Steambuns er dampet gjærbakst, nærmest som et dampet pølsebrød. Mykt og saftig og kan fylles med det meste av saltmat. Lag gjerne opp en stor mengde og frys ned. Gjenoppvarm raskt i dampovnen ved bruk.
Tør ikke lage selv? Steambuns finnes også ferdige i frysedisken på de fleste asiatiske matbutikker.
Dim sum er små dampede munnfuller fra det kinesiske kjøkkenet. De dampes tradisjonelt i små bambuskurver, men det er enklere – ikke minst mer plass – i dampovnen!
Kokosris, eller sticky rice, med mango er en klassisk thailandsk dessert. Normalt lages den med en spesiell type "glutinous rice" som dampkokes før den blandas med kokosmelk. Vi lager den enklere med grøtris, men fortsatt med godt resultat.
Vi på Bosch ønsker din hjelp med å forbedre våre produkter og tjenester vi tilbyr deg. For å kunne gjøre det trenger vi din tilbakemelding. Kan du hjelpe oss med å svare på noen spørsmål?
Det tar ikke mer enn 1 minutt.
Om du trenger hjelp, vennligst kontakt oss eller ring oss på 22 66 06 00.
Takk for hjelpen!
Hos Bosch ønsker vi din hjelp med å forbedre våre produkter og tjenester vi tilbyr deg. For å kunne gjøre det trenger vi din tilbakemelding. Kan du hjelpe oss med å svare på noen spørsmål?
Om du trenger hjelp, vennligst kontakt oss eller ring oss på 22 66 06 00.
Tusen takk!