Planlegging av nytt kjøkken - tips og råd

Skal du pusse opp kjøkkenet? Her har vi samlet våre beste tips og råd til deg.

Nytt kjøkken betyr ofte mye planlegging, og det er dessuten en stor investering i boligen. Vi har samlet masse tips, informasjon og inspirasjon til deg som skal pusse opp kjøkkenet.

Og for deg som har bestemt deg for et kjøkken fra Ikea med hvitevarer fra Bosch. Gi kjøkkenet et løft med Bosch hvitevarer. Les mer om hvilke som passer og se flere filmer for enkel montering.

Se vår guide for kjøkkenplanlegging

Nytt kjøkken? Følg våre 6 steg for å lykkes med kjøkkenplanleggingen.

Få smarte tips om alt fra kjøkkenets planløsninger til hvor du skal plassere dine hvitevarer. Samt en praktisk sjekkliste som du kan laste ned.

Start her

Hvitevareguiden: Hvordan velge hvitevarer til ditt nye kjøkken.

Det er ikke alltid så enkelt å velge nye hvitevarer til kjøkkenet. Det er mange spørsmål. Her har vi samlet de vanligste spørsmålene og svarene.

Spørsmål og svar

Har du bestemt deg for et kjøkken fra Ikea?

For deg som har bestemt deg for å kjøpe kjøkken hos Ikea, men vil ha hvitevarer fra Bosch, har vi samlet all informasjon du trenger her. Hvilke hvitevarer passer inn i Ikea kjøkkeninnredning? Og hvordan monterer man dem? Vi hjelper deg!

Til informasjonen

Tips til deg som skal pusse opp kjøkkenet.

Hvor skal du begynne når du skal pusse opp kjøkkenet? Hvordan skal du prioritere? Og hva bør du tenke på? Her har vi samlet noen gode råd til deg som skal bygge nytt kjøkken.

Les mer her

Prøv våre hvitevarer i 100 dager.

Vi vil være sikre på at du blir fornøyd med ditt nye kjøkken – hvis ikke kan du levere tilbake hvitevarene. Når du blir med i vår medlemsklubb MyBosch og registrerer produktene dine senest to uker etter at du har kjøpt dem, kan du teste produktene i 100 dager for å finne ut om du er 100 % fornøyd. Kan det bli bedre?

Les mer

Hvilke Bosch produkter passer til ditt Ikea-kjøkken?

Bosch hvitevarer og Ikea kjøkken passer ikke bare perfekt sammen, våre kvalitetsprodukter og tekniske funksjoner kommer til å gi kjøkkenet ditt et løft.

Finn ut mer

Prat med en produktekspert

Trenger du hjelp når det gjelder valg av hvitevarer til ditt nye kjøkken? Ring oss på 22 66 06 00 (tastevalg 1-4 produktinformasjon før kjøp) eller chat med oss.

Opplev våre hvitevarer!

Bruk vår søkefunksjon for å finne din nærmeste forhandler av våre produkter.

Finn forhandler

Vil du ha mer informasjon fra oss?

Abonner på vårt nyhetsbrev med masse informasjon, verdifulle tips og tilbud.

Abonner nå

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!