Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Vaskemaskiner og tørketromler tips og råd

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch.
Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Les mer

Hva betyr vaskesymbolene?

Det er ikke lett å vite hva alle symboler betyr. Vet du f.eks hvordan symbolet for om tøyet skal tørkes hengende eller flatt ser ut? Vi hjelper deg.

Les mer om vaskesymboler

Når programmene gjør jobben.

Noen ganger er det vanskelig å vite hvilket vaskeprogram som er optimalt. Finn ut hvilket programsymbol som passer best for plaggene som du nettopp puttet inn i vaskemaskinen.

Les mer om programsymboler

Hva er det vi vasker og tørker?

Klærne våre er fremstilt av naturfibrer, kunstfibrer eller en blanding av disse. Hva inneholder dine klær?

Les mer om fibrer

Flekkfjerning - en rask guide til et bedre resultat.

Det finnes vanskelige flekker som forsvinner direkte i vasken. Og det finnes flekker som ikke gjør det. Bruk vår raske guide et flekkfritt resultat.

Les mer om flekkfjerning

Bløtt eller hardt?

Vet du hvor hardt vannet er der du bor? Og vet du hvordan det påvirker din dosering av vaskemiddel? Og når man med fordel kan bruke skyllemiddel? Her håper vi at vi kan gi deg svar.

Les mer om vann og skyllemiddel

Vaskerommets kjemi.

Hvilke kjemikalier er det egentlig vi putter i vaskemaskinene våre? Hva er det som får vaskemiddelet til å virke og som får smusset i klærne til å forsvinne?

Les mer om vaskerommets kjemi

Sant eller usant i vaskerommet.

Hva skjer når vi vasker og tørker?Lær hva som er sant, usant og myter på vaskerommet!

Sant eller usant i vaskerommet

Før og etter vask.

Det er lett å se hvordan et plagg ser ut når vi prøver det for første gang, men det er ikke like lett å vite hvordan det vil se ut etter at det er vasket noen ganger. Gi dine klær riktig behnadling.

Les mer om før og etter vask

Vi hjelper deg med å bli en vaskeproff.

Skal man sortere etter farge eller materiale, og kan man vaske tøy merket "håndvask" i vaskemaskinen? Med Bosch er det lett å vaske rett.

Les mer