Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Athlet Ultimate håndholdt støvsuger

Utrolig kraftig rengjøringsytelse og lang driftstid – alt uten ledninger.

Utrolig kraftig rengjøringsytelse og lang driftstid – alt uten ledninger.

Ledningsløse Athlet. Svært fleksibel og praktisk å bruke.

Produktoversikt
Athlet Ultimate håndholdt støvsuger
Rull ned

Ingen ledninger, ingen grenser.

Athlet Ultimate kommer til i de mest bortgjemte hjørnene, og den ledningsløse teknologien gir grundig rengjøring, selv på steder som er vanskelig å nå, uten strømkontakter. Fleksibiliteten og den lette vekten til Athlet gjør støvsuging eksepsjonelt enkelt. Den ledningsløse støvsugeren kan også plasseres i frittstående posisjon hvor som helst i huset.

Støvsuger hele huset.

Athlet Ultimate støvsuger like effektivt som en tradisjonell støvsuger*, samtidig som den har mer fleksibilitet. I tillegg har den en ekstra lang driftstid på opptil 75 minutter takket være Bosch Lithium-ion-teknologi. Athlet Ultimate er alltid raskt klar til bruk på grunn av den korte ladetiden.

*Smussopptak (støv på tepper og harde gulv med fuger, fiberopptak på tepper) sammenlignet med en støvsuger med ledning fra Bosch (BGL3A315). Testet i henhold til EN 60312.

SmartSensor Control: Kraftig ytelse hele tiden.

Den integrerte sensoren overvåker kontinuerlig om Athlet Ultimate håndtaksstøvsuger yter på det optimale effektnivået. LED-displayet indikerer når filteret må byttes.

Vri og tøm, så er den ren.

RotationClean gjør det mulig for deg å rengjøre filteret spesielt raskt og grundig med en enkelt roteringsbevegelse. Bare fjern støvbeholderen fra støvsugeren og vri på den røde dreiebryteren. Støv og smuss dras inn i støvbeholderen som kan tømmes på en enkel og hygienisk måte. Avansert filterteknologi sikrer at luften som blåses ut av denne ledningsløse støvsugeren er renere enn luften i rommet. Athlet Ultimate oppnår en filtreringsrate på 99,9 prosent.

Eksepsjonell rengjøringsytelse på alle gulv.

Det innovative AllFloor HighPower-munnstykket – som har sin egen integrerte motor – kombinert med den effektive HiSpin-motoren, oppnår grundige rengjøringsresultater på alle typer gulv, inkludert parkett, tepper og fliser. Med ekstra stor børstediameter og høy hastighet på 5 000 o/min på tepper kan du støvsuge smuss og støv ekstremt grundig. EasyClean System er nøkkelen til skikkelig enkel rengjøring. Børsten kan fjernes med en enkelt håndbevegelse og designen gjør den veldig enkel å rengjøre.

Praktiske og profesjonelle tilbehør for fleksibel støvsuging.
Praktiske og profesjonelle tilbehør for fleksibel støvsuging.
Praktiske og profesjonelle tilbehør for fleksibel støvsuging.

Praktiske og profesjonelle tilbehør for fleksibel støvsuging.

Fem lettveksttilbehør gjør det ekstremt enkelt å støvsuge i hjørner som er vanskelige å nå, på skuffekomponenter, i trange hjørner og til og med innsiden av bilen. Med den praktiske skulderstroppen, avtakbart håndtak og fleksibel støvsugerslange, kan du bevege deg fritt når du gjør rent. Det ekstra brede XXL møbelmunnstykket og fugemunnstykket gjør det enkelt å rengjøre møbler og steder som er vanskelige å nå.

Til siden med tilbehørsprodukter

Den riktige Athlet støvsugeren for alle situasjoner.

Støvsugeren din bør kunne mestre alle utfordringer. Uansett om du er på jakt etter en allsidig allrounder, en spesialmodell som takler dyrehår eller forbedret batteriteknologi – Bosch tilbyr deg den riktige støvsugermodellen.

Athlet 25.2 V

Allrounderen for alle utfordringer på alle overflater i mellomstore husholdninger.

Til produktoversikten

Zoo'o ProAnimal 25.2 V

Ideelt for fjerning av dyrehår – selv om du har mer enn ett kjæledyr. Eksepsjonelt grundig.

Athlet Ultimate 32.4 V

Med forbedret batteriteknologi og ekstra kraftig rengjøringsytelse. Perfekt for å oppfylle høye standarder og for alle hjemmets overflater.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!