i-DOS doserer automatisk. Veldig gjennomtenkt. Veldig Bosch.

Hvor mye vaskemiddel skal til? La en vaskemaskin med automatisk dosering bestemme. Bosch i-DOS måler nøyaktig mengde vaskemiddel og vann som skal til for hver vask. Resultatet blir alltid perfekt – helt automatisk uten å sløse en eneste dråpe vann eller vaskemiddel.

Les mer om vaskemaskiner med i-DOS

Det har aldri vært enklere å spise sunt.

Våre nye kjøleskap med NoFrost gjør det lettere for deg å spise mer næringsrikt, fordi VitaFresh-systemet skaper optimale lagringsforhold for ferskvarene dine. Maten holder seg opptil tre ganger lenger* enn i en vanlig skuff i kjøleskapet. Slik blir det enkelt for deg å alltid ha ferske matvarer – uten å måtte handle hver dag.

Les mer om kjøleskap med VitaFresh

Optimalt tørkeresultat. PerfectDry med Zeolith-tørking.

Når du tømmer oppvaskmaskinen, tar ut glassene, løfter ut plastbollen. Og det er vått. Det føles halvferdig ut, ikke sant? Med Bosch sine PerfectDry oppvaskmaskiner med Zeolith-tørking slipper du det!

Les mer om PerfectDry oppvaskmaskiner

Vitaboost Highspeed Blender

High Speed Blender med kraftfull motor og rustfrie kniver.

Vil du ha en blender som takler å knuse frosne jordbær og avokadokjerner? Ta en titt på vår høyhastighetsblender VitaBoost, med en motor på 1600 watt og rustfrie kniver som roterer 30 000 omdreininger per minutt.

Les mer om VitaBoost High Speed Blender

Der sunne drikker hører hjemme.

Med juicepressere og blendere fra Bosch kan du alltid nyte deilige juicer, smoothier, supper, sorbeter med mer som både er sunne og veldig gode.

Les mer om sunne drikker

Home Connect.

Boschs nye husholdningsapparater med Home Connect åpner for helt nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du styre alle apparatene dine på en lettvint måte fra mobilen eller nettbrettet. Det gjør hverdagen enklere og du får selvsagt alltid perfekte resultater!

Les mer om HomeConnect

Endelig en støvsuger som fjerner katte- og hundehår.

Nå finnes det støvsugere som er spesielt konstruerte for alle matmødre og matfedre. Zoo’o-munnstykket fjerner effektivt det eneste du ikke liker med kjæledyret ditt: Håret på teppene og i sofaen.

Les mer om Zoo’o-støvsugere

By på hjemmelaget!

Med Bosch på kjøkkenet er det enklere enn noen gang å lykkes.

Til oppskrifter

Våre produkter tåler å settes på prøve.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Når et uavhengig institutt tester dem, kan de virkelig vise hva de står for. Vi får et bevis på kvaliteten til produktene våre. Her har vi samlet en del av våre testresultater og utmerkelser.

Les mer om topplasserte produkter

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-Service-NO@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!