Legal Notices

Brukervilkår
Hjemmesiden bosch-home.no eies av BSH Husholdningsapparater AS, Postboks 6593, Etterstad, 0607 Oslo, nedenfor kalt "BSH".

Cookies
1. Denne hjemmesiden inneholder såkalte cookies.

2. En cookie er en liten tekstfil som lagres i brukerens datamaskin slik at hjemmesiden vet at brukeren har besøkt hjemmesiden tidligere neste gang brukeren besøker den. Tekstfilen inneholder informasjon og brukes for å lette besøkerens bruk av hjemmesiden. En cookie kan ikke identifisere brukeren personlig, men kun den nettleseren som er installert på den datamaskinen som brukes under besøket. En cookie inneholder ikke virus.

3. Det finnes to typer cookies. Den ene typen lagrer en fil i lengre tid på brukerens datamaskin. Den brukes for eksempel ved funksjoner som forteller om hva som er nytt siden brukeren sist besøkte den aktuelle hjemmesiden.
Den andre typen cookies er en såkalt sessionscookie. En sessionscookie lagres midlertidig i datamaskinens minne mens en bruker er inne på en hjemmeside. Sessionscookies forsvinner når brukeren stenger nettleseren sin.

4. På bosch-home.no brukes sessioncookies f.eks. for å identifisere språkversjoner, lette presentasjonen av produkter og for å presentere søkeresultatet i bildarkivet. En forutsetning for å kunne bruke bildarkivet er at du godtar bruken av sessioncookies. Informasjon om informasjonskapslene vi bruker

5. Vil du ikke godta cookies kan du endre innstillingene i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Dette medfører dog at deler av bosch-home.no ikke vil kunne brukes eller fungere på korrekt vis. Endre informasjonskapselinnstillinger


Personopplysningspolicy

1. Alle personopplysninger du gir til BSH på hjemmesiden, lagres og behandles av BSH i samsvar med Personopplysningsloven. Vi vil ikke samle inn informasjon om deg på hjemmesiden (f.eks. navn, adresse eller fødselsdato) med mindre du frivillig oppgir den (f.eks. via registrering, dersom du deltar i en undersøkelse eller legger inn en bestilling i nettbutikken).

2. Dersom du velger å registrere deg via pålogging på sosiale medier (f.eks. pålogging via Facebook- eller Twitter-kontoen din), fylles registreringsskjemaet automatisk ut med informasjon som du har valgt å gjøre offentlig på det sosiale mediet du bruker. Deretter får du mulighet til å kontrollere og korrigere/komplettere opplysningene. Vi vil ikke innhente noen annen informasjon som kan være tilgjengelig på det sosiale mediet (f.eks. interesser, hobbyer eller gruppetilhørighet). Merk at vi ikke har ansvar for personopplysningspolicyen på tredjeparts (f.eks. Facebooks) hjemmeside. Du bør sette deg inn i personopplysningspolicyene på hver aktuell hjemmeside som samler inn personlig informasjon.

3. BSH behandler opplysningene dine for å kunne administrere det aktuelle kundeforholdet og din bruk av hjemmesiden, og for å gjennomføre analyser, oppfylle eventuelle avtaler med deg eller på andre måter iverksette tiltak som du har bedt om fra oss. Personopplysningene dine kan også brukes til markedsføringsformål (via e-post, brev, telefon og SMS), for eksempel til å informere om kampanjer, produkter eller tilbud. BSH Husholdningsapparater AS kan komme til å oppgi personopplysninger til tredjepart (slik som samarbeidspartnere) for administrasjon. BSH kan også komme til å oppgi personopplysninger om deg dersom BSH plikter å gjøre dette ifølge lover eller domstolsbeslutninger. Du kan når som helst tilbakekalle samtykket, og dette medfører at ytterligere personopplysninger om deg deretter ikke kan samles inn eller behandles på andre måter. Opplysninger som allerede er samlet inn, kan imidlertid fortsatt behandles i samsvar med det opprinnelige samtykket du har gitt. Tilbakekalling skjer enklest skriftlig på følgende adresse: BSH Husholdningsapparater AS, Postboks 6593 Etterstad, 0607 Oslo.

4. BSH Husholdningsapparater AS, Postboks 6593 Etterstad, 0607 Oslo er personopplysningsansvarlig for de personopplysningene som behandles. Du har rett til gratis, en gang per kalenderår, etter skriftlig signert søknad rettet til oss, å få opplyst hvilke personopplysninger om deg som vi behandler, og hvordan vi behandler dem. Du har også rett til å be om rettelse av personopplysninger som vi behandler om deg, i de tilfeller der de er feil og behøver å oppdateres.

5. Når du oppgir personopplysninger til BSH i samsvar med ovennevnte, samtykker du dermed til at slik utlevering av personopplysningene dine kan skje.


Vilkår for bruk av hjemmesiden
Informasjonen på hjemmesiden er så langt det er mulig, korrekt ved publiseringen. BSH gir ingen tilbud og gir ingen garantier for riktigheten i informasjonen, linkene eller annen informasjon som hentes fra hjemmesiden. BSH påtar seg heller ikke noe ansvar for eventuelle feil eller utelatte opplysninger i innholdet på hjemmesiden. All informasjon håndteres og er ment å brukes idet man er inneforstått med at BSH ikke kan holdes ansvarlig for tap, erstatningsplikt, skade eller kostnad av noe som helst slag som oppstår helt eller delvis, direkte eller indirekte som følge av bruk av eller at man stoler på slik informasjon eller på slik person. 
BSH forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer eller rettelser uten forhåndsvarsel. Driftsstopp for vedlikehold osv. på hjemmesiden kan forekomme. BSH har ikke ansvar for forstyrrelser, avbrudd eller andre problemer som kan forekomme på hjemmesiden.


Copyright
Innholdet på denne hjemmesiden tilhører BSH og er beskyttet av lovverket. Informasjonen tillates ikke, bortsett fra der noe annet angis, å bli reprodusert, overført, kopiert, distribuert eller lagret uten etter særskilt tillatelse fra BSH.

Copyright © 2016 BSH Husholdningsapparater AS.


Online Survey