Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Bosch High Speed Blender – ekstra kraftfull mikser.

”Bosch drives, akkurat som oss, av å forsøke å gjøre livet bedre ved hjelp av vitenskap, kunnskap og en stor porsjon ydmykhet. Dessuten lager de kjøkkenmaskiner som innfrir to næringsjegeres nådeløse krav til kraft, funksjon og holdbarhet.”

Food Pharmacy

Les mer
Rull ned

Hvorfor en VitaBoost High Speed Blender?

Med en High Speed Blender kan selv de hardeste ingrediensene bli til myke, glatte og næringsrike smoothies. Du kan uten problemer legge i is, frosne jordbær og til og med avokado uten å fjerne den sunne kjernen, og få et glatt, mykt og perfekt resultat. Motoren på 1600 watt gjør at vår høyhastighetsblender roterer 30 000 omdreininger per minutt med en rotasjonshastighet på over 400 km/t. Dra nytte av kraften hos VitaBoost for å øke din egen styrke!

High Speed Blender. Blander raskt sammen din smoothie.

VitaBoost High Speed Blender har seks programmer som gir deg sunne smoothies, shaker, supper og mye mer.

Til produktene

2 liters kanne i uknuselig tritan.

Du skal helst spise ca. 500 gram grønt om dagen. Høres det mye ut? Det er enkelt, du kan jo drikke det som smoothie! Med vår toliterskanne får du plass til alt. Tritankannen til vår High Speed Blender takler harde ingredienser som nøtter, is og frosne jordbær. Til og med avokado med den sunne kjernen på plass!

6 programmer for smoothies, juicer, shaker og supper.

VitaBoost High Speed Blender har seks programmer som enkelt lager sunne smoothies, shaker, sauser, supper, iskrem og mye mer. Hastigheten gjør at du får et glatt, mykt og perfekt resultat hver gang. Etterpå gjør mikserens rengjøringsprogram oppvasken til en lek.

Slik booster du ditt immunforsvar.

Visste du at ca 80 % av immunforsvaret finnes i tarmene? Så vil du booste ditt immunforsvar, skal du begynne med hva du spiser. Eller snarere drikker. I oppskriftsheftet til din High Speed Blender får du inspirasjon til massevis av nyttige, sunne og gode oppskrifter.

Rustfrie kniver.

De seks stålknivene til din High Speed Blender med en rotasjonshastighet på over 400 km/t, garanterer at du får en fløyelsmyk struktur på det du mikser. Du kan mikse frosne jordbær og til og med den næringsrike avokadokjernen, uten å behøve å uroe deg for at din blender går i stykker.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!