Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Oppvaskmaskiner

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Ekstra stillegående oppvaskmaskin til åpne planløsninger - SMV68IX01E

Bosch integrerte oppvaskmaskin SMV68IX01E er vinner av Red Dot Design-prisen 2017. Den kombinerer minimalt lydnivå med minimalistisk design og smidig navigasjon. TimeLight projiserer gjenværende tid på gulvet, slik at du lett kan se om oppvaskmaskinen står på eller ikke (den er knapt hørbar). På innsiden har oppvaskmaskinen ergonomiske og fleksible kurver for å enklere ut- og innlasting av oppvasken.

Les mer om produktet

Oppvaskmaskin med lavt energiforbruk – SMU46CW02S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

Topptestet effektiv oppvaskmaskin! Beste karakter når det gjelder tørkeresultat og målt energiforbruk. Den stillegående oppvaskmaskinen fikk høyeste antall poeng, en delt førsteplass og utmerkelsen Bra köp i Råd & Rön i januar 2017.

Les mer om produktet

Effektiv og pålitelig oppvaskmaskin – SMU46CW01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En effektiv og pålitelig oppvaskmaskin som med sine fine resultater tok førsteplassen med utmerkelsen Bra köp i Råd & Rön. Rent og tørt vaskeresultat – og med AquaStop har du 100 % beskyttelse mot vannskader i tillegg til livstidsgaranti.

Les mer om produktet

En stillegående oppvaskmaskin for innbygging – SMU46CI02S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En stillegående og effektiv oppvaksmaskin for innbygging med Zeolith-tørking som gir et perfekt resultat også på plast. Med sine flotte resultater deler den førsteplassen og får dermed utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön.

Les mer om produktet

Oppvaskmaskin med doseringsassistent – SMU46CI01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

En effektiv oppvaskmaskin for innbygging – vasker og tørker med godt resultat og god miljøklassifisering. Med sin doseringsassistent og AquaStop som beskytter deg 100 % mot vannskader, er den et godt kjøp for både deg og miljøet. SMU46CI01S havnet på en delt førsteplass og fikk utmerkelsen Bra kjøp i Råd & Rön, 1/2017.

Les mer om produktet

Rent, tørt og stille – med oppvaskmaskinen SMU46CB01S

”Bra kjøp” i Råd & Rön, januar 2017.

Med ExtraDry-funksjonen og SilencePlus blir ikke bare vasken ren, men også helt tørr – med et behagelig lavt støynivå. Denne lekre oppvaskmaskinen for innbygging havnet sammen med fire andre oppvaskmaskiner fra Bosch på en delt førsteplass i Råd & Röns test av oppvaskmaskiner 1/2017.

Les mer om produktet

Integrert og energivennlig oppvaskmaskin – SPV50E70EU

Integrert oppvaskmaskin utnevnt til “Bra köp” av Råd&Rön, april 2016.

Brukervennlighet,miljø og kvalitetsinntrykk utmerket seg med høye poeng.

En meget godt integrert 45 cm oppvaskmaskin som har fått utmerkelsen Bra kjøp av Råd & Rön i april 2016. Den høye poengsummen ble delt ut på bakgrunn av maskinens brukervennlighet, miljøklasse og kvalitetsinntrykk. Oppvaskmaskinen har AquaStop for 100 % beskyttelse mot vannskader og EcoSilence Drive som er en energivennlig og stillegående motor med spesielt lang livslengde.


Les mer om produktet

Topptestet og stillegående oppvaskmaskin for innbygging – SPU68M02SK

Topptestet i Råd og Rön, januar 2016.

Med topplassering og hele 68 poeng i Råd & Röns test i januar 2016, kan den 45 cm brede Bosch SPU68M02SK varmt anbefales for deg som trenger en oppvaskmaskin for innbygging. Denne oppvaskmaskinen fikk spesielt høye karakterer for sin brukervennlighet, miljøklassifisering, lave støynivå og kvalitetsinntrykk.

Les mer om produktet

Vinglassholder for sikker og effektiv vask av glass – SMZ5300

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, år 2014.

Her har vi en problemløser for vinglass som skal stå trygt under vask i din oppvaskmaskin. Glassene står fast i glassholderen og i tillegg kan glassholderen tas ut av maskinen, og dermed kan du løfte fire glass samtidig. Maksimalt fire glassholdere (16 vinglass) er det plass til i den nedre kurven til Bosch dersom den har nedleggbare pinner.

Les mer om produktet