Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

VitaStyle Mixx2Go

VitaStyle Mixx2Go: Perfekt blanding av design og funksjon.

Kvalitetsdesign møter perfekt funksjon: Denne elegante blenderen passer perfekt til miksing av varme og kalde ingredienser som for eksempel deilige supper, shaker eller sunne smoothier. Når de er klare kan du ta dem med deg dit du skal – med den praktiske 2Go-flasken i Tritan av høy kvalitet.

Se alle VitaStyle Mixx2Go
Utmerker seg på alle kjøkken: Eksklusiv design og materialer av høy kvalitet.

Utmerker seg på alle kjøkken: Eksklusiv design og materialer av høy kvalitet.

Eksklusiv design som gjør kjøkkenet ekstra elegant. Med hus i rustfritt stål, ThermoSafe-glass og solid Tritan-tilbehør utmerker blenderen seg med eksklusiv design og materialer av høy kvalitet.

Se alle VitaStyle Mixx2Go

Din personlige Take-Away.

Med den solide Tritan 2Go-flasken kan du nyte smoothier, juicer, shaker med mer når du er på farten. Flaskene rommer 500 ml og har en praktisk flipptut og et vanlig forseglende lokk.

Laget for ekstreme temperaturer.

Laget for ekstreme temperaturer.

Den robuste ThermoSafe glassblenderen tåler nesten alt - fra varme supper til iskalde drikker. Med to hastigheter kan du enkelt lage deilige dipper og kremete shaker og sunne smoothier.

Prøv vår oppskrift på grønn smoothie

Det perfekte verktøyet for å tilberede den perfekte mengden: Universalkutteren.

Denne spesialkutteren er perfekt for tilberedning av dipper som pesto eller behandling av små mengder, for eksempel urter, nøtter, ost, løk osv. Ikke kast bort tid eller mat - bare tilbered akkurat den mengden du skal bruke. Stålkniv i rustfritt stål av høy kvalitet maler harde ingredienser på et øyeblikk.

Se alle VitaStyle Mixx2Go med universalkutteren

VitaStyle Citro.

Designhelten blant sitruspressene. Den passer perfekt med VitaStyle Mixx2Go.

Se VitaStyle Citro

VitaBar-appen! Den perfekte følgesvennen for din sunne livsstil!

Juicepresser og blendere fra Bosch leveres alltid med en smart og alltid oppdatert følgesvenn. Appen har oppskrifter på juice, smoothier, supper, sorbeter med mer, som både er sunne og smaker godt. Appen er intuitiv å bruke slik at du enkelt kan tilberede drikker på den måten som er mest egnet for ditt apparat. I tillegg legger vi nye oppskrifter og funksjoner til appen kontinuerlig, og det gir en rekke tilpasningsalternativer i tillegg til tips og råd om apparatet ditt.

VitaBar-app

Bruk appen med en gang.

VitaBar-app

Du kan enkelt laste ned appen kostnadsfritt her og bruke den på alle enheter.

Gå til VitaBar-appen

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+49 89 4590-00

bosch-infoteam@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!