Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Kaffe & vannkokere

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Kaffetrakter med doble varmeelement – TKA8651/8653

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2011.

Har fått utmerkelsen “iF Industrie Forum Design Award”.

Topptestad av Icakuriren, 2015.

Kaffetrakteren er flere ganger belønnet for sitt design og funksjonalitet. Den har optimal trakte- og serveringstemperatur med sine to varmeelementer. Kaffetrakteren har også en praktisk volumsensor som tilpasser traktingen etter vannmengde for best smak.

Les mer om TKA8651

Testvinnende kaffetrakter – TKA8011/8013

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Har fått utmerkelsen “iF winner”, år 2011.

Kaffetrakter med volumautomatikk og to varmeelementer som garanterer optimal traktetemperatur og serveringstemperatur. Kaffetrakteren har volumsensor som tilpasser traktingen etter mengden vann. Vannbeholderen og filterbeholderen er avtagbare og Droppstopp-funksjonen forhindrer søl hvis du tar ut glasskolben under trakting.

Les mer om produktet

Vannkoker uten ledning – TWK8611P/8613P

Topptestet! Bomagasinet januar 2017

Topptestet i eReviews

Har fått utmerkelsen “Testvinner” i POLITIKEN, 1/2016.

Har fått utmerkelsen “Best i test” i Råd og Röns vannkokertest, mars 2013.

Har vunnet Reddot Design Award, år 2011.

Styline vannkoker uten ledning har fått mange utmerkelser for både design og funksjonalitet. Med TemperatureControl velger du den perfekte temperaturen på kaffe eller te, og med KeepWarm-funksjonen beholder den temperaturen i opptil 30 minutter. Vannkokeren har også automatisk avstenging samt overopphetings- og tørrkokingsbeskyttelse.

Les mer om produktet

Tassimo Midnight Black: den enkleste veien til en god kopp varm drikke – TAS3202

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Den raske kapseltrakteren er den enkleste måten å få en god kopp varm drikke på. Legg enkelt en T DISC i trakteren, trykk koppen din mot SmartStart-knappen og se hvordan TASSIMO SUNY lager kaffe, te eller varm sjokolade. Med sitt prisbelønte design og kompakte mål passar den i de fleste kjøkken. I denne varianten heter fargen Midnight Black.

Les mer om produktet

Tassimo Autumn Red. Kapseltrakter for varm drikke – TAS3203

Har vunnet Reddot Design Award, år 2015.

Den raske kapseltrakteren er den enkleste måten å få en god kopp varm drikke på. Legg enkelt en T DISC i trakteren, trykk koppen din mot SmartStart-knappen og se hvordan TASSIMO SUNY lager kaffe, te eller varm sjokolade. Med sitt prisbelønte design og kompakte mål passar den i de fleste kjøkken. I denne varianten heter fargen Autumn Red.

Les mer om produktet

Kaffetrakter med DualHeating – TKA8631

Har fått utmerkelsen “Testvinner” av Icakuriren.

Trakteren har svingbar filterholder – noe som gjør den enkel å sette i gang og rengjøre. Med funksjonene VolumeAutomatic og DualHeating får du kaffe med den beste smak og aroma. Kaffetrakteren har fått utmerkelsen Testvinner av Icauriren.

Les mer om produktet

Kaffetrakter – TKA8651

Har fått utmerkselsen ”Anbefalt produkt” i DinSide, 07.11.2014.

Les mer om produktet