Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Food Pharmacy

Mia and Lina pressimage

Food Pharmacy i samarbeid med Bosch.

Food Pharmacy er to næringsjegere og en professor. De er fascinert av sammenhengen mellom en velfungerende tarmflora og god helse, og vil inspirere flere til å booste sine gode tarmbakterier gjennom næringsrik, velsmakende mat. Siden 80 % av immunforsvaret sitter i tykktarmen, er filosofien kort og godt at vi kan spise oss friskere. Årsaken til at de har valgt å samarbeide med Bosch er denne:

” Bosch drives, akkurat som vi, av å forsøke å gjøre livet bedre ved hjelp av vitenskap, kunnskap og en stor porsjon ydmykhet. Dessuten lager de kjøkkenverktøy som takler to næringsjegeres nådeløse krav til kraft, funksjon og holdbarhet.”

Sjekk ut Food Pharmacys inspirerende tips og råd nedenfor! Gode og sunne oppskrifter som forenkler hverdagen.

Les mer fra Food Pharmacy

Vitaboost highspeed blender frozen smoothie

Hvorfor en VitaBoost High Speed Blender?

Med en High Speed Blender kan selv de hardeste ingrediensene bli til myke, glatte og næringsrike smoothies. Du kan uten problemer legge i is, frosne jordbær og til og med avokado uten å fjerne den sunne kjernen, og få et glatt, mykt og perfekt resultat. Motoren på 1600 watt gjør at vår høyhastighetsblender roterer 30 000 omdreininger per minutt med en rotasjonshastighet på over 400 km/t. Dra nytte av kraften hos VitaBoost for å øke din egen styrke!

Til produktene

Green smoothie overspill, highspeed blender

Boost ditt immunforsvar.

Lifehack nr 1

Lag en grønn, god super-smoothie så får du en næringsboost full av nyttige vekstfiber, antioksidanter og vitaminer som får tarmenes immunforsvar til å juble.

Til oppskrift

Soup made with vitaboost highspeed blender

Lag suppe uten komfyr.

Skrell, miks, ferdig! Fiks en rask, varmende, god og næringsrik suppe direkte i din VitaBoost High Speed Blender. Uten komfyr. Uten mikro. Uten kokeplate. Ja, du skjønner.

Til oppskrift

vegetable recipe made tasty

Forkle barnas grønnsaker til en hemmelig bær-mousse.

Barnekroppen trenger grønnsaker, men ikke alle barn liker å spise dem. Trikset er å snike dem inn (grønnsakene altså, ikke barna) i en forfalsket men uimotståelig jordbæryoghurt. Kort og godt som en velsmakende trojansk hest.

Til oppskrift

Curry paste made with handblender

Hjemmelaget currypaste på under et kvarter.

Så fort du har testet å lage egen currypaste, finnes det ingen vei tilbake. Mer sunnhet, mindre salt, men framfor alt – mye bedre smak.

Til oppskrift

Forleng livet på dine grønnsaker.

Den som pleier magens gode bakterier, kommer til å få et sunnere liv i belønning. Det beste du kan putte i munnen er grønt. (Eller rødt. Eller gult. Eller orange.) Og friskt.

Med kjøleskapet VitaFresh holder grønnsakene seg friske opptil tre ganger lenger og beholder vitaminer og antioksidanter bedre.

Til produkt

Homemade healthy candies

Lag godteri av frukt.

Frukt er ikke godteri påstår noen. Ha! De har åpenbart ikke smakt disse farlig gode godterifigurene og snørene laget av bær og banan.

Til oppskrift

Slutt å røyke med magen.

Når vi varmer opp mat til for høye temperaturer, får opprinnelsesstoffene andre egenskaper som kan være negative for kroppen. Visse forskere mener til og med at den som spiser store mengder kraftig oppvarmet mat ”røyker med magen”. Løsningen kan være en dampovn.

Dampovnen gjør at maten bevarer sine næringsstoffer, sin farge, struktur og kanskje det viktigste av alt – sin smak – bedre.

Til produkt

Lag sunn iskrem på null tid.

Hvis du har lyst på iskrem, men vil unngå sukker, eller å styre med ismaskin eller annet tidkrevende. Da bør du teste denne:

Til oppskrift

Vitaboost highspeed blender 6 programs

6 programmer for smoothies, juicer, shaker og supper.

VitaBoost High Speed Blender har seks programmer som enkelt lager sunne smoothies, shaker, sauser, supper, iskrem og mye mer. Hastigheten gjør at du får et glatt, mykt og perfekt resultat hver gang. Etterpå gjør mikserens rengjøringsprogram oppvasken til en lek.

Til produkt