Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Zoo'o ProAnimal støvsuger med pose.

Tøff mot hår

Bosch Zoo'o ProAnimal støvsuger er spesialtilpasset for å møte dine behov som eier av kjæledyr. Denne støvsugeren fjerner raskt og effektiv dyrehår fra alle overflater. Takket være støvsugerposen PowerProtect blir rengjøringsresultatet flekkfritt og alt støv holder seg i posen. Det gjør livet enklere både for deg og din beste venn.

Zoo'o ProAnimal modeller
Rull ned
For de som elsker kjæledyr: 30 % raskere rengjøring*. Ingen ledning.

For de som elsker kjæledyr: 30 % raskere rengjøring*. Ingen ledning.

ProAnimal turbobørste er spesielt tilpasset tepper, og den kraftige motoren fjerner dyrehår raskt og effektivt. 360™ munnstykkesett, som består av Zoo'o ProAnimal turbomunnstykke, munnstykke for harde gulv og møbelmunnstykke, gjør støvsuging enklere og mer effektiv.

*Fiberopptak på tepper i henhold til IEC 60312-1:2011-11 sammenlignet med en Bosch BGL3C235 sylinderstøvsuger med turbobørste.

BionicFilter

Det spesialdesignede hygieniske BionicFilter fjerner dårlig lukt og gir en ren og frisk utslippsluft. Filteret kan til og med vaskes i maskin og har lang levetid.

Den nye PowerProtect-støvsugerposen

Få mest mulig ut av støvsugeren din: PowerProtect-støvsugerpose sørger for sterk sugeeffekt til posen er helt full. Den filtrerer 99,9 % av alle finere partikler samtidig som den beskytter støvsugerens motor.

15 m aksjonsradius

Den ekstra lange ledningen gir deg en aksjonsradius på 15 meter og minimerer behovet for bytte av uttak når du støvsuger. Slik at du kan støvsuge en større overflate uten mange avbrudd.

Zoo’o ProAnimal poseløs støvsuger

Zoo’o ProAnimal poseløs støvsuger

Ingen pose, så ingen vedlikeholdskostnader. Utrolig effektiv og stillegående, og takket være SensorBagless™-teknologi krever den lite vedlikehold.

Finn ut mer

Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger

Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger

Støvsug uten ledning og mer fleksibelt enn noensinne før, uten at det går på bekostning av ytelsen. Bosch lithium-ion-batterier sørger for spesielt lange kjøretider.

Finn ut mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!