Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Komfyrer, ovner, ventilatorer & platetopper

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Fleksibel platetopp med høyoppløst TFT- display - PXY675JW1E

Bosch induksjonsplatetopp PXY675JW1E er vinner i IF Design Award 2018. Platetoppen imponerer ikke bare med sine rene linjer, men fremfor alt via den høyoppløselige skjermteknologien. TFT- displayet har attraktiv grafikk med sylskarpe bilder og intuitiv bruk, som også matcher Serie-8 ovnene til Bosch i både brukervennlighet og design.

PXX995KX1E og PXY895KX1E finnes i vårt norske sortiment og er samme produkt men i andre størrelser, hhv. 90 og 80 cm bredde.

Les mer om produktet

Bosch ovn belønnes med best i test - HBG672BS1

I oktober 2017 testet Råd & Rön 11 forskjellige ovner, hvor Bosch ovnen HBG672BS1 ble utnevnt Best i test. Temperaturstabilitet og pyrolysefunksjon (dvs. selvrengjøring) var med å bidra til at Bosch ble testvinner.

Les mer om produktet

2 produkter i 1: Designvinnende platetopp med integrert ventilator - PXX801D3x4E

"Bosch platetopp med innebygd ventilator PXX801D3x4E er vinner av IF Design Awards 2017. Produktet, som også vant Red Dot Design Award 2016, kombinerer det beste fra to verdener: integrert ventilator i induksjonsplatetopp med FlexInduction. Produktet gir helt nye muligheter når du tegner et kjøkken og er optimal på en kjøkkenøy.

PXX875D34E, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment. "

Les mer om produktet

Fleksibel platetopp med flere sensorer - PXY875KE1E

"Bosch induksjonsplatetopp PXY875KE1E er vinner av IF Design Award 2017. Platetoppen har fleksible soner, noe som betyr at du kan sette kjeler og panner hvor du vil på sonen. Den har også stekesensor som gir en nøyaktig temperatur, nesten som en cruise control på bilen. Og kokosensorer som eliminerer risikoen for at det koker over i kjelen.

PXY895KX1E, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment."

Les mer om produktet

Match ventilatoren med ovnen - DWF97RU60

Bosch ventilatoren DWF97RU60 er vinner av både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Viften har en plan front i sort glass og kontrollring i rustfritt stål, som matcher designen til Bosch Serie-8 ovnene. Den flate utformingen er optimal for å ha oversikt over kjelder og panner. Ventilatoren har PerfectAir-sensor - en automatisk styring av innstillingene for maksimal ytelse og lavt lydnivå.

Les mer om produktet

Dekorativ ventilator med sensorer - DWF97KQ60

Bosch ventilatoren DWF97KQ60 er vinner i både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Viften har en plan front i sort glass og kontrollring i rustfritt, som matcher designen til Bosch Serie-8 ovnene. Den flate utformingen er optimal for å ha oversikt over gryter og panner. Ventilatoren har PerfectAir-sensor - en automatisk styring av innstillingene for maksimal ytelse og lavt lydnivå.

Les mer om produktet

Lekker ventilator for mindre kjøkken - DWI37RU60

"Bosch sin svarte kubeformede ventilator DWI37RU60 er vinner av både IF Design Award 2017 og Red Dot Design Award 2017. Den fritthengende ventilatoren passer blant annet over en kjøkkenøy og matcher Bosch Serie-8 ovnene med kontrollring. Den kubeformet designen er ideell for mindre kjøkken.

DII31RV60, som er et tilsvarende produkt med samme design, er tilgjengelig i vårt norske sortiment. "

Les mer om produktet

Fritthengende ventilator for kjøkkenøy – DIA097A50

Utmerkelsen ”Bra köp” i svenske Råd & Rön, september 2016.

Lekker og effektiv omtales den fritthengende kjøkkenviften DIA097A50 som i kåringen Bra köp av Råd & Rön 2016. Viften passar bra over en kjøkkenøy og har 3 hastigheter og 1 över en köksö, och har 3 hastigheter och 1 intensivmodus med automatisk retur. Den fine LED-belysningen gir behagelig lys.

Les mer om produktet

Dobbelt belønnet vegghengt ventilator – DWB067A50

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, oktober 2014.

Den beste belysningen, ilfg. Råd og Rön

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Kuluttaja, 1/2015.

Med "beste lys" fikk ventilatoren utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön og også Godt kjøp i Kuluttaja. Det veggmontert viftedekselet er effektivt med en behagelig LED-belysning og har lave støynivåer. Testene belønnet også det lave strømforbruket.

Les mer om produktet

Innbyggingsovn med mikrofunksjon og varmluft – HNG6764S1

Har fått utmerkelsen ”Årets hvitevare 2015/2016” under fagbladet Elektronikkbransjens årlige prisutdeling.

Bosch HNG6764S1 er en innbyggingsovn utstyrt med en rekke nyvinninger. Med 67 liter nettovolum og den nye 4D- varmluftsfunksjonen hvor viften roterer både med og mot klokken, kan du lage ulike retter og steke i flere høyder samtidig. Ovnen har intelligente sensorer og assistfunksjoner som forenkler matlagingen.

Les mer om produktet

Allsidig og kompakt dampstekeovn for innbygging – CSG656BS1

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, juni 2015.

Laveste temperatur på ovnsdøren, iflg. Svenske Råd og Rön

Den kompakte innebygde stekeovnen kombinerer skånsom matlaging og effektivitet. Dampovnen med varmluftsgrill er allsidig og fikk i juni 2015 utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön. Laveste temperatur i ovnsdøren er 39 grader og ovnen har mange funksjoner; variogrill, liten grill, pizzafunksjon, undervarme, skånsom matlaging 70-90° C, forvarming og hold-varm funksjon.

Les mer om produktet

Rask og enkel matlaging med prisbelønt komfyr – HCA628120U

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, Juni 2016

Rask og energisparende matliging og baking med en komfyr som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i juni 2016. Med en stor ovn på 66 liter og induksjonsplatetopp med boost-funksjon, går matlagingen raskt og enkelt.

Les mer om produktet

Topptestet induksjonstopp PIE645F17E

Topptestet av Testfakta, september 2013.

Ripebestandig og rask oppvarming, iflg. Testfakta

Induksjonstopp med funksjoner som gjør det enkelt å lage mat raskt og trygt med lavt energiforbruk. Koketoppen er lett å rengjøre, og har en PowerBoost-funksjon som gir ekstra kraft og reduserer koketiden med opptil 50 %. Koketoppen ble topptestet av Testfakta som ga høye karakterer bl.a. for "Ripebestandig og rask oppvarming".

Les mer om produktet

Induksjonstopp med kokesoner – PIV675N17E

Har fått utmerkelsen “Honourable mention” i Red Dot Design Award, år 2013.

Induksjonsplatetopp med FlexInduction som gir større fleksibilitet ved å kombinere 2 kokesoner til en sammenhengende flate. Lett å rengjøre og rask med Powerboost-funksjon som gir ekstra kraft og reduserer koketiden med opptil 50 %. Har blitt tildelt Honourable mention i Red Dot Design Awards.

Les mer om produktet