Vaskemaskiner med i-DOS doserer automatisk og sparer vaskemiddel og vann.

Vask #LikeABosch med i-DOS automatiske vaskemaskiner.

Hvor mye vaskemiddel skal til? La en smart vaskemaskin med automatisk dosering bestemme. Bosch i-DOS måler nøyaktig mengde vaskemiddel og vann som skal til for hver vask. Perfekt resultat – helt automatisk uten å sløse en eneste dråpe vann eller vaskemiddel.

Prøv i-DOS selvdoserende vaskemaskin hjemme i 100 dager: Bli medlem i MyBosch og få 100 dager til å bestemme deg om du er 100% fornøyd.

Les mer om 100 dager

Enkelt, automatisk og bærekraftig.

Hell i hele flasken med flytende vaskemiddel i vaskemaskinen så ordner i-DOS resten. Den selvdoserende vaskemaskin med i-DOS gjenkjenner automatisk hvor mye tøy du legger i og hvor skittent det er og doserer nøyaktig mengde vaskemiddel og vann. Dette betyr at det ikke brukes for mye vaskemiddel eller unødvendige skyllinger - og du sparer opptil 10 liter vann per vask *.

Du kan bruke vanlig flytende vaskemiddel som finnes i butikken. Bosch vaskemaskin med i-DOS 2.0 har tre vaskemiddelskuffer; 1 større for ditt mest brukte vaskemiddel, 1 mindre for skylle- eller vaskemiddel, og et "vanlig" vaskemiddelrom for manuell dosering av flytende eller pulvervaskemiddel. På modeller med Bosch i-DOS 1.0 kan du bare ha skyllemiddel i det minste rommet for automatisk dosering, men ellers har du 1 stort rom og 1 manuelt rom som ovenfor.

Klikk på bildet for å se en kort film om hvordan i-DOS fungerer.

Se alle vaskemaskiner med i-DOS

Spar energi #LikeABosch.

Den nye energimerkingen for vaskemaskiner inneholder informasjon som hjelper deg i kjøpsbeslutningen når det gjelder energi- og vannforbruk. Hvis du vil at vaskemaskinen skal trekke så lite energi som mulig, er energiklasse A den beste, tett fulgt av energiklasse B.

Ved å velge en vaskemaskin med energiklasse A eller B, sparer du strøm og tar et mer miljøbevisst valg sammenlignet med en maskin i energiklasse C eller D. Den nye EU-energimerkingen, som erstatter tidligere energiklasser som A +++ og A ++, er gyldig fra mars 2021

Erfaringer med Bosch i-DOS vaskemaskin.

Les produktomtaler fra brukerne. Det gjør vi.

Hos Bosch tester vi våre produkter grundig før de forlater fabrikken. Men det viktigste er alltid det som skjer etterpå, når de er i bruk hjemme hos deg.

Du kan lese hva våre kunder synes om våre smarte i-DOS vaskemaskiner på våre produktsider.

Se alle vaskemaskiner med i-DOS

God pris og kvalitet, støyer som forventet

Støyer noe mer enn forventet

Kvalitet

Familie på 5. Nesten daglig i bruk, ikke feil før etter 9 år, da bryter i dørlås.

Super vaskemaskin.

Hatt maskinen i 4 år nå. Oppfyller alle mine krav, har stor kapasitet, meget god sentrifuge. Enkel og betjene. Kvalitetsmaskin!
Les mer på Bosch Stories

Kan sekken eller bamsen vaskes i vaskemaskinen?

Det er ikke bare klær som kan vaskes i din vaskemaskin. Her får du de beste tipsene om hvordan du får sko, oppvaskkluter, kosedyr og sekker rene.

Les mer på Bosch Stories

Les mer på Bosch Stories

Les om flere smarte produkter for en mer bærekraftig livsstil #LikeABosch.

Oppdag hvordan Bosch kan gjøre både hverdag og helg litt mer behagelig og bærekraftig.

En effektiv oppvaskmaskin med teknologi som bruker mindre energi, en smart vaskemaskin som doserer helt nøyaktig, et kjøleskap der maten holdes fersk lengre, en selvrensende tørketrommel slik at strømforbruket holdes lavt.

Med innovasjoner og løsninger som disse, vil vi på Bosch hjelpe deg med å spare vann, energi og redusere matsvinnet.

Like a Bosch

Sammenligning av Bosch i-DOS selvdoserende vaskemaskiner.

Serie | 6 Serie | 8 HomeProfessional
i-DOS utførelse*
Doserer flytende vaske– og skyllemiddel helt automatisk.
i-DOS 1.0: En skuff som rommer 1,2 l flytende vaskemiddel. i-DOS 1.0: En skuff som rommer 1,2 l flytende vaskemiddel.

i-DOS 2.0: To skuffer. En for vaskemiddel som rommer 1 l. En for vaskemiddel/tøymykner som rommer 0,5 l.
i-DOS 1.0: En skuff som rommer 1,2 l flytende vaskemiddel.

i-DOS 2.0: To skuffer. En for vaskemiddel som rommer 1 l. En for vaskemiddel/tøymykner som rommer 0,5 l.
Energieffektivitet*** Opp til C Opp til A Opp til A
Sentrifugehastighet* 1400 o/min Opptil 1600 o/min 1600 o/min
Kapasitet* Opp til 9 kg Opp til 10 kg Opp til 10 kg
Lydnivå vasking/sentrifugering** 49 dB / 74 dB 48 dB / 74 dB 48 dB / 74 dB
Spesialprogrammer* skylling, mørk vask, skjorter/bluser, treningstøy, hurtig/blandet, tømming/sentrifugering, automatisk skånsom, allergy plus, quick 15', ull, finvask/silke skylling, hurtig/blandet ekstra stillegående, treningstøy, quick 15', flekkautomatikk (4 flekker), hurtig/blandet, skylling/sentrifugering, automatisk, allergi pluss, sengetøy, Drum Clean (med påminnelse), ull/håndvask, finvask/silke lettstelt pluss, tømming, sentrifugering, enkel skylling, gardiner, skjorter/bluser, treningstøy, quick 15', flekkautomatikk (16 flekker), hurtigvask/blanding, automatisk, automatisk skånsom, allergi pluss, MIX Silent/MIX Night wash, Drum Clean (med påminnelse), ull/håndvask, finvask/silke
Home Connect
Smarte hvitevarer tilkoblet internett som forenkler din hverdag
Modeller med i-DOS 2.0 Modeller med i-DOS 2.0
Kontrollpanel LED-display LED-display TFT-display
Motor EcoSilence Drive: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti EcoSilence Drive: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti EcoSilence Drive: Ekstremt effektiv og stillegående med ti år garanti
Produktlinker Til Serie 6 vaskemaskiner Til Serie 8 vaskemaskiner med i-DOS 1.0

Til Serie 8 vaskemaskiner med i-DOS 2.0
Til HomeProfessional-vaskemaskiner

Til HomeProfessional-vaskemaskiner med i-DOS 2.0

*Avhengig av modell og lokalt sortiment. **Støynivå i dB(A) på vask med bomullsprogram 60 °C med full trommel. *** Energiklasse på skala for vaskemaskiner fra A (best) til G (dårligst), i henhold til EU-forodning 2019/2014.

Perfekt dosering. Perfekt vask. Helt automatisk.

Vedlikeholdsprodukt og skjorte

Hvis ulykken er ute.

Hvitevarene våre er av høyeste kvalitet og varer lenge, men selv disse kan gå i stykker. Men i stedet for alltid å tenke nytt, kan det være mulig å reparere det! Og hvem kjenner produktene bedre enn oss, som har laget dem? Vi har kunnskapsrike serviceteknikere fra Bosch, og tilknyttede serviceverksteder over hele landet og et bredt utvalg av pleieprodukter som sørger for at hvitevarene dine varer lenger.

Les mer om Bosch service

* Beregningen er basert på en 40°C blandet vask med 38% manuell overdosering av flytende vaskemiddel kontra en vaskemaskin med automatisk dosering med 10 kg: Undersøkelse WL 1547A/19 utført av WFK Institute for Applied Research, dato 26.07.2019, på oppdrag av BSH Hausgeräte GmbH. Undersøkelsen ble gjennomført på husholdninger i Tyskland.

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!