Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Oppvaskmaskiner som ikke sløser med strøm.

Bruk mindre energi på oppvasken!

Oppvaskmaskiner med mineralet zeolitt har lavere strømforbruk. Slik virker det: Mineralet avgir varme som gjør at strømforbruket minsker kraftig. Selvsagt uten å gå på kompromiss med oppvaskresultatet. Og som en ekstra bonus får du et perfekt tørkeresultat

Se alle oppvaskmaskiner med Zeolith®

Test våre produkter hjemme i 100 dager.

Bli medlem i MyBosch og registrer ditt nye Bosch-produkt innen to uker etter kjøpsdato. Da kan du teste produktet hjemme i 100 dager og levere det tilbake hvis du ikke er 100 % fornøyd.

Bli medlem

Zeolith® - Hvordan virker det?

Er du ute etter en ny oppvaskmaskin med lavt strømforbruk skal du søke etter Bosch oppvaskmaskiner med Zeolith®. I tillegg til å spare strøm er Zeolith® litt av et antifuktsystem. Det suger opp fuktigheten og omdanner den til varm luft. Så i tillegg til at du alltid får perfekt ren oppvask, blir den også tørr – selv ting av plast. Veldig gjennomtenkt. Veldig Bosch.

Panel på Bosch oppvaskmaskin med Zeolith

Hvorfor er Zeolith® bra?

Zeolith® har enestående egenskaper, som passer perfekt til oppvaskmaskiner. Mineralet er spesielt egnet til å håndtere varme og fukt – når zeolittkulene kommer i kontakt med fukt oppstår det varme som deretter varmer oppvasken. Dette gjør at Bosch oppvaskmaskiner har rekordlavt energiforbruk. Faktisk opptil hele 30 % mindre når vi sammenligner en oppvaskmaskin i Serie 2 (12 kuverter 290 kWh) uten Zeolith® med en oppvaskmaskin i Serie 8 (14 kuverter, 237 kWh) med Zeolith®. Beregningen er basert på de offisielle målemetodene 280 vaskeomganger i standardprogram Eco 50°C.

Drikkeglass som skylles i vann

Hvilken oppvaskmetode er best for miljøet?

Vil du gjøre et godt miljøvalg men tenker at det er verre for miljøet å vaske opp i maskin enn for hånd fordi det er mer energibesparende? Tvert imot! En oppvaskmaskin bruker cirka 9,5 liter vann (varierer noe per modell) mens det går med cirka 90 liter vann når du vasker for hånd i oppvaskkummen.

Hva med strøm? Vasker du opp for hånd, går det med ca. 3,3 kWh strøm (vann med 50 grader) per oppvask mens oppvaskmaskinen kun har et strømforbruk på 0,84 kWh per syklus. Sånn er det - maskinoppvask er det mest energibesparende valget.

Opplysningene om liter ved håndvask er hentet fra svenske Energimyndigheten og er basert på 13 kuverter.

Plastbolle – en halvdel er tørr, den andre er våt

Zeolith® tørker bedre, selv ting av plast

Du vet når du tømmer maskinen og tar ut den våte matboksen? Eller når vinglassene får tørkeflekker? Det kan være ganske irriterende. Med en oppvaskmaskin med Zeolith® er ikke dette noe problem. Zeolith® gjør ikke bare oppvasken skinnende ren, men også helt tørr.

Se oppvaskmaskiner med Zeolith®

Les produktanmeldelsene fra de som bruker produktene våre. Det gjør vi.

Under ser du tilfeldig utvalgte produktanmeldelser om våre oppvaskmaskiner. Du kan klikke på hver maskin på produktoversiktsiden og se hva kundene mener om dem.

Ekstremt stillegående

Kjøpte denne for to uker siden og er svært fornøyd. Veldig stillegående og svært godt vaskeresultat

Perfekt rent og stille

Jeg har vasket på flere av programmene. Oppvasken blir hver gang perfekt. Lett å tilpasse innredning til alt kjøkkenutstyr. Maskinen høres nesten ikke når den er i drift.

Helf fantastisk

Jeg kjøpte denne maskine og meget fornøyd. Dette har bra diskprogramer og tørrer rigtig godt. Appen til home connect virker en kende gammeldags, og kunne godt være tilpadset mobiltelefon lidt bedre ifht størelse. [Denne anmeldelse blev indsamlet

Fornøyd

Vasker rent og tørker bra. God plass i den

Romslig og lekker

Jeg kjøpte denne oppvaskmaskinen for en uke siden, og kunne ikke vært mer fornøyd. Den ser veldig bra ut, vasker og tørker bra og er svært stillegående. Den har også plass til innmari mye oppvask!

Stille i drift

Vår tidl. maskin kunne vi godt høre i drift..den nye BOSCH måtte jeg ut på kjøkkenet for å høre om den virkelig gikk! MEGET BRA!! Noe jeg synes bør bli bedre er instruksmanual for installasjon..den som fulgte med var ikke bra..synes jeg.
Desibelforskjeller

Oppvaskmaskin fra Bosch – Stille kvalitet

Vi synes at du skal slippe unødig støy, ikke minst i kjøkkenet. Derfor er våre oppvaskmaskiner alltid ekstra stillegående. Og hvis du vil ha en ekstra stillegående oppvaskmaskin, så finnes SuperSilence-programmet som gjør at du kan kjøre maskinen med er enda lavere lydnivå. Det er spesielt nyttig når du har kjøkkenet og stuen i en åpen løsning.

Til våre stillegående oppvaskmaskiner

Åpen Bosch oppvaskmaskin

Ta godt vare på din oppvaskmaskin så fungerer den bedre og varer lenger.

Ved å benytte rengjøringsmidler sørger du for at dine hvitevarer holder lenger. Og ved å benytte originalprodukter kan du være sikker på at de holder samme høye kvalitet som dine hvitevarer fra Bosch.

Se vårt Clean & Care sortiment

Sammenlign Bosch oppvaskmaskiner.

Serie | 2 > Serie | 4 > Serie | 6 > Serie | 8 >
Zeolith®-tørking
Perfekt resultat, også på plast.
* *
ExtraDry-alternativ
Ekstra grundig tørkealternativ for oppvask som er vanskelige å tørke.
* * *
Silence-program
Den mest stillegående måten å kjøre oppvaskmaskinen din på.
*
Beholder glansen selv om du har vasket glassene mange ganger.
Automatisk balansering av vannhardhet for et bærekraftig og optimalt resultat.
Vinglassholder
Trygg plassering av vinglass, perfekt rene og tørre.
*
Glass 40 °C-program
Beskyttende program for skånsom rengjøring og tørking av glass.
*
Home Connect
Husholdningsapparater koblet til internett, for en enklere hverdag.
* *
*avhengig av produktet

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

Tilkoblede hvitevarer – for en enklere hverdag.

Bosch hvitevarer med Home Connect åpner opp for nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du enkelt og komfortabelt styre hvitevarene dine fra mobilen eller nettbrettet. De kan også sende varslinger direkte til deg, for eksempel når vaskemaskinprogrammet er ferdig eller med annen relevant informasjon. Alt for å gjøre hverdagen din så enkel og energieffektiv som mulig.

Om Home Connect

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!