Benytt deg av vårt store utvalg her.

Bestill service

Finn din lokale servicetekniker online hele dagen, raskt og enkelt. Vi tilbyr pålitelig ekspertservice.

Finn serviceteknikere

Besøk vår eShop

Vi har et bredt sortiment av tilbehør, rengjøringsprodukter og reservedeler.

Kjøp online nå

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

+47 22 66 05 54

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.