Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Garantert holdbar. 10 års garanti på EcoSilence Drive™- motor i vaskemaskiner.

Bosch EcoSilence Drive™-motor er kullbørstefri, noe som gjør at motoren holder lenger siden den blir mindre varm og slites i mindre grad. Motoren er både sterk, stillegående og energieffektiv.

I tillegg til den vanlige produktgarantien, tilbyr vi en ekstra garanti på motoren fra innkjøpsdato. Noe som innbærer totalt 10 års garanti på våre EcoSilence Drive™ motorer i Bosch vaskemaskiner og kombinerte vaskemaskiner/tørketromler som er kjøpt etter 1. september 2014, og brukes i Norge.

Registrer ditt produkt innen 6 måneder fra innkjøpsdato for at garantien skal være gyldig.

Registrerer du produktet i MyBosch innen 2 uker får du i tillegg 100 dagers returrett.

For informasjon og vilkår for garantien, samt påfølgende registrering les mer her .

Vil du lese mer om vår medlemsklubb MyBosch, fordelene og 100 dagers fornøyd-tilbudet, les om vårt 100 dager - 100% fornøyd kundetilbud.

Registrer deg