Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Programsymboler

program symbols

Programsymboler.

Noen ganger er det vanskelig å vite hvilket vaskeprogram som er optimalt. Finn ut hvilket programsymbol som passer best for plaggene som du nettopp puttet inn i vaskemaskinen.

activesteam pictogram

Active Steam

Et dampprogram i tørketrommelen som sørger for at tøyet blir tørt uten å krølle. Dampen retter ut og ”lufter” både tørre og fuktige plagg.

active water

ActiveWater

Smarte sensorer som tilpasser vannforbruket etter tøymengde. Gir beste vaskeresultat for hver dråpe vann som brukes.

duotronic

DuoTronic

Sensorer som registrerer fuktighet inne i trommelen og slår av tørketrommelen når valgt tørrhetsgrad er oppnådd. Hindrer at tøyet tørker for mye.

ecoperfect

EcoPerfect

Et tilvalg som gjør at programmet går litt lenger, men som til gjengjeld sparer energi. Kjører de vanligste programmene på en energivennlig måte.

ecosilence drive

EcoSilence Drive

En stillegående og kraftig egenutviklet motor uten kullbørster. Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin.

extra rinsing

Ekstra skylling

Det er mulig å legge til ekstra skyllinger for å sikre at det ikke er igjen rester av vaskemiddel i plaggene. Fint for personer med allergier eller følsom hud.

wool program

Finvask/Ull/Håndvask

Programmer tilpasset finere og håndvaskmerkede materialer og ullplagg. Skånsom temperatur og sentrifugering.

Fläckautomatik

Flekkautomatikk

Flekker på bluser og skjorter behandles ved hjelp av tilpasset temperatur, rotasjon og vannmengde. Velg mellom opptil 16 forskjellige flekkprogrammer.

idos pictogram

i-DOS

En unik funksjon er Bosch i-DOS, som doserer vaskemiddel automatisk etter vekt, type vask og smussgrad. Skumregistrering, en funksjon som finnes på alle Bosch-vaskemaskiner, registrerer behovet for ekstra skylling

mix program

Miksprogram

Et kort, men komplett program for tøy som bare er litt skittent, hvor man gjerne kan vaske ulike materialer som syntetiske stoffer og bomull sammen, takket være en optimering av vannmengden.

jeans program

Mørk vask

Et program beregnet på mørke tekstiler og jeans, som bruker litt mer vann og sentrifugerer mykere gjennom hele programmet.

sensitive pictogram

Sensitive Dry-system

En ekstra stor, rustfri tørketrommel med unik utforming som er ekstra skånsom mot plagg og tekstiler og som reduserer forekomst av krøller. Hullstrukturen gir optimal spredning av luften, slik at tøyet tørker jevnt.

shirts program pictogram

Skjorteprogrammet

Et program som er forhåndsinnstilt på 40 grader, men kan vaske kaldere og som med større vannmengde håndterer både bomull og syntetiske stoffer. Tilpasset sentrifugering gir mindre krøller.

gentle drying pictogram

Skånsom tørking

Senker temperaturen for skånsom tørking av ømtålige plagg.

sportprogram pictogram

Sportsprogram

Et hurtigprogram spesielt beregnet på sportstøy i moderne fibermateriale. Bruker litt mer vann og er forhåndsinnstilt på 30 grader.

rapid application pictogram

SuperHurtig 15

Hurtigprogram på 15 minutter til blant annet skjorter og bluser som bare er litt skitne. Dette er et oppfriskningsprogram med vask, skylling og sentrifugering.

sportprogram dryer pictogram

Tørketrommel sportsprogram

Program med kort tørketid spesielt beregnet på å tørke sportstøy i moderne fibermateriale.

variosoft drum pictogram

VariSoft-trommel

En egenutviklet vaskemaskintrommel som er skånsom, men likevel effektiv takket være den unike dråpestrukturen.

wool pictogram

Ull- og skokurv

Ømtålige tekstiler som ull tørkes i en innsats i trommelen som ikke roterer og som dermed hindrer slitasje. Den kan også brukes til å tørke sko som er vasket.

wool pictogram

Ullprogram

Program med tilpasset temperatur og sentrifugering til ullplagg. Vugger plaggene i trommelen og hindrer at de tover seg.

Selvdoserende vaskemaskin.

Funksjonen i-DOS sørger for at vaskemaskinen tar seg av doseringen av flytende vaske- og skyllemiddel selv.

Les mer

Selvrensende tørketrommel.

Tørketrommel med selvrensende kondensator gir energiklasse A - 60 %* gjennom hele levetiden.

Les mer

Én motor, mange fordeler.

10 års motorgaranti på alle vaskemaskiner og kombinert vask/tørk fra Bosch med EcoSilence Drive™-motor.