Halvfull emballasje, kartonger og plastbokser gjør oppbevaring i fryseren unødvendig rotete og tungvint. Vakuumerer du maten før du fryser den, oppbevarer du bare akkurat det du vil fryse. Altså ingen unødvendig emballasje eller luft. Da blir det garantert lettere å få det oversiktlig i fryseren. Og det beste av alt: Nå behøver du ingen stor maskin for å gjøre det. Alt du trenger er en Ergomixx fra Bosch.
Store kartonger med is og mat med mesteparten luft, stappet og trykket langt inn i fryseren. Kjenner du deg igjen? Løsningen kan være her. Om du bruker vakuum på maten før den fryses, tar den betydelig mindre plass og du ser enklere hva du har (og ikke har) i fryseren. Dessuten minsker risikoen for uønskete frostskader på matvarene dine, som iskrystaller.
1. Kjøp en Ergomixx fra Bosch og begynn å bruke vakuum.
2. Kjøp en Ergomixx fra Bosch og begynn å bruke vakuum.
3. Kjøp en Ergomixx fra Bosch og begynn å bruke vakuum.
Bladspinat, grønnkål, mangold, ruccola… ofte kommer disse i store forpakninger, og ofte blir du nødt til å kaste det som plutselig har blitt dårlig. Men bruker du vakuum på grønnsakene, er det som om du aldri åpnet pakken. Da holder alt seg friskt og sprøtt lenger.
Lager du guacamole i en blender med vakuumfunksjon, unngår du at luft starter nedbrytningsprosessen. Da beholder den både farge og friskhet lenger, selv dagen etter.
Lager du din egen barnemat og små porsjoner? Da har vi et godt tips! Hvis du bruker vakuum på maten i passelig store porsjoner og vakuumpakker den, holder den seg fersk opptil dobbelt så lenge.
Bruk vakuum på smoothie, så holder den seg frisk og fin lenger og vitaminene bevares bedre**.
Nå kan du raskt og enkelt bruke vakuum på maten når du skal lage sous vide. Bruk vår stavmikser ErgoMixx og vakuumposer for å unngå en stor og klumpete pakke. Så er det bare å holde øye med vanntemperaturen. Lykke til!
Lager du en større porsjon smoothie i vår blender med vakuumfunksjon, holder den seg frisk også dagen etter. Perfekt hvis du har sultne barn som vil ha noe smått og godt etter skoletid.
Oppdag og utvikle nye metoder for hvordan du bruker vakuum på matvarer og tilbereder din mat. Med Bosch vakuumteknologi kan du raskt marinere, tilberede kjøtt, fisk eller grønnsaker til perfeksjon med sous vide. Og med små og enkle midler redusere matsvinnet ditt. Bli inspirert av våre tips og triks og lær mer om fordelene med vakuumoppbevaring.
* Lagret i kjøleskap i poser, krukker eller flasker under vakuum sammenlignet med lagring uten vakuum, studie utført av uavhengig laboratorium UNIVERSITY OF LJUBLJANA, Biotechnical Faculty. 09/2018, 06/2019 og 12/2019.
** En smoothie blandet i en Bosch vakuumblender etter 24 timers oppbevaring i kjøleskap sammenlignet med en smoothie blandet i en blender uten vakuum. Studie av et uavhengig laboratorium UNIVERSITY OF LJUBLJANA, Biotechnical Faculty. 08/2018.
Vi på Bosch ønsker din hjelp med å forbedre våre produkter og tjenester vi tilbyr deg. For å kunne gjøre det trenger vi din tilbakemelding. Kan du hjelpe oss med å svare på noen spørsmål?
Det tar ikke mer enn 1 minutt.
Om du trenger hjelp, vennligst kontakt oss eller ring oss på 22 66 06 00.
Takk for hjelpen!
Hos Bosch ønsker vi din hjelp med å forbedre våre produkter og tjenester vi tilbyr deg. For å kunne gjøre det trenger vi din tilbakemelding. Kan du hjelpe oss med å svare på noen spørsmål?
Om du trenger hjelp, vennligst kontakt oss eller ring oss på 22 66 06 00.
Tusen takk!