Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 Optimalt tørkeresultat. Med Zeolith®-tørking.

Når du tømmer oppvaskmaskinen, tar ut glassene, løfter ut plastbollen. Og det er vått. Det føles halvferdig ut, ikke sant? Med Bosch sine oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking slipper du det!

Til toppen av siden
Lei av fuktig oppvask?

Lei av fuktig oppvask?

Du har sikkert åpnet oppvaskmaskinen og sett at oppvasken fortsatt er fuktig. Da har du enten latt oppvasken tørke selv eller tørket den med kjøkkenhåndkle. Nå slipper du det!

Bosch sine oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking utmerker seg med en imponerende god evne til å tørke oppvasken – til og med plasten blir helt tørr! Hemmeligheten bak tørkeevnen og det ekstra lave energiforbruket (A+++) heter zeolitt, et helt naturlig mineral med varmeproduserende evner.

Se våre oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking
Til toppen av siden

Vask opp vinglassene uten risiko.

Det er koselig å nyte et glass vin, men det er ikke like koselig å vaske opp vinglasset. Fra og med nå er det ikke lenger nødvendig å vaske opp vinglass for hånd. Ved hjelp av denne glassholderen kan du helt uten risiko vaske opp vin- og champagneglass med stett i oppvaskmaskinen. I alle maskiner utstyrt med Vario Flex eller Vario Flex Plus blir glassene skinnende rene. Kurven plasseres i underkurven og har plass til fire glass med stett.

Kjøp glassholderen her
Til toppen av siden
Bosch oppvaskmaskiner topptestet av Råd & Rön!

Bosch oppvaskmaskiner topptestet av Råd & Rön!

I Råd & Röns siste test av oppvaskmaskiner, i januar 2017, fikk hele 5 Bosch oppvaskmaskiner utmerkelsen ”Bra köp”. Modellene SMU46CI02S og SMU46CW02S har tørkefunksjonen Zeolith, noe som var en avgjørende grunn for topplasseringen. For å sitere Råd & Rön: ”… stark på både rengöring och torkning.”

Se alle 5 modeller her
Til toppen av siden
Optimalt tørkeresultat med miljøvennlig teknologi.

Optimalt tørkeresultat med miljøvennlig teknologi.

Zeolitt har et par unike egenskaper som passer spesielt bra for oppvaskmaskiner. Mineralet er usedvanlig godt egnet til å håndtere varme og fukt – når zeolittkulene kommer i kontakt med fukt, genererer de varme som igjen varmer opp oppvasken. Dette gjør at Bosch sine oppvaskmaskiner har rekordlavt energiforbruk.

Zeolittkulene ligger i en lukket beholder i bunnen av oppvaskmaskinen. De holder i hele maskinens levetid og trenger aldri byttes ut. Det er bare å takke og bukke for Bosch sine ingeniører!

Til toppen av siden

Slik fungerer det!

1. Under oppvaskprosessen sirkulerer fuktig luft i oppvaskmaskinen.

2. Zeolitten absorberer den fuktige luften og varmer den opp.

3. Den varme luften føres tilbake inn i oppvaskmaskinen og tørker oppvasken.

Til toppen av siden
Tredobbelt beskyttelse mot vannskader.

Tredobbelt beskyttelse mot vannskader.

Takket være AquaStop og dens tre smarte innovasjoner er kjøkkenet ditt sikrere mot vannskader enn noensinne. For det første har vannledningen doble rør som beskytter mot lekkasje. For det andre har den en avansert sikkerhetsventil som umiddelbart stopper vannstrømmen ved lavt trykk. Dessuten stopper en flottørvakt vanntilførselen hvis det samler seg opp vann i bunnkaret. AquaStop er standard på alle oppvaskmaskiner med bredde på 45–60 cm, og den beskytter mot vannskader i hele maskinens levetid.

Til toppen av siden
Velkommen til Bosch eShop.

Velkommen til Bosch eShop.

I Bosch eShop finner du, foruten vinglassholdere og annet smart tilbehør, også rengjøringsprodukter og reservedeler til oppvaskmaskinen.

Til Bosch eShop
Til toppen av siden
Bosch i hver detalj.

Bosch i hver detalj.

Vårt mål er alltid å skape kvalitet i hver detalj. Derfor tester vi alt. Og så tester vi det igjen. Deretter testes produktene våre av uavhengige testinstitutter rundt om i Europa, som sammenligner faktorer som ytelse, kvalitet og pris. Det er først når produktene settes på prøve av sluttbrukeren og uavhengige testinstitutter at Bosch sin erfaring og høye kvalitetskrav viser at det lønner seg med med nøyaktighet og blikk for detaljer.

Les mer om detaljene som gir resultater
Se våre prisbelønte produkter
 
Online Survey