Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

OptiMUM kjøkkenmaskin

60 års erfaring er ganske enkelt den beste oppskriften.

Nå har du det perfekte utstyret for enhver bakeidé. Kraftige OptiMUM med integrert vekt og SensorControl Plus skaper automatisk perfekte resultater.

Til produktoversikten

Innovativ: Integrert vekt.

Det finnes ikke noe som er praktisk eller smart. Vei ingrediensene direkte i bollen eller tilbehøret. Du sparer tid og plass siden du ikke trenger en separat kjøkkenvekt. Slik blir det enda enklere å lykkes med deiger til deilige kaker og terter mm.

Perfekt timing med timerfunksjonen.

Det blir ikke mer praktisk. Bare still inn ønsket miksetid så elter, blander og mikser OptiMUM-maskinen så lenge du ønsker det. I mellomtiden kan du fortsette å tilberede andre ting fordi OptiMUM stopper automatisk.

Alltid perfekt - piskede eggehviter og krem eller gjærdeig.

Intelligente og automatiske SensorControl Plus-programmer sørger for at konsistensen til pisket krem, piskede eggehviter og gjærdeig blir perfekt med et knappetrykk. Du kan stille inn ønsket eltetid med den integrerte timeren.

1500 watt gjør selv de tunge deigene til en lett jobb.

Nyt deiger og rører som er perfekt blandet av en ekstra kraftig motor på 1500 watt og intelligent Smartdeig-sensor. Miksehastigheten er konstant høy og gjør også kort prosess med de tunge deigene og store kvanta.

Tilbehør som er klare til bruk raskt og enkelt.

OptiMUMs praktiske tilbehør har fargekoding som også finnes på kjøkkenmaskinens tilkoblinger. Slik at du raskt kan se hvilket tilbehør som skal monteres på og hvor det skal monteres.

Kom i gang med en gang med automatisk tilbehørsgjenkjenning. Mikseverktøyene kjennes igjen automatisk og riktig hastighet stilles inn slik at driftsfeil praktisk talt blir umulig.

Laget for store utfordringer: Bollen på 5,5 l.

Laget for store utfordringer: Bollen på 5,5 l.

Enten det er barnebursdag, feiring av bryllupsdag eller pizzakveld med venner, kan den elegante og solide miksebollen med 5,5 l kapasitet håndtere store kvanta som for eksempel en 3,5 kg stor kakedeig. To håndtak sikrer komfort.

Perfekt kombinert takket være 3D Planetary Mixing.

Med rørebevegelser i tre retninger samtidig blir ingrediensene dine alltid perfekt blandet. Ingenting blir sittende fast på kantene til bollen og alle ingrediensene blir blandet inn i deigen.

Profesjonelt patisserie-sett av høy kvalitet er alltid inkludert.

Profesjonelt patisserie-sett av høy kvalitet er alltid inkludert.

Med visp i rustfritt stål for krem, piskede eggehviter, rører og kakedeiger, eltekrok for deiger som gjærdeiger og den fleksible vispen, er du klar til å lage alle typer kakekreasjoner.

Nyt enkelt deilige bakeideer.

Nyt enkelt deilige bakeideer.

60 års erfaring er ganske enkelt den beste oppskriften. Prøv det selv – prøv ut våre tre oppskriftshøydepunkter her!

Sitronterte, kanelsnurrer, Christmas stollen. Ha det gøy!

Endeløse muligheter er for alle favorittrettene dine.

Våre tilbehør gir deg alle mulighetene. Våre tilbehørssett gir kreativiteten din fritt spillerom: Fra hjemmelaget pizza akkurat slik du liker den til saftige burgere, sunne smoothier, næringsrike supper og sunn babymat.

Til tilbehørene

Endeløse muligheter er for alle favorittrettene dine.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!