Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Strykejern & dampstasjoner

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Dampstrykejern med SensorSecure for automatisk avstenging – TDA702421E

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, år 2014.

Et smart og effektivt strykejern med mange brukervennlige funksjoner som gjør det lett å stryke klær. Med SensorSecure slås strykejernet av umiddelbart når du slipper håndtaket, og varmes opp veldig raskt når du begynner å stryke igjen. Med optimal dampfordeling og perfekt gli kan du stryke på ECO-innstilling – noe som gir deg opptil 25 % energisparing og 35 % vannsparing. Strykejernet har også rengjøringsfunksjon med innebygget anti-kalksystem.

Les mer om produktet