Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Serie 8 stekeovner

Nå kan også barnebarna lage mat som bestemor.

I en Serie 8 stekeovn kan du lage alle retter perfekt, enten det er haute cuisine eller hjemmelaget mat. Med den ideelle kombinasjonen av de sensorkontrollerte PerfectBake- og PerfectRoast-funksjonene, registrerer ovnen din hele tiden den eksakte progresjonen på rettene dine, og justerer innstillingene automatisk for å garantere perfekte resultater.

Klikk her for Serie 8 stekeovnsserie
Bli en mesterbaker – ved et knappetrykk.

Bli en mesterbaker – ved et knappetrykk.

Baking har aldri vært enklere. Med vår unikt presise PerfectBake-sensor, måler stekeovnen fuktighetsnivået til bakverkene dine, og justerer varmetype, tid og temperatur automatisk. Alt du trenger å gjøre er å velge den riktige matkategorien i menyen, og presse Start – så gjør stekeovnen resten. Resultatet: Brød, kaker eller quiche som perfekt stekte.

Perfekt grillet på sparket.

Perfekt grillet på sparket.

Nyttårskalkun, påskelam eller juletorsk – med PerfectRoast-steketermometer vil alt bli perfekt stekt. Den har høysensitive målepunkter som måler kjernetemperaturen inni steken ned til den enkelte grad og sekund. Det fører til perfekte resultater hver gang, enten du bruker stekeovn-, mikroovn- eller dampovnmodus.

Den første oppskriftssamlingen i form av en stekeovn.

Den første oppskriftssamlingen i form av en stekeovn.

Ofte finner du ikke nøyaktig informasjon om temperatur eller steketid i oppskriftene. Assist-funksjon for automatiske stekeovnsinnstillinger hjelper deg å få det til likevel. Bare velg rett i betjeningspanelet, så stilles ovnen automatisk inn på ideell stekemodus, temperatur og tid. Hver rett blir en suksess med et knappetrykk.

Perfekt på alle nivå.

Perfekt på alle nivå.

Med 4D Hotair kan du plassere maten din hvor som helst i stekeovnen. Resultatet blir alltid perfekt takket være vår spesielle vifte som distribuerer varmen jevn på alle nivåer. Og det er ikke alt: Med 4D Hotair kan du bake og steke på opptil 4 nivåer samtidig.

Full damp – for full smak.

Full damp – for full smak.

Enten du ønsker damping, tilleggsdamp eller dampsteking, har mange av Serie 8 stekeovnene funksjoner som gjør det mulig for deg å kombinere fordelene med damp med fordelene til en vanlig stekeovn. Våre stekeovner med dampfunksjon garanterer deg for eksempel saftige steker med sprø skorpe og perfekt gyllent brød.

Til Serie 8 stekeovner med dampfunksjon

Ferdig før du får sagt "Bon appétit!".

Ferdig før du får sagt "Bon appétit!".

Takket være våre Serie 8 stekeovner med mikroovnfunksjon har du nok tid til alle retter. Enten du raskt vil bake, steke eller bare varme opp noe godt, gir den intelligente kombinasjonen av klassisk oppvarming og mikrobølgefunksjon deg perfekte resultater på 50 % av tiden. Med 100 % av smaken.

Til Serie 8 stekeovner med mikroovnfunksjon

Først lærte vi den å bake. Og så lærte vi den hvordan den skulle rengjøre etterpå.

Først lærte vi den å bake. Og så lærte vi den hvordan den skulle rengjøre etterpå.

Noen av våre Serie 8 stekeover rengjør seg omtrent selv takket være EcoClean Direct rengjøringshjelp eller pyrolyse selvrensefunksjon. Det spesielle EcoClean Direct-belegget reduserer dannelsen av smuss under bruk, mens pyrolyse brenner bort smuss med et knappetrykk. Begge deler sparer deg for arbeid og gir deg mer tid til ting du liker.

Åpen for dine ønsker.

Åpen for dine ønsker.

Alle har behov for ulike ting på kjøkkenet sitt. Derfor tilbyr vi Serie 8 stekeovner med ulike funksjoner. Blant våre stekeovner finner du løsningen som passer best for deg, enten det gjelder interiørbelysningen, døren eller skinnesystemet. Det eneste som alltid blir det samme er bake- og stekeresultatene – og de er perfekte.

Passer til alle kjøkken. Og for alle behov.

Passer til alle kjøkken. Og for alle behov.

Takket være presis utførelse og stort hensyn til designdetaljer passer alle Serie 8-apparater perfekt sammen. Uansett hvilke innebygde apparater og høyder du ønsker å kombinere, enten de skal stå ved siden av hverandre eller oppå hverandre får du garantert visuell harmoni og enhet. Det gir deg maksimal frihet når du planlegger det perfekte kjøkkenet.

Den første oppskriftssamlingen i form av en stekeovn.

Ofte finner du ikke nøyaktig informasjon om temperatur eller steketid i oppskriftene. Assist-funksjon for automatiske stekeovnsinnstillinger hjelper deg å få det til likevel. Bare velg en rett i betjeningspanelet, så stilles ovnen stilles automatisk inn på ideell stekemodus, temperatur og tid. Hver rett blir en suksess med et knappetrykk.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service-no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!