Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Kjøkkenmaskiner

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Kraftig råsaftsentrifuge – MES25A0

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, 8/2015.

En kraftfull råsaftsentrifuge med stort påfyllningsrør for mindre forhåndskutting av frukt og grønnsaker – rask og enkel å bruke. Saftsentrifugen er belønnet med utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön.

Les mer om produktet

Kjøttkvern med mye tilbehør – MFW68660

Har fått utmerkelsen ”Best i Test” i WiseGuide, 2015

En ekstra kraftig kjøttkvern med høy kapasitet og mye tilbehør, som har fått utmerkelsen Best i test av Wise guide 2015. MFW68660 kan skryte av å male 4,3 kg kjøtt per minutt.

Les mer om produktet

Brødrister med digitale innstillinger – TAT8611/8613

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Klikk.no.

Topptestet av Wiseguide, 2013.

Topptestet av Allt om mat, nr 11/2015 (TAT8611).

Med elektronisk sensor får du ristet brødet ditt rostat akkurat slik du ønsker. Denne brødristeren har digital innstilling av temperatur, opptiningsfunksjon, gjenoppvarming av allerede ristet brød samt krispfuksjon. Brødristeren har også minnefunksjon. Begge modeller er belønnet med priser i både Norge og Sverige.

Les mer om produktet

Håndmikser med 5 hastigheter – MFQ40302

Har fått utmerkelsen “Best i test” av Icakuriren, 5/15.

Har fått utmerkelsen ”Best i Test” i WiseGuide, 2015

Den stillegående håndvispen har fem hastigheter og et lekkert design. MFQ40302 er belønnet med Best i test av både Icakuriren og WiseGuide, 2015.

Les mer om produktet

Håndmikser med to hastigheter – MFQ3010

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, nov. 2014.

Håndvispen MFQ3010 har et kraftig plastytre og smart design som passer for både høyre- og venstrehendte. Vispen er kraftig, lett og stillegående med to hastigheter og leveres med to visper og et sett deigkroker. Vispen er belønnet med utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön, 2014.

Les mer om produktet

Håndmikser som kan kobles til stavmikser – MFQ4020

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Allt om Mat.

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i Råd og Rön, nov 2014.

Topptestet av Aftenposten Hyttemagasinet.

Har fått utmerkelsen “Testvinner” i Kuluttaja, 3/2015.

Med flere utmerkelser er denne håndmikseren allsidig og stillegående. To visper og to eltekroker er inkludert, og vispen kan også kobles til stavmikser.

Les mer om produktet

Ekstra sterk og stillegående håndmikser – MFQ4080

Har fått utmerkelsen “Best i Test” i World of Technology.

Designvisp med FineCreamer-visper, eltekroker, minihakker og rustfri mikserstav som har blitt tildelt Best i test i World of Technology. Det er sterk, ekstra stillegående og enkel. Vispen leveres med mye tilbehør.

Les mer om produktet

Råsaftsentrifuge med keramisk kniv – MES4000

Testvinner i Vegourmet 2/2014

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, 2015.

Har fått utmerkelsen ”iF winner”, år 2015.

Råsaftsentrifuge med to hastigheter, keramisk kniv og ekstra stort påfyllingsrør – noe som gir svært høy juiceutpressing. Maskinen er lett å rengjøre og er belønnet med flere utmerkelser og har en kapasitet på opptil 1.5 liter juice per omgang.

Les mer om produktet

Stavmikser med fire blader og turboknapp – MSM67170

Har fått utmerkelsen “Absolutt stjerneklasse” i Tara.

Topptestad av Icakuriren.

Kraftig, stillegående og vibrasjonsfri firebladet stavmikser med turboknapp for maksimal effekt. Mikserfoten kan tas av og vaskes i oppvaksmaskin sammen med alt tilbehøret. Belønnet med utmerkelsen Absolutt stjerneklasse av Tara og Topptestad av Icakuriren.

Les mer om produktet