På kundeservice hjelper vi deg!

Kontakt oss hvis du trenger hjelp

Hos Bosch tilbyr vi service med originaldeler. Vi gir deg nyttig informasjon og praktisk hjelp, både før du handler og i hele produktets levetid. Kontakt oss direkte på telefonnummer +47 22 66 06 00, så hjelper vi deg. Lurer du på noe angående hvitevarene dine, ber vi deg fylle ut skjemaet.

Du har også mulighet til å chatte med oss. Live chatten kommer til å være synlig på nettsiden når du har godtatt cookies.

Dersom du må endre eller avbestille servicebesøket, kan du gjøre dette online ved å bruke linken i e-post bekreftelsen.

Send din melding

Covid-19 - Viktig informasjon (15.02.2022)

Vi gjør alt vi kan for å hjelpe til med å dekke behovet for service på forbrukerapparater på dette tidspunktet, men den raske spredningen av omicron-varianten har en innvirkning på vår servicereparasjonskapasitet. Dette kan føre til lengre ventetider enn vanlig i enkelte områder.
For å sikre helse og sikkerhet for våre ansatte og våre kunder, vil våre teknikere:
  • Ringe ca 30 minutter før besøket for å høre om noen i husstanden har symptomer og at du som kunde fortsatt ønsker et besøk av oss.
  • Vaske hendene, bruke maske, hansker og håndsprit før og etter hvert servicebesøk.
  • Passe på at de sosiale distanseringstiltakene opprettholdes, ved å holde 2 meter avstand til medlemmene i husstanden og arbeide isolert.

Hva du kan gjøre for å hjelpe oss:
  • Unngå unødvendige teknikerbesøk ved å sjekke selvhjelpssidene våre online her eller snakke med en av våre kunderådgivere.
  • Ikke bestill time hvis noen i husstanden har fått bekreftet covid eller er i karantene - bestill time til riktig tid i henhold til lokale myndighetene.
  • Endre eksisterende avtale hvis noen i husstanden din har symptomer, har testet positivt eller er i karantene. Hvis du trenger å bestille på nytt eller kansellere ditt eksisterende servicebesøk, kan du gjøre det online ved å bruke direktelenken i e-postbekreftelsen eller ringe vårt kundesenter.
  • Vennligst følg reglene om sosial avstand ved å holde to meters avstand til teknikeren vår og la han jobbe isolert. Vår tekniker kan avbryte arbeidet dersom dette ikke kan opprettholdes. Vår tekniker vil gjerne gi ytterligere veiledning og svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer du har.

Fortell oss tidlig hvis du må avbestille timen, slik at vi kan gi tiden til noen andre - du kan gjøre det online ved å bruke direktelenken i e-postbekreftelsen eller ringe vårt kundesenter.

Bestill service

Finn din lokale servicetekniker online hele dagen, raskt og enkelt. Vi tilbyr pålitelig ekspertservice.

Finn serviceteknikere

Bosch tilbehør

Forbedre produktet ditt med Bosch tilbehør. Benytt deg av vårt store utvalg her.

Se alt tilbehør

Nyhetsbrev

Abonner nå – raskt og enkelt – på vårt gratis nyhetsbrev. Du får verdifulle tips for husholdningsapparatene dine, informasjon om de siste tilbudene og eksklusive kampanjer bare for dem som mottar nyhetsbrevet.

Abonner nå

Besøk vår eShop

Vi har et stort utvalg av tilbehør, rengjøringsmidler og reservedeler. Handle enkelt på nettet.

Handle på nettet nå

Kontakt oss

direkte hvis du trenger hjelp med informasjon om produktet.

Våre teknikere vil hjelpe deg på stedet

Bestill et besøk på den datoen og det tidspunktet som passer for deg.

Søk originale reservedeler

Med våre verktøy kan du enkelt finne de delene du er ute etter.

Bruksanvisninger

Hvis du har mistet bruksanvisningen til produktet, kan du enkelt laste den ned her.