Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Topplasserte produkter

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Når du kjøper et produkt fra Bosch, skal du alltid ha høye forventninger. Vi har siden starten jobbet mot de samme, høye målene. Velkommen til Bosch og tysk kvalitet, i hver detalj, siden 1886.

Stilig design, friskt og fleksibelt - VarioStyle fargerike kombiskap

Bosch VarioStyle kombiskap er vinner av IF Design Awards 2018. VarioStyle er verdens første kombiskap med utskiftbare fargefronter. Serien verdsettes for den enkle og fleksible måten kombiskapet kan tilpasses både kjøkkenet og personlig smak. Du kan velge blant 19 forskjellige trendfarger og skapet finnes i 2 forskjellige høyder. I tillegg har skapet to VitaFresh-klimasoner som gir optimale oppbevaringsforhold, effektiv LED-belysning og elektronisk temperaturkontroll som gir et enklere hverdagsliv på kjøkkenet.
KGN36IJ3A: 1,86 m
KGN39IJ3A : 2,03 m

Fleksibel platetopp med høyoppløst TFT- display - PXY675JW1E

Bosch induksjonsplatetopp PXY675JW1E er vinner i IF Design Award 2018. Platetoppen imponerer ikke bare med sine rene linjer, men fremfor alt via den høyoppløselige skjermteknologien. TFT- displayet har attraktiv grafikk med sylskarpe bilder og intuitiv bruk, som også matcher Serie-8 ovnene til Bosch i både brukervennlighet og design.

PXX995KX1E og PXY895KX1E finnes i vårt norske sortiment og er samme produkt men i andre størrelser, hhv. 90 og 80 cm bredde.

Les mer om produktet

Bosch ovn belønnes med best i test - HBG672BS1

I oktober 2017 testet Råd & Rön 11 forskjellige ovner, hvor Bosch ovnen HBG672BS1 ble utnevnt Best i test. Temperaturstabilitet og pyrolysefunksjon (dvs. selvrengjøring) var med å bidra til at Bosch ble testvinner.

Les mer om produktet

Ekstra stillegående oppvaskmaskin til åpne planløsninger - SMV68IX01E

Bosch integrerte oppvaskmaskin SMV68IX01E er vinner av Red Dot Design-prisen 2017. Den kombinerer minimalt lydnivå med minimalistisk design og smidig navigasjon. TimeLight projiserer gjenværende tid på gulvet, slik at du lett kan se om oppvaskmaskinen står på eller ikke (den er knapt hørbar). På innsiden har oppvaskmaskinen ergonomiske og fleksible kurver for å enklere ut- og innlasting av oppvasken.

Les mer om produktet

Oppvaskmaskin med lavt energiforbruk – SMU46CW02S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

Topptestet effektiv oppvaskmaskin! Beste karakter når det gjelder tørkeresultat og målt energiforbruk. Den stillegående oppvaskmaskinen fikk høyeste antall poeng, en delt førsteplass og utmerkelsen Bra köp i Råd & Rön i januar 2017.

Les mer om produktet

Effektiv og pålitelig oppvaskmaskin – SMU46CW01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En effektiv og pålitelig oppvaskmaskin som med sine fine resultater tok førsteplassen med utmerkelsen Bra köp i Råd & Rön. Rent og tørt vaskeresultat – og med AquaStop har du 100 % beskyttelse mot vannskader i tillegg til livstidsgaranti.

Les mer om produktet

En stillegående oppvaskmaskin for innbygging – SMU46CI02S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En stillegående og effektiv oppvaksmaskin for innbygging med Zeolith-tørking som gir et perfekt resultat også på plast. Med sine flotte resultater deler den førsteplassen og får dermed utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön.

Les mer om produktet

Oppvaskmaskin med doseringsassistent – SMU46CI01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En effektiv oppvaskmaskin for innbygging – vasker og tørker med godt resultat og god miljøklassifisering. Med sin doseringsassistent og AquaStop som beskytter deg 100 % mot vannskader, er den et godt kjøp for både deg og miljøet. SMU46CI01S havnet på en delt førsteplass og fikk utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön, 1/2017.

Les mer om produktet

Rent, tørt og stille – med oppvaskmaskinen SMU46CB01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

Med ExtraDry-funksjonen og SilencePlus blir ikke bare vasken ren, men også helt tørr – med et behagelig lavt støynivå. Denne lekre oppvaskmaskinen for innbygging havnet sammen med fire andre oppvaskmaskiner fra Bosch på en delt førsteplass i Råd & Röns test av oppvaskmaskiner 1/2017.

Les mer om produktet

Integrert og energivennlig oppvaskmaskin – SPV50E70EU

Integrert oppvaskmaskin utnevnt til “Bra köp” av Råd&Rön, april 2016.

Brukervennlighet,miljø og kvalitetsinntrykk utmerket seg med høye poeng.

En meget godt integrert 45 cm oppvaskmaskin som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i april 2016. Den høye poengsummen ble delt ut på bakgrunn av maskinens brukervennlighet, miljøklasse og kvalitetsinntrykk. Oppvaskmaskinen har AquaStop for 100 % beskyttelse mot vannskader og EcoSilence Drive som er en energivennlig og stillegående motor med spesielt lang livslengde.


Les mer om produktet

Tørketrommel med selvrensende kondensator - WTW8758LSN

Utmerkelsen ”Bra köp” i svenske Råd & Rön, september 2018.

Bosch tørketrommel med selvrensende kondensator ble utnevnt til "Bra Kjøp" i Råd & Röns test av tørketromler i september 2018. Bortsett fra at tørketrommelen tørker effektivt, fikk den gode karakterer for; enkel rengjøring, fylle og tømme maskinen, samt den høyeste poengsummen for kondensatoren som er selvrengjørende og beholder dermed produktets lave energiforbruk.

Les mer om produktet

Årets hvitevare: Den selvdoserende vaskemaskinen – WAWH2699SN

Utmerkelsen “Årets Hvitevare” 2016/17 av Elektronikkbransjen.

Elektronikkbransjen har kåret WAWH2699SN til Årets Hvitevare. En smart vaskemaskin med støtte for WI-FI og Bosch Home Connect-system som gjør det mulig å styre maskinen via en app på mobilen. i-DOS doserer vaskemiddelet automatisk for optimalt vaskeresultat. Maskinen er stillegående med et lydnivå på kun 48 dB/74 dB.

Les mer om produktet

Frontlastet vaskemaskin med børsteløs motor – WAT283L8SN

Utmerkelsen ”Bra köp” i svenske Råd & Rön, september 2016.

Frontlastet vaskemaskin som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i september 2016. Med den børsteløse motoren får du en mer stillegående vaskemaskin som holder mye lenger enn en maskin med tradisjonell motor med børster. Energivennlig med energiklasse A+++.

Les mer om produktet

Match ventilatoren med ovnen - DWF97RU60

Bosch ventilatoren DWF97RU60 er vinner av både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Viften har en plan front i sort glass og kontrollring i rustfritt stål, som matcher designen til Bosch Serie-8 ovnene. Den flate utformingen er optimal for å ha oversikt over kjelder og panner. Ventilatoren har PerfectAir-sensor - en automatisk styring av innstillingene for maksimal ytelse og lavt lydnivå.

Les mer om produktet

Dekorativ ventilator med sensorer - DWF97KQ60

Bosch ventilatoren DWF97KQ60 er vinner i både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Viften har en plan front i sort glass og kontrollring i rustfritt, som matcher designen til Bosch Serie-8 ovnene. Den flate utformingen er optimal for å ha oversikt over gryter og panner. Ventilatoren har PerfectAir-sensor - en automatisk styring av innstillingene for maksimal ytelse og lavt lydnivå.

Les mer om produktet

Lekker ventilator for mindre kjøkken - DWI37RU60

"Bosch sin svarte kubeformede ventilator DWI37RU60 er vinner av både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Den fritthengende ventilatoren passer blant annet over en kjøkkenøy og matcher Bosch Serie-8 ovnene med kontrollring. Den kubeformet designen er ideell for mindre kjøkken.

DII31RV60, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment. "

Les mer om produktet

Innbyggingsovn med mikrofunksjon og varmluft – HNG6764S1

Har fått utmerkelsen ”Årets hvitevare 2015/2016” under fagbladet Elektronikkbransjens årlige prisutdeling.

Bosch HNG6764S1 er en innbyggingsovn utstyrt med en rekke nyvinninger. Med 67 liter nettovolum og den nye 4D- varmluftsfunksjonen hvor viften roterer både med og mot klokken, kan du lage ulike retter og steke i flere høyder samtidig. Ovnen har intelligente sensorer og assistfunksjoner som forenkler matlagingen.

Les mer om produktet

Rask og enkel matlaging med prisbelønt komfyr – HCA628120U

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, Juni 2016

Rask og energisparende matliging og baking med en komfyr som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i juni 2016. Med en stor ovn på 66 liter og induksjonsplatetopp med boost-funksjon, går matlagingen raskt og enkelt.

Les mer om produktet

2 produkter i 1: Designvinnende platetopp med integrert ventilator - PXX801D3x4E

"Bosch platetopp med innebygd ventilator PXX801D3x4E er vinner av IF Design Awards 2017. Produktet, som også vant Red Dot Design Award 2016, kombinerer det beste fra to verdener: integrert ventilator i induksjonsplatetopp med FlexInduction. Produktet gir helt nye muligheter når du tegner et kjøkken og er optimal på en kjøkkenøy.

PXX875D34E, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment. "

Les mer om produktet

Fleksibel platetopp med flere sensorer - PXY875KE1E

"Bosch induksjonsplatetopp PXY875KE1E er vinner av IF Design Award 2017. Platetoppen har fleksible soner, noe som betyr at du kan sette kjeler og panner hvor du vil på sonen. Den har også stekesensor som gir en nøyaktig temperatur, nesten som en cruise control på bilen. Og kokosensorer som eliminerer risikoen for at det koker over i kjelen.

PXY895KX1E, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment."

Les mer om produktet

Bosch integrert kombiskap fikk best i test - KIS87AF30.

I testen fikk kombiskapet til Bosch gode karakterer på temperatur og at maten holder fryst lenge ved strømbrudd. Det er enkel montering av møbeldør. Skapet har som helhet lavt lydnivå og er testet som det mest energivennlige kombiskapet.

Les mer om produktet

Svart kombiskap som holder maten frisk lenger - KGN49LB30

"Bosch kombiskap KGN49LB30 er vinner av Red Dot Design Award 2017. Bosch var den første hvitevareleverandøren som brukte glass på sine kjøleskap og fryser, noe som derretter skapte en trend. Produktene er verdsatt for sin stilige finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh pluss bokser. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold slik at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGN39LB35 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment."

Les mer om produktet

Stilrent kombiskap som holder maten frisk lenger - KGF49PI40

"Bosch kombiskap KGF49PI40 er vinner av Red Dot Design-prisen 2017. Produktene er verdsatt for sin elegante finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh plus. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold og sikrer at fisk, kjøtt , frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGF39PI45 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment"

Les mer om produktet

Ledningsløs støvsuger i BCH6-serien

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award” 2014.

Bra omtale i Vi i villas test av den ledningsløse støvsugeren Athlet, juli 2015.

BCH6-serien er i samtlige farger belønnet av iF Product Design Award, og har også fått fin anmeldelse for modellen Athlet i Vi i villas test av ledningsløse støvsugere.

Les mer om produktet

Unlimited – ledningsfri håndholdt støvsuger.

Årets småelektriske: Bosch Unlimited

Kåret til Årets småelektriske 2018/2019.

Ledningsfri og batteridrevet støvsuger med batterisystemet Power for ALL. Med et batteri i laderen og et i støvsugeren kan man støvsuge med ubegrenset driftstid.

Les mer om produktet

Kraftig råsaftsentrifuge – MES25A0

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, 8/2015.

En kraftfull råsaftsentrifuge med stort påfyllningsrør for mindre forhåndskutting av frukt og grønnsaker – rask og enkel å bruke. Saftsentrifugen er belønnet med utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön.

Les mer om produktet

Kjøttkvern med mye tilbehør – MFW68660

Har fått utmerkelsen ”Best i Test” i WiseGuide, 2015

En ekstra kraftig kjøttkvern med høy kapasitet og mye tilbehør, som har fått utmerkelsen Best i test av Wise guide 2015. MFW68660 kan skryte av å male 4,3 kg kjøtt per minutt.

Les mer om produktet

Brødrister med digitale innstillinger – TAT8611/8613

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Klikk.no.

Topptestet av Wiseguide, 2013.

Topptestet av Allt om mat, nr 11/2015 (TAT8611).

Med elektronisk sensor får du ristet brødet ditt rostat akkurat slik du ønsker. Denne brødristeren har digital innstilling av temperatur, opptiningsfunksjon, gjenoppvarming av allerede ristet brød samt krispfuksjon. Brødristeren har også minnefunksjon. Begge modeller er belønnet med priser i både Norge og Sverige.

Les mer om produktet

Håndmikser med 5 hastigheter – MFQ40302

Har fått utmerkelsen “Best i test” av Icakuriren, 5/15.

Har fått utmerkelsen ”Best i Test” i WiseGuide, 2015

Den stillegående håndvispen har fem hastigheter og et lekkert design. MFQ40302 er belønnet med Best i test av både Icakuriren og WiseGuide, 2015.

Les mer om produktet

Håndmikser med to hastigheter – MFQ3010

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, nov. 2014.

Håndvispen MFQ3010 har et kraftig plastytre og smart design som passer for både høyre- og venstrehendte. Vispen er kraftig, lett og stillegående med to hastigheter og leveres med to visper og et sett deigkroker. Vispen er belønnet med utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön, 2014.

Les mer om produktet

Håndmikser som kan kobles til stavmikser – MFQ4020

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Allt om Mat.

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Råd og Rön, nov 2014.

Topptestet av Aftenposten Hyttemagasinet.

Har fått utmerkelsen “Testvinner” i Kuluttaja, 3/2015.

Med flere utmerkelser er denne håndmikseren allsidig og stillegående. To visper og to eltekroker er inkludert, og vispen kan også kobles til stavmikser.

Les mer om produktet

Ekstra sterk og stillegående håndmikser – MFQ4080

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i World of Technology.

Designvisp med FineCreamer-visper, eltekroker, minihakker og rustfri mikserstav som har blitt tildelt Best i test i World of Technology. Det er sterk, ekstra stillegående og enkel. Vispen leveres med mye tilbehør.

Les mer om produktet

Råsaftsentrifuge med keramisk kniv – MES4000

Testvinner i Vegourmet 2/2014

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Har fått utmerkelsen ”iF winner”, år 2015.

Råsaftsentrifuge med to hastigheter, keramisk kniv og ekstra stort påfyllingsrør – noe som gir svært høy juiceutpressing. Maskinen er lett å rengjøre og er belønnet med flere utmerkelser og har en kapasitet på opptil 1.5 liter juice per omgang.

Les mer om produktet

Stavmikser med fire blader og turboknapp – MSM67170

Har fått utmerkelsen “Absolutt stjerneklasse” i Tara.

Topptestad av Icakuriren.

Kraftig, stillegående og vibrasjonsfri firebladet stavmikser med turboknapp for maksimal effekt. Mikserfoten kan tas av og vaskes i oppvaksmaskin sammen med alt tilbehøret. Belønnet med utmerkelsen Absolutt stjerneklasse av Tara og Topptestad av Icakuriren.

Les mer om produktet

Testvinnende kaffetrakter – TKA8011/8013

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Har fått utmerkelsen “iF winner”, år 2011.

Kaffetrakter med volumautomatikk og to varmeelementer som garanterer optimal traktetemperatur og serveringstemperatur. Kaffetrakteren har volumsensor som tilpasser traktingen etter mengden vann. Vannbeholderen og filterbeholderen er avtagbare og Droppstopp-funksjonen forhindrer søl hvis du tar ut glasskolben under trakting.

Les mer om produktet

Vannkoker uten ledning – TWK8611P/8613P

Topptestet! Bomagasinet januar 2017

Topptestet i eReviews

Har fått utmerkelsen “Testvinner” i POLITIKEN, 1/2016.

Har fått utmerkelsen “Best i test” i Råd og Röns vannkokertest, mars 2013.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2011.

Styline vannkoker uten ledning har fått mange utmerkelser for både design og funksjonalitet. Med TemperatureControl velger du den perfekte temperaturen på kaffe eller te, og med KeepWarm-funksjonen beholder den temperaturen i opptil 30 minutter. Vannkokeren har også automatisk avstenging samt overopphetings- og tørrkokingsbeskyttelse.

Les mer om produktet

Tassimo Midnight Black: den enkleste veien til en god kopp varm drikke – TAS3202

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Den raske kapseltrakteren er den enkleste måten å få en god kopp varm drikke på. Legg enkelt en T DISC i trakteren, trykk koppen din mot SmartStart-knappen og se hvordan TASSIMO SUNY lager kaffe, te eller varm sjokolade. Med sitt prisbelønte design og kompakte mål passar den i de fleste kjøkken. I denne varianten heter fargen Midnight Black.

Les mer om produktet

Tassimo Autumn Red. Kapseltrakter for varm drikke – TAS3203

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Den raske kapseltrakteren er den enkleste måten å få en god kopp varm drikke på. Legg enkelt en T DISC i trakteren, trykk koppen din mot SmartStart-knappen og se hvordan TASSIMO SUNY lager kaffe, te eller varm sjokolade. Med sitt prisbelønte design og kompakte mål passar den i de fleste kjøkken. I denne varianten heter fargen Autumn Red.

Les mer om produktet

Kaffetrakter med DualHeating – TKA8631

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Trakteren har svingbar filterholder – noe som gjør den enkel å sette i gang og rengjøre. Med funksjonene VolumeAutomatic og DualHeating får du kaffe med den beste smak og aroma. Kaffetrakteren har fått utmerkelsen Testvinner av Icauriren.

Les mer om produktet

Kaffetrakter – TKA8651

Har fått utmerkselsen ”Anbefalt produkt” i DinSide, 07.11.2014.

Les mer om produktet

Kaffetrakter med doble varmeelement – TKA8651/8653

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2011.

Har fått utmerkelsen “iF Industrie Forum Design Award”.

Topptestad av Icakuriren, 2015.

Kaffetrakteren er flere ganger belønnet for sitt design og funksjonalitet. Den har optimal trakte- og serveringstemperatur med sine to varmeelementer. Kaffetrakteren har også en praktisk volumsensor som tilpasser traktingen etter vannmengde for best smak.

Les mer om TKA8651

Krølltang med tre temperaturinnstillinger – PHC5363

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Den prisbelønte krølltangen er designet med keramisk belegg som gir en jevn varmefordeling i hele håret. LED-indikator viser når tangen har den korrekte temperatur og den kommer med 3 forskjellige temperaturinnstillinger.

Les mer om produktet

Rettetang med 3 temperaturinnstillinger – PHS5263

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Bosch rettetang Quattro-Ion er stylingverktøyet som gir håret glans og ekstra liv. Med 3 forskjellige temperaturinnstillinger kan du enkelt tilpasse temperaturen etter hårtype. Rettetangen har ekstra brede varmeplater og er spesielt effektiv på langt og tykt hår.

Les mer om produktet

Hårtørker for alle hårtyper – PHD5767

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Hårtørkeren har tre temperaturvalg slik at den kan tilpasses alle hårtyper, to tørkeinnstillinger slik at man kan stille den inn individuelt, samt to forskjellige knapper til varme og hastighet. Med EasyClean luftfilter og Quattro-ion-teknologi er hørtørkeren belønnet med Red Dot Design Award og iF Product Design Award.

Les mer om produktet

Stylingbørste for alle hårtyper – PHA5363

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Rundbørsten har to hastigheter og tre temperaturinnstillinger slik at den fungerer til alle hårtyper. Med den store ioniserte volumbørsten får du volum og glans som holder lenge. Børsten er delvis av naturhår og stylingverktøyet har også en kaldluftsknapp og roterende ledning for mer fleksibilitet.

Les mer om produktet

Personvekt som viser BMI og muskelmasse – PPW3330

Har fått utmerkelsen “Best i Test” av WiseGuide.

Personvekten viser vekt, BMI og måler også kroppens fett- og vannprosent i tillegg til muskel- og benmasse. Vekten har 10 lagringsplasser og en sportsinnstilling. Med fire vektsensorer kan Bosch personvekt veie opptil 180 kg og gir en nøyaktighet på 100 g.

Les mer om produktet

Dampstrykejern med SensorSecure for automatisk avstenging – TDA702421E

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, år 2014.

Et smart og effektivt strykejern med mange brukervennlige funksjoner som gjør det lett å stryke klær. Med SensorSecure slås strykejernet av umiddelbart når du slipper håndtaket, og varmes opp veldig raskt når du begynner å stryke igjen. Med optimal dampfordeling og perfekt gli kan du stryke på ECO-innstilling – noe som gir deg opptil 25 % energisparing og 35 % vannsparing. Strykejernet har også rengjøringsfunksjon med innebygget anti-kalksystem.

Les mer om produktet