Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Vår nettside bruker informasjonskapsler for at du skal kunne legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og lar oss samle inn anonyme statistiske data, slik at vi kan tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene nedenfor hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.
Fortsette> Personvernpolicy> Endre informasjonskapselinnstillingene> Mer informasjon om informasjonskapsler
 

Kombiskap med NoFrost

Bla nedover!
  • Det har aldri vært enklere å spise sunt.

    Våre nye kjøleskap med NoFrost gjør det lettere for deg å spise mer næringsrikt, fordi VitaFresh-systemet skaper optimale lagringsforhold for ferskvarene dine. Maten holder seg opptil tre ganger lenger* enn i en vanlig skuff i kjøleskapet. Slik blir det enkelt for deg å alltid ha ferske matvarer – uten å måtte handle hver dag.

Our extra wide models

Modeller med ekstra bredde:
Mer plass for vitaminer.

Våre NoFrost-kombiskap leveres i både 60 og 70 cm bredde, slik at du lettere finner den rette størrelsen for ditt kjøkken.

Sortiment

  1. Standard 60 cm
  2. Middels 70 cm

Førstevalget – hver gang. Serie 6 med 60 cm bredde.

Alle modeller med NoFrost og frysedel nederst har en ting til felles: De er perfekte for å holde maten frisk og bevare næringsinnhold. Trenger du et kombiskap som holder maten frisk ekstra lenge og i tillegg vil ha plass og fleksibilitet? Du kan være sikker på at du finner den rette modellen for deg i vårt NoFrost-sortiment.

The Series 8, Series 6 and Series 4 models
Volym342 l324 – 367 l324 – 367 l
DimensjonerHøyde: 203cmHøyde: 186cm/ 203cmHøyde: 186cm/ 203cm
Fryserdelunderunderunder
DisplayStor LCD-displayStor LCD-displayLED-display
BelysningLED-spotbelysning og lysslynge på sidenLED-spotbelysning og lysslynge på sidenLED-toppbelysning
FriskhetssystemVitaFresh Pro:
- Eksakt temperaturinnstilling
  mellom -1 °C og +3 °C
- Frukt-/grønnsaksskuff:
  3 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: En stor
   skuff med tørrsone
VitaFresh Plus:
- Optimale temperaturinnstillinger
på cirka 0 °C
- Frukt-/grønnsaksskuff:
  2 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: To uttakbare
  skuffer med FlexChiller
VitaFresh:
- Optimale temperaturinnstillinger
  på cirka 0 °C
- Frukt-/grønnsaksskuff:
2 fuktighetsinnstillinger
- Fisk-/kjøttskuff: To uttakbare
  skuffer med FlexChiller


Kombiskap i serie-8 finnes på markedet til høstenKombiskap i serie 6 med NoFrostKombiskap i serie 4 med NoFrost

VitaFresh Plus: Holder maten frisk opptil dobbelt så lenge.

VitaFresh Plus-avdelingene hjelper deg å holde maten frisk opptil dobbelt så lenge* som i vanlige skuffer i kjøleskapet. De gir alltid optimale lagringsforhold med to ulike klimasoner. En sone med lav temperaturinnstilling på cirka 0 °C, der du kan oppbevare fisk og kjøtt hygienisk i to separate skuffer. Det hindrer overføring av lukt. Samt en fuktig sone: En stor skuff som er spesielt utformet for frukt og grønnsaker. Takket være forseglingen holdes fuktigheten alltid på et optimalt nivå i skuffen. Den kan enkelt justeres mellom to innstillinger for å bevare vitaminene og mineralene. Dette gjør at VitaFresh Plus både er optimalt for maten og for helsen din.

VarioZone: Full fleksibilitet i fryserdelen.

VarioZone gir deg mye plass til alle frysevarer. I BigBox kan du oppbevare ekstra store matvarer, til og med svært store steker. Dessuten er det enkelt å ta ut alle skuffer og hyller, slik at du får enda flere oppbevaringsmuligheter.

VitaFresh – Holder maten frisk lenger.

Med VitaFresh kan du oppbevare maten lenger* enn i en vanlig skuff. Du har riktige lagringsforhold takket være to ulike klimasoner. Den ene sonen holder lav temperatur på cirka 0 °C, der du kan oppbevare fisk og kjøtt i to separate skuffer som hindrer overføring av lukt. Den andre er en fuktig sone med en stor skuff som er spesielt utformet for frukt og grønnsaker. Fuktforholdene i skuffen kan justeres i to nivåer for å bevare friskheten enda bedre.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa.

VitaFresh pro – holder varene friske opptil tre ganger lenger.

VitaFresh Pro-avdelingene med to ulike klimasoner gjør at matvarene dine holder tre ganger lenger*. Takket være nye, eksakte innstillingsalternativer og hermetisk lukking, har du alltid perfekte lagringsforhold, uavhengig av resten av kjøleskapet. Temperaturen holdes mellom -1 °C og 3 °C. I den nederste skuffen kan du oppbevare fisk og kjøtt. Den store skuffen over har en justerbar fuktighetssone, som er spesielt beregnet på frukt og grønnsaker. Fuktighetsnivået kan justeres intuitivt, og du kan velge mellom tre innstillinger; for frukt, grønnsaker eller blandet, slik at vitaminer og mineraler bevares på en perfekt måte. Det gjør VitaFresh Pro til det beste valget for både maten og helsen din.

NoFrost: Sparer tid – du slipper å avrime selv.

Fryseren er utstyrt med NoFrost-teknologi som sikrer at fuktighet i luften samles og fordamper i stedet for å bygges opp inne i skapet. Varm luft og kondens trekkes ut av fryseren til en spesiell oppsamlingsskuff, og fryseren avrimes automatisk med jevne mellomrom. Du slipper derfor all avriming.

Skal du ha gjester eller har du handlet for hele uken? Kjøleskapene våre har 505 l oppbevaringsplass og tar unna det meste. Dessuten gir skuffene i det nye VitaFresh-systemet enda mer plass til sunne matvarer.

Våre kombiskap med NoFrost kan enkelt tilpasses dine behov. EasyAccess-hyllene i glass kan enkelt fjernes og byttes ut, noe som gir god oversikt og enkelt å finne det du leter etter. Helt øverst er det to VitaFresh Plus-skuffer som hviler på en uttrekkbar glasshylle. Det gjør det mulig å dra ut begge skuffene samtidig. Tar du ut skuffene, får du raskt ekstra plass.

Bra for vitaminene.
Enda bedre for helsen.

Våre kombiskap i serie 8 er utstyrt med vårt beste system for å holde maten frisk, VitaFresh Pro. Det holder maten frisk opptil tre ganger lenger* med temperaturer fra -1 °C til +3 °C, samtidig som fuktigheten holdes på et optimalt nivå. Kombinasjonen av temperatur og fuktighet hjelper til med å bevare aromaer, næringsstoffer og verdifulle vitaminer i dine ferskvarer.

Les mer om kombiskap i serie 8
Her kan du se hvor mye lengre råvarene holder seg friske

En sunn livsstil starter innenfra.
Du trenger bare å åpne døren.

Kombiskapene våre i serie 6 har alt du behøver for å leve sunt. Du får massevis av plass til ferskvarer og drikke samt til store bokser, fat og boller. Du får også teknologien som trengs for å oppbevare alt på beste måte. VitaFresh Plus sørger for ideelle oppbevaringsforhold og sørger for at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge*. Det gjør at kombiskapene i serie 6 ikke bare er bra for maten din, men også for deg.

Les mer om kombiskapene i serie 6
Her kan du se hvor mye lengre råvarene holder seg friske

Stedet der alt holder lengre.

Kjøleskapene våre i serie 4 med VitaFresh og stor oppbevaringsplass garanterer ideelle oppbevaringsforhold for ferskvarer, frysevarer og drikke. Du kan være sikker på at fersk mat holder seg lengre* sammenlignet med om den ble oppbevart i en vanlig skuff i kjøleskapet, noe som gjør det lettere for deg å spise sunt og variert.

Les mer om kombiskap i serie 4
Plenty of space in your fridge

Det spiller ingen rolle hvor mye mat du kjøper – du får alltid plass i kjøleskapet.

Våre kombiskap i serie 6 inneholder alt det nyeste. De har 505 l oppbevaringsplass i kjøleskapet og massevis av plass til ferskvarer og drikke, samt til store bokser, fat og boller. Dessuten garanterer VitaFresh Plus optimale oppbevaringsforhold. På denne måten holder matvarene dine seg friske mye lenger.

Les mer om KGN56AI30
*I følge testresultat fra det eksterne senteret CNTA (National Centre for Technology and Food Safety), FrESCO April 2016

Her kan du se hvor mye lengre råvarene holder seg friske
 

myBosch

Registrer deg og få mange fordeler, helt kostnadsfritt!
Registrer deg nå

Vår service

Pålitelig service – før og etter kjøpet.
Opplev vår service

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, ytelse og pålitelighet.
Klikk her

Finn en forhandler

Finn en forhandler eller et serviceverksted i nærheten av deg!
Søk nå
Online Survey