Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Home Connect

Tilkoblede hvitevarer – for en enklere hverdag.

Bosch husholdningsapparater med Home Connect åpner opp for nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du enkelt og komfortabelt styre hvitevarene dine fra mobilen eller nettbrettet. De kan også sende varslinger direkte til deg, for eksempel når vaskemaskinprogrammet er ferdig eller med annen relevant informasjon. Alt for å gjøre hverdagen din så enkel og behagelig som mulig.

Trygt, enkelt og fleksibelt.

Alt du trenger for å bruke Home Connect-funksjonen i ditt nye Bosch-produkt er en mobil eller et nettbrett og trådløst nettverk. Appen lastes enkelt og kostnadsfritt ned fra App Store eller Google Play Store*. Appen er TÜV-godkjent og oppfyller høye sikkerhetsstandarder,’ og informasjonsutvekslingen er alltid kryptert, alt for din trygghet.

Home Connect er en tjeneste som leveres av Home Connect GmbH.
Du finner mer informasjon om databeskyttelse på www.home-connect.com

Home Connect

*Funksjonene i iOS- og Android-versjonene av Home Connect-appen kan variere avhengig av versjon. Du finner mer informasjon om appen i App Store eller Google Play Store.

Så enkelt kobler du til produktet ditt.

Koble sammen hvitevarer, app og hjemmenettverk.

Se på denne filmen om hvor lett du kobler et Bosch-produkt med Home Connect til ditt hjemmenettverk og appen. Eksempelet viser for en vaskemaskin.

Kristine, markedsavdelingen Bosch
Torbjörn, web management hos Bosch.
Kristine, markedsavdelingen Bosch Torbjörn, web management hos Bosch
"Jeg har hatt mitt Home Connect-kjøleskap i nesten to år. Jeg må innrømme at jeg var litt usikker på hvor nyttig et ”smartkjøleskap” kunne være, men jeg er veldig fornøyd. Via appen får jeg blant annet tips om hvordan ulike matvarer skal oppbevares samt gode og anvendelige oppskrifter. Den absolutt største fordelen for meg og familien min er å få varslinger på telefonen når døren ikke er helt lukket. Med to barn som stadig åpner fryseren for å se etter iskrem og andre ting, har det flere ganger skjedd at døren har stått på gløtt uten at vi har vært klar over det. Den andre fordelen er at jeg ofte fjernstyrer kjøleskap og fryser når jeg handler mye mat, slik at varene raskt kan avkjøles når jeg kommer hjem.” "Da jeg fikk høre om tilkoblede apparater første gang, tenkte jeg:Hvem trenger det? Så fikk jeg teste en ovn hjemme. Jeg oppdaget ganske raskt at den hjelper meg når jeg lager mat. Når jeg jobbet i hagen og ikke kunne høre signalet fra ovnen, kunne jeg følge temperaturen på kjøttet og få et varsel på mobilen når det var ferdig. Jeg trengte ikke å bekymre meg for at maten ble værende for lenge i ovnen.”

Har du spørsmål om Home Connect?

Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om Home Connect.

Ofte stilte spørsmål

Fjernstyr husholdningsapparatene dine.

Home Connect kan fortelle deg når oppvasken eller tøyvasken er ferdig eller formidle annen viktig informasjon. Appen kan gi deg tips og svar på mange spørsmål. De nyeste produktene kan kobles til og fjerndiagnostiseres slik at serviceteknikerne får med seg riktige reservedeler.

Nå har husholdningsapparatene dine noe de skulle ha sagt i husholdningen.

Home Connect + Alexa = hvitevarer som lytter til deg.

Med Home Connect kan du koble til taleassistenter som for eksempel Amazon Alexa og Homey. Da kan du enkelt styre dine hvitevarer med stemmen. Start ovnsprogrammet når du elter deigen eller spør om status for vaskemaskinen når du er i en annen etasje. Ved å koble hvitevarene dine til Internett, kan du dra nytte av andre digitale produkter og tjenester.

Gjør mer!

Ved å koble dine husholdningsapparater til den eksterne partneren IFTTT, kan du gjøre enda mer med dem. For eksempel kan en stuelampe blinke når oppvaskmaskinen er klar, vaskemaskinen din kan starte når du går fra kinoen eller så kan ovnen automatisk sende en melding til barnas mobil når middagen er klar. Du kan ganske enkelt velge de innstillinger og tjenester som passer for deg!

IFTTT services

Fjerndiagnostikk.

Har du problemer med oppvaskmaskinen din? Med fjerndiagnostikk kan hvitevarene som er koblet til Home Connect dele feilkoder og annen teknisk informasjon. Noen ganger må en tekniker komme hjem til deg for å fikse problemet, og med fjerndiagnostikk vet teknikeren mer om problemet og hvilke reservedeler som er nødvendige før besøket. Først ut med fjerndiagnostikk er oppvaskmaskinene våre, men flere av våre husholdningsapparater har også snart denne funksjonen. Og du velger selv om du vil bruke tjenesten eller ikke.

Merk at tilgjengeligheten til de beskrevne funksjonene kan variere fra produkt til produkt. Home Connect er en tjeneste fra Home Connect GmbH. Home Connect er bare tilgjengelig i utvalgte land. Du må opprette en brukerkonto og registrere deg hos Home Connect GmbH for å bruke Home Connect. For mer informasjon om Home Connect, besøk nettsiden til Home Connect: www.home-connect.com/no/no/

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-Service-NO@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!