Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Vaskemaskiner med i-DOS doserer automatisk og sparer vaskemiddel og vann.

Bosch vaskemaskin med i-DOS

i-DOS doserer automatisk. Veldig gjennomtenkt. Veldig Bosch.

Hvor mye vaskemiddel skal til? La en vaskemaskin med automatisk dosering bestemme. Bosch i-DOS måler nøyaktig mengde vaskemiddel og vann som skal til for hver vask. Perfekt resultat – helt automatisk uten å sløse en eneste dråpe vann eller vaskemiddel.

Cashback-kampanje på Bosch i-DOS vaskemaskiner.

Få opptil 1500 kr tilbake når du kjøper og skriver en produktomtale om din nye vaskemaskin med i-DOS fra Bosch.

Les mer

Enkelt, automatisk og bærekraftig.

i-DOS, slik virker det.

Hell i hele flasken med flytende vaskemiddel i vaskemaskinen så ordner i-DOS resten. En vaskemaskin med i-DOS gjenkjenner automatisk hvor mye tøy du legger i og hvor skittent det er og doserer nøyaktig mengde vaskemiddel og vann. Alltid optimalt resultat. Enklere kan det ikke bli.

Se alle vaskemaskiner med i-DOS

Erfaringer med Bosch i-DOS vaskemaskin.

Les produktomtaler fra brukerne. Det gjør vi.

Hos Bosch tester vi våre produkter grundig før de forlater fabrikken. Men det viktigste er alltid det som skjer etterpå, når de er i bruk hjemme hos deg.

Nedenfor ser du tilfeldig utvalgte produktomtaler om våre i-DOS vaskemaskiner. Du kan også klikke deg inn på hver enkelt maskin under produktlisten og lese hva våre kunder synes om dem.

Enkelte av produktomtalene kan komme fra markedsføringskampanjer. Alle som legger inn en produktomtale gjør det på frivillig basis og står helt fritt til å gi den bedømmelsen de synes produktet er verdt.

I-dos er genialt!

Kjøpte denne for en liten stund siden. Allerede blitt veldig glad i I-DOS systemet. Lettvint og godt vaskeresultat.

Stillegående og kjapp

Veldig fornøyd med denne. Stillegående. Lett å finne riktig program, Skånsom og virkelig lekker å se på.

Kjøp anbefales

Vi kjøpte maskinen for ca 1,5 mnd. siden og er veldig godt fornøyd. Følelsen av et avansert produkt samtidig som den er veldig enkel å betjene. Vasker meget rent og er stillegående. Det eneste vi har reagert på er at vi har måttet etterfylle vaske og skyllemiddel oftere enn da vi hadde vaskemaskin med manuell påfylling. Så nå benytter vi kun "minste dose" vaske og skyllemiddel, selv ved meget skitten vask, og det blir allikevel skinnende rent. Mao - en flott maskin! Savner dog, ved ullvask å kunne benytte ull-skyllemiddel, men da er allerede skyllemiddelbeholderen fylt med vanlig skyllemiddel. Men ved bruk av den manuelle beholderen får vi i hvert fall brukt Milo vaskemiddel og ulltøyet blir flott vasket. Vi anbefaler dette produktet - det er verdt å nevne at den også er pen å se på! En siste ting - vår maskin har en sentrifuge på 1400 omdrininger, dette er MER ENN NOK. Jeg hadde ikke brukt penger på maskin med 1600 omdreininger. Takk Bosch, for flott maskin! Med vennlig hilsen, Caroline og Magnus, Nøtterøy, Vestfold.

Velfungerende vaskemaskin

Kun prøvd den 3-4 vask, fungerer foreløpig utmerket. Veldig fornøyd med at den tilpasser vaskelengden på mengde tøy. Enkelt touch dislplay.

God maskin til en fornuftig pris

Stillegående, enkel å betjene. Godt vaskeresultat

Godt vaskeresultat og stillegående

Elsker denne maskinen. Den er pen å se på, dekker mine behov for vask av store mengder med klær. Ekstra kjekt at den er så ekstremt stillegående.

Hvilken vaskemåte er best for miljøet? I vaskemaskin og med nøyaktig dosering.

Vaskemiddel på bordplate
Bosch vaskemaskin med i-DOS i et rom
T-skjorter med riktig og feil symbol
Hvilken vaskemåte er best for miljøet?
Velg auto-programmet på din Bosch i-DOS med automatisk dosering, så får du en perfekt ren klesvask hver gang. i-DOS-sensorene inni maskinen gjenkjenner automatisk hvilken type tekstil det er, hvor mye tøy det er i maskinen og hvor skittent det er, og måler automatisk opp mengden vaskemiddel og vann som skal til.
Smart dosering gir perfekt resultat hver gang.
Bruker du for mye vaskemiddel kan det bli rester igjen på klærne, som kan føre til hudirritasjon og allergier. Tar du for lite, kan det hende at klesvasken ikke blir ren. Med en vaskemaskin med automatisk dosering slipper du å tenke på doseringen og får perfekt resultat hver gang. i-DOS kan også brukes i forbindelse med en rekke ulike programmer, slik at du alltid får en løsning tilpasset dine behov.
Når det gjelder klesvask finnes det mange myter. Men hva stemmer?
Funker det å impregnere klær med hårspray? Kan rødvinsflekker fjernes med hvitvin? Kan man friske opp jeans i fryseren? Og skal flekker behandles fra vrangsiden?
Ligger det noen sannheter i disse kjerringrådene? Eller er det mest gamle myter som lever? Vi besvarer alle spørsmål.

Les mer på Bosch Stories
Se mer detaljert informasjon om hvordan vaskemaskiner med automatisk dosering fungerer.

i-DOS i detalj:

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle de to store beholderne med vaske– og skyllemiddel, så gjør i-DOS resten.

Se alle i-DOS vaskemaskiner med autodosering

Bosch i-DOS vaskemaskiner med intelligent og automatisk dosering.

Vaskemaskiner med i-DOS veier automatisk klesvasken helt nøyaktig.

Bosch vaskemaskiner med intelligent og automatisk dosering.

Autoprogrammet kan selv avgjøre hvilken type tekstil som vaskes.

Vaskemaskiner med automatisk dosering doserer nøyaktig – helt automatisk.

i-DOS merker automatisk hvor skittent tøyet er.

Bosch i-DOS vaskemaskiner med automatisk dosering.

Vaskemaskinen doserer automatisk den nøyaktige mengden vaskemiddel som skal til for hver vask.

Bosch doseringsvaskemaskiner med automatisk dosering.

Den spesialtilpasser vannmengden slik at det ikke sløses med vann.

Fordelene med i-DOS – En rask oversikt

Les mer på Bosch Stories

Kan sekken eller bamsen vaskes i vaskemaskinen?

Det er ikke bare klær som kan vaskes i din vaskemaskin. Her får du de beste tipsene om hvordan du får sko, oppvaskkluter, kosedyr og sekker rene.

Les mer på Bosch Stories

Sammenligning av Bosch i-DOS vaskemaskiner.

Serie | 6 Serie | 8 HomeProfessional
i-DOS doserer flytende vaske–og skyllemiddel helt automatisk doserer flytende vaske– og skyllemiddel helt automatisk doserer flytende vaske– og skyllemiddel helt automatisk
Energieffektivitet A+++* 30 % mer effektiv enn toppkategorien*** 50 % mer effektiv enn toppkategorien**** 50 % mer effektiv enn toppkategorien****
Sentrifugehastighet 1400 o/min Opptil 1600 o/min 1600 o/min
Kapasitet* Opptil 9 kg Opptil 9 kg 9 kg
Lydnivå vasking/sentrifugering 49 dB / 74 dB 48 dB / 72 dB 47 dB / 73 dB
Spesialprogrammer skylling, mørk vask, skjorter/bluser, treningstøy, hurtig/blandet, tømming/sentrifugering, automatisk skånsom, allergy plus, quick 15', ull, finvask/silke skylling, hurtig/blandet ekstra stillegående, treningstøy, quick 15', hurtig/blandet, skylling/sentrifugering, automatisk, allergi pluss, sengetøy, Drum Clean (med påminnelse), ull/håndvask, finvask/silke lettstelt pluss, tømming, sentrifugering, enkel skylling, gardiner, skjorter/bluser, treningstøy, quick 15', flekkautomatikk (16 flekker), hurtigvask/blanding, automatisk, automatisk skånsom, allergi pluss, MIX Silent/MIX Night wash, Drum Clean (med påminnelse), ull/håndvask, finvask/silke
Motor EcoSilence Drive™: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti EcoSilence Drive™: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti EcoSilence Drive™: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti
Til Serie 6 vaskemaskiner Til Serie 8 vaskemaskiner Til HomeProfessional-vaskemaskiner
*Avhengig av modell og lokalt utvalg" **Støynivå i dB(A) på vask med bomullsprogram 60 °C med full vaskemaskin. ***Vasker 30 % mer effektivt (137 kWh/år) enn grensen på A+++ (196 kWh/år) i kategorien 8 kg i henhold til EU-forordning 1061/2010. EU energietikettskala fra A+++ til D energieffektivitetsklasse for vaskemaskiner. ****Vasker 50 % mer effektivt (89 kWh/år) enn grensen på A+++ (196 kWh/år) i kategorien 8 kg i henhold til EU-forordning 1061/2010. EU energietikettskala fra A+++ til D energieffektivitetsklasse for vaskemaskiner.

Perfekt dosering. Perfekt vask. Helt automatisk.

Vedlikeholdsprodukt og skjorte

Ved å benytte rengjøringsmidler sørger du for at dine hvitevarer holder lenger. Og ved å benytte originalprodukter kan du være sikker på at de holder samme høye kvalitet som dine hvitevarer fra Bosch.

Se våre Clean & Care produkter

*Gjennomsnittlig besparelse av flytende vaskemiddel ved sammenligning av nøyaktig doseringsteknologi og manuell dosering. International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265 f.

**Brukervurderinger av i-DOS vaskemaskiner, publisert på www.bosch-home.de 2018

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!