Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Opplev Bosch

Bosch Stories

Hos Bosch har vi mer enn bare produkter, vi deler også tips, gode råd, oppskrifter og inspirasjon. Du finner oss også på sosiale medier og i Bosch Stories har vi samlet utvalgte innlegg derfra, samt utdypende artikler. I Bosch Stories kan du se nyheter, trender og artikler uten å logge inn. Og få tips og råd som gjør hverdagen litt enklere. Klikk på linken for å se en annen side av Bosch.

Historie

I mange generasjoner har Bosch husholdningsapparater gjort hverdagslivet lettere. For oss har teknikk ingen egenverdig, det som betyr noe er hvordan brukeren får best mulig nytte. De som velger Bosch får produkter og løsninger som gir et litt mer bekymringsløst liv.

La oss ta en titt på hvordan alt begynte, en gang for lenge, lenge siden.

Bærekraftig produksjon

Vi tar ansvar for miljøet ved å produsere våre husholdningsapparater med spesielt hensyn til ressurser.

Utmerkelser

Når våre produkter oppnår utmerkede resultater i uavhengige tester får vi bevist at vår kvalitetsdrevne metode fungerer. For deg betyr det at du kan være sikker på at du tar det riktige valget med Bosch.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!