Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Oppvaskmaskiner med Zeolith® sløser ikke med energi.

Bruk mindre energi på oppvasken!

Oppvaskmaskiner med mineralet zeolitt har lavere strømforbruk. Slik virker det: Mineralet avgir varme som gjør at strømforbruket minsker kraftig. Selvsagt uten å gå på kompromiss med oppvaskresultatet. Og som en ekstra bonus får du et perfekt tørkeresultat

Se alle oppvaskmaskiner med Zeolith®

Test våre produkter hjemme i 100 dager.

Bli medlem i MyBosch og registrer ditt nye Bosch-produkt innen to uker etter kjøpsdato. Da kan du teste produktet hjemme i 100 dager og levere det tilbake hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Bli medlem

Zeolith® - Hvordan virker det?

Er du ute etter en ny oppvaskmaskin med lavt strømforbruk skal du søke etter Bosch oppvaskmaskiner med Zeolith®. I tillegg til å spare strøm er Zeolith® litt av et antifuktsystem. Det suger opp fuktigheten og omdanner den til varm luft. Så i tillegg til at du alltid får perfekt ren oppvask, blir den også tørr – selv ting av plast. Veldig gjennomtenkt. Veldig Bosch.

Panel på Bosch oppvaskmaskin med Zeolith

Hvorfor er Zeolith® bra?

Zeolith® har enestående egenskaper, som passer perfekt til oppvaskmaskiner. Mineralet er spesielt egnet til å håndtere varme og fukt – når zeolittkulene kommer i kontakt med fukt oppstår det varme som deretter varmer oppvasken. Dette gjør at Bosch oppvaskmaskiner har rekordlavt energiforbruk. Faktisk opptil hele 30 % mindre når vi sammenligner en oppvaskmaskin i Serie 2 (12 kuverter 290 kWh) uten Zeolith® med en oppvaskmaskin i Serie 8 (14 kuverter, 237 kWh) med Zeolith®. Beregningen er basert på de offisielle målemetodene 280 vaskeomganger i standardprogram Eco 50°C.

Drikkeglass som skylles i vann

Hvilken oppvaskmetode er best for miljøet?

Vil du gjøre et godt miljøvalg men tenker at det er verre for miljøet å vaske opp i maskin enn for hånd fordi det er mer energibesparende? Tvert imot! En oppvaskmaskin bruker cirka 9,5 liter vann (varierer noe per modell) mens det går med cirka 90 liter vann når du vasker for hånd i oppvaskkummen.

Hva med strøm? Vasker du opp for hånd, går det med ca. 3,3 kWh strøm (vann med 50 grader) per oppvask mens oppvaskmaskinen kun har et strømforbruk på 0,84 kWh per syklus. Sånn er det - maskinoppvask er det mest energibesparende valget.

Opplysningene om liter og energi ved håndvask er hentet fra svenske Energimyndigheten og er basert på 13 kuverter.

Plastbolle – en halvdel er tørr, den andre er våt

Zeolith® tørker bedre, selv ting av plast

Du vet når du tømmer maskinen og tar ut den våte matboksen? Eller når vinglassene får tørkeflekker? Det kan være ganske irriterende. Med en oppvaskmaskin med Zeolith® er ikke dette noe problem. Zeolith® gjør ikke bare oppvasken skinnende ren, men også helt tørr.

Se oppvaskmaskiner med Zeolith®

Les produktomtalene fra de som bruker produktene våre. Det gjør vi.

Nedenfor ser du tilfeldig utvalgte produktomtaler om våre Zeolith oppvaskmaskiner. Du kan også klikke deg inn på hver enkelt maskin under produktlisten og lese hva våre kunder synes om dem.

Enkelte av produktomtalene kan komme fra markedsføringskampanjer. Alle som legger inn en produktomtale gjør det på frivillig basis og står helt fritt til å gi den bedømmelsen de synes produktet er verdt.

Excelent product

Excellent Dishwasher 5 ***** 1 Negative, no Display back light which makes it hard to select wash program.

Stillegående, funksjonell og god kvalitet

Vi ønsket en stillegående integrert oppvaskmaskin med kurv for bestikk. Montasjeanvisningen kunne vært bedre og det var ikke mulig å justere bakre fot like mye som føttene foran, men det løste vi til slutt ved å legge en planke under bakre fot. Oppvaskmaskinen er lett å stable i, romslig, stillegående, vasker helt rent og tørt, har perfekt «balansert» dør (står av seg selv i halvåpen stilling og er lett å åpne/lukke), og virker å være av veldig god kvalitet. På tross av litt utfordrende montasje velger vi å gi 5 stjerner, fordi oppvaskmaskinen virker enda bedre enn vi håpet på.

Tyst og veldig go resultater

Kjopt grunnet at vi haft tilsvarende modell tidligere, kjopsorsak er at den er tystgaende, med bestikk skuffe overst. Bonus at den viser gjenstaende tid pa gulvet.

God oppvaskmaskin

Kjøpte denne oppvaskmaskinen for et par uker siden, og er fornøyd med valget. Fungerer etter forventningene. Har de funksjonene jeg behøver, vaskeresultatet er bra og den er veldig stillegående.

Mange gode funksjoner.

Jeg kjøpte denne oppvaskmaskinen for 1 uke siden og er veldig fornøyd med de mange funksjonene som denne oppvaskmaskinen har og stillheten den har ved bruk. Kan anbefales for alle med flere i husholdningen eller med åpen løsning kjøkken/stue. Den har fleksible løsninger på kurvene som gjør det enkelt å vaske større ting i oppvaskmaskinen og den er nesten lydløs.

Stille og effektiv og fleksibel!

Da den gamle Bosch low-end oppvaskmaskinen til slutt ga seg etter nesten 15 års trofast tjeneste bestemte vi oss for å gå high-end og valget falt på en denne maskinen med Zeolith. Kjempefornøyd! Merkbart bedre vaskeresultat bare på standardprogram, mye mindre støy og mye bedre tørk. På kjøpet får man et stort utvalg av fleksible programmer, det beste kurvsystemet og TimeLight! :-)
Desibelforskjeller

Oppvaskmaskin fra Bosch – Stille kvalitet

Vi synes at du skal slippe unødig støy, ikke minst i kjøkkenet. Derfor er våre oppvaskmaskiner alltid ekstra stillegående. Og hvis du vil ha en ekstra stillegående oppvaskmaskin, så finnes SuperSilence-programmet som gjør at du kan kjøre maskinen med er enda lavere lydnivå. Det er spesielt nyttig når du har kjøkkenet og stuen i en åpen løsning.

Til våre stillegående oppvaskmaskiner

Åpen Bosch oppvaskmaskin

Ta godt vare på din oppvaskmaskin så fungerer den bedre og varer lenger.

Ved å benytte rengjøringsmidler sørger du for at dine hvitevarer holder lenger. Og ved å benytte originalprodukter kan du være sikker på at de holder samme høye kvalitet som dine hvitevarer fra Bosch.

Se vårt Clean & Care sortiment

Sammenlign Bosch oppvaskmaskiner.

Serie | 2 > Serie | 4 > Serie | 6 > Serie | 8 >
Zeolith®-tørking
Perfekt resultat, også på plast.
* *
ExtraDry-alternativ
Ekstra grundig tørkealternativ for oppvask som er vanskelige å tørke.
* * *
Silence-program
Den mest stillegående måten å kjøre oppvaskmaskinen din på.
*
Beholder glansen selv om du har vasket glassene mange ganger.
Automatisk balansering av vannhardhet for et bærekraftig og optimalt resultat.
Vinglassholder
Trygg plassering av vinglass, perfekt rene og tørre.
*
Glass 40 °C-program
Beskyttende program for skånsom rengjøring og tørking av glass.
*
Home Connect
Husholdningsapparater koblet til internett, for en enklere hverdag.
* *
*avhengig av produktet

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

Tilkoblede hvitevarer – for en enklere hverdag.

Bosch hvitevarer med Home Connect åpner opp for nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du enkelt og komfortabelt styre hvitevarene dine fra mobilen eller nettbrettet. De kan også sende varslinger direkte til deg, for eksempel når vaskemaskinprogrammet er ferdig eller med annen relevant informasjon. Alt for å gjøre hverdagen din så enkel og energieffektiv som mulig.

Om Home Connect

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!