Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

MaxoMixx stavmikser

Perfekt for alle seriøse kokker.

Motoren til nye MaxoMixx stavmikser leverer opptil 800 watt, og har den kraften du trenger for profesjonelle resultater med et knappetrykk.

Til produktoversikten

Med MaxoMixx kan du gjøre kreasjonene dine enda lekrere.

MaxoMixx stavmikser i premiumkvalitet gir profesjonelle resultater du kan servere med stolthet. I tillegg har dette stilige apparatet hus i rustfritt stål av høy kvalitet og mikserfot i samme proffe materiale.

Kraftig motor for perfekte resultater.

Kraftig motor for perfekte resultater.

Omfattende utvalg av tilbehør – inkludert ekstra multifunksjonelt tilbehør med ulike skiver og verktøy – forvandler MaxoMixx stavmikser til en liten kjøkkenmaskin. Takket være den patenterte klikkfestemekanismen er tilbehørene raske og enkle å montere på.

Oppdag den allsidige kjøkkeneffektpakken for proffer.

Nyt perfekt blandede deiger og rører med en ekstra kraftig motor på 1500 watt og intelligent Smartdeig-sensor. Miksehastigheten er konstant høy og gjør kort prosess av selv tunge deiger og store kvanta.

Smak i ny form.

Smak i ny form.

Den nye terningkutteren for MaxoMixx stavmikser gjør det enkelt å skjære perfekte terninger av frukt og grønnsaker. De to spesialbladene festes enkelt på og kutter frukt og grønnsaker i identiske 9 eller 13 mm store terninger hver gang.

Robust – fra topp til tå.

Robust – fra topp til tå.

Med hus av høy kvalitet og mikserfot i rustfritt stål kan du mikse direkte i varme sausegryter. Den robuste mikserfoten er enkel å rengjøre, og tåler vaskemaskin. I tillegg påvirker ikke det rustfrie stålet smaken på maten som tilberedes, og garanterer at apparatet er hygienisk rent. Materialet blir ikke misfarget og ser bra ut i hele levetiden.

Perfekt nytelse i håndflaten din.

Perfekt nytelse i håndflaten din.

Non-slip, mykt håndtak og ergonomisk design sørger for optimal komfort og sikkerhet. Med store knapper som er lett tilgjengelige og roteringskontroll på hodeenden kan du jobbe effektivt og intuitiv. Fleksibel spiralledning* gir ytterligere frihet.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+49 89 4590-00

bosch-infoteam@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!