Topplasserte produkter

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Når du kjøper et produkt fra Bosch, skal du alltid ha høye forventninger. Vi har siden starten jobbet mot de samme, høye målene. Velkommen til Bosch og tysk kvalitet, i hver detalj, siden 1886.

Bosch trådløs støvsuger Unlimited Pro Power: trådløs støvsuger Best i Test Råd & Rön

Hvordan velge riktig trådløs støvsuger? Velg en testvinner!

Unlimited 8 ProPower BSS81POW er Best i Test ifølge Råd & Rön i Sverige (august 2021). Styrken, utholdenheten og allsidigheten gir deg en lett trådløs støvsuger som får jobben gjort, og erstatter den gamle, tungvinte støvsugeren din.

Til testvinneren

Elvispen som er best i test!

Da Råd og Rön, i juni 2021, testet 9 forskjellige elvisper, ble Bosch MFQ36440 kåret til best i test.

”Den både visper og elter veldig godt og får også toppkarakterer for hvordan den er å håndtere. Manualen er tydelig, den er enkel å montere, praktisk å bruke og lett å rengjøre.", som Råd og Rön i Sverige uttrykker det. Best i test, med andre ord.

Til testvinneren

Bosch ovn belønnes med best i test - HBG672BS1

I oktober 2017 testet Råd & Rön 11 forskjellige ovner, hvor Bosch ovnen HBG672BS1 ble utnevnt Best i test. Temperaturstabilitet og pyrolysefunksjon (dvs. selvrengjøring) var med å bidra til at Bosch ble testvinner.

Les mer om produktet

Match ventilatoren med ovnen - DWF97RU60

Bosch ventilatoren DWF97RU60 er vinner av både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Viften har en plan front i sort glass og kontrollring i rustfritt stål, som matcher designen til Bosch Serie-8 ovnene. Den flate utformingen er optimal for å ha oversikt over kjelder og panner. Ventilatoren har PerfectAir-sensor - en automatisk styring av innstillingene for maksimal ytelse og lavt lydnivå.

Les mer om produktet

Svart kombiskap som holder maten frisk lenger - KGN49LB30

"Bosch kombiskap KGN49LB30 er vinner av Red Dot Design Award 2017. Bosch var den første hvitevareleverandøren som brukte glass på sine kjøleskap og fryser, noe som derretter skapte en trend. Produktene er verdsatt for sin stilige finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh pluss bokser. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold slik at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGN39LB35 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment."

Les mer om produktet

Stilrent kombiskap som holder maten frisk lenger - KGF49PI40

"Bosch kombiskap KGF49PI40 er vinner av Red Dot Design-prisen 2017. Produktene er verdsatt for sin elegante finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh plus. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold og sikrer at fisk, kjøtt , frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGF39PI45 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment"

Les mer om produktet