Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Vask & tørk

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Tørketrommel med selvrensende kondensator - WTW8758LSN

Utmerkelsen ”Bra köp” i svenske Råd & Rön, september 2018.

Bosch tørketrommel med selvrensende kondensator ble utnevnt til "Bra Kjøp" i Råd & Röns test av tørketromler i september 2018. Bortsett fra at tørketrommelen tørker effektivt, fikk den gode karakterer for; enkel rengjøring, fylle og tømme maskinen, samt den høyeste poengsummen for kondensatoren som er selvrengjørende og beholder dermed produktets lave energiforbruk.

Les mer om produktet

Årets hvitevare: Den selvdoserende vaskemaskinen – WAWH2699SN

Utmerkelsen “Årets Hvitevare” 2016/17 av Elektronikkbransjen.

Elektronikkbransjen har kåret WAWH2699SN til Årets Hvitevare. En smart vaskemaskin med støtte for WI-FI og Bosch Home Connect-system som gjør det mulig å styre maskinen via en app på mobilen. i-DOS doserer vaskemiddelet automatisk for optimalt vaskeresultat. Maskinen er stillegående med et lydnivå på kun 48 dB/74 dB.

Les mer om produktet

Frontlastet vaskemaskin med børsteløs motor – WAT283L8SN

Utmerkelsen ”Bra köp” i svenske Råd & Rön, september 2016.

Frontlastet vaskemaskin som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i september 2016. Med den børsteløse motoren får du en mer stillegående vaskemaskin som holder mye lenger enn en maskin med tradisjonell motor med børster. Energivennlig med energiklasse A+++.

Les mer om produktet