Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Kjøl & frys

Best i test: Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.

Våre produkter tåler å testes, og uavhengige tester viser det vi allerede vet; at produktene holder det de lover. Best i test og Beste kjøp er bevis på høy kvalitet på våre hvitevarer og husholdningsapparater. Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet.

Bosch integrert kombiskap fikk best i test - KIS87AF30.

I testen fikk kombiskapet til Bosch gode karakterer på temperatur og at maten holder fryst lenge ved strømbrudd. Det er enkel montering av møbeldør. Skapet har som helhet lavt lydnivå og er testet som det mest energivennlige kombiskapet.

Les mer om produktet

Stilig design, friskt og fleksibelt - VarioStyle fargerike kombiskap

Bosch VarioStyle kombiskap er vinner av IF Design Awards 2018. VarioStyle er verdens første kombiskap med utskiftbare fargefronter. Serien verdsettes for den enkle og fleksible måten kombiskapet kan tilpasses både kjøkkenet og personlig smak. Du kan velge blant 19 forskjellige trendfarger og skapet finnes i 2 forskjellige høyder. I tillegg har skapet to VitaFresh-klimasoner som gir optimale oppbevaringsforhold, effektiv LED-belysning og elektronisk temperaturkontroll som gir et enklere hverdagsliv på kjøkkenet.
KGN36IJ3A: 1,86 m
KGN39IJ3A : 2,03 m

Stilrent kombiskap som holder maten frisk lenger - KGF49PI40

"Bosch kombiskap KGF49PI40 er vinner av Red Dot Design-prisen 2017. Produktene er verdsatt for sin elegante finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh plus. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold og sikrer at fisk, kjøtt , frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGF39PI45 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment"

Les mer om produktet

Svart kombiskap som holder maten frisk lenger - KGN49LB30

"Bosch kombiskap KGN49LB30 er vinner av Red Dot Design Award 2017. Bosch var den første hvitevareleverandøren som brukte glass på sine kjøleskap og fryser, noe som derretter skapte en trend. Produktene er verdsatt for sin stilige finish. Interiøret inkluderer LED-belysning, teleskopskinner og VitaFresh pluss bokser. VitaFresh er en teknologi som sikrer ideelle lagringsforhold slik at fisk, kjøtt, frukt og grønnsaker holder seg friske dobbelt så lenge.

KGN39LB35 som er et tilsvarende produkt med samme design, men med andre mål, er tilgjengelig i vårt norske sortiment."

Les mer om produktet

Kjøleskap som holder grønnsakene friske dobbelt så lenge – KSV36BW30

Topptestet i Råd og Rön, desember 2015.

Frittstående og romslig kjøleskap fra Bosch med energieffektiv LED-belysning og energiklasse A ++. Grønnsakskuffen med fuktighetskontrollen HydroFresh sørger for at du kan lagre frukt og grønnsaker på en ekstra frisk måte, og at de holder seg friske dobbelt så lenge. KSV36BW30 har blitt Topptestet i Råd & Rön 2015.

Les mer om produktet

Frittstående kombiskap – KGE39BI40

Har fått utmerkelsen “Bedst i test” i TÆNK, mai 2016.

Frittliggende kombiskap med fleksible oppbevaringsmuligheter og energiklasse A +++. Med digital temperaturinnstilling kan du stille inn gradene helt eksakt og den energieffektive LED-belysningen gir et behagelig lys. Dette kjøleskapet har vunnet Best i test av Tænk og er stillegående og effektivt.

Les mer om produktet

Kjøleskap som holder grønnsakene friske dobbelt så lenge – KSV36BW30

Topptestet i Råd og Rön, oktober 2015.

Enkel rengjøring

Frittstående og romslig kjøleskap fra Bosch med energieffektiv LED-belysning og strømklasse A ++. Grønnsakskuffen med fuktighetskontrollen HydroFresh sørger for at du kan lagre frukt og grønnsaker på en ekstra frisk måte, og at de holder seg friske opptil dobbelt så lenge. KSV36BW30 har blitt Top Testet i Råd og Rön 2015.

Les mer om produktet

Kombiskap: Testvinneren – KGE36BW40

Har fått utmerkelsen “Testvinner” i Kuluttaja, 1/2015.

Har fått utmerkelsen “Bra kjøp” i Råd og Rön, oktober 2014.

Bosch KGE36BW40 Klarte nedkjølingen best, iflg. Svenske Råd & Rön

Energieffektiv med miljøklasse A +++. Dette kombiskapet har SuperKjøl og SuperFrys som aktiveres når større mengder mat raskt skal kjøles eller fryses ned. Fleksibelt lagringssystem og smart LED-belysning er praktisk, og bidrar til god oversikt. Vinnere i Kuluttaja 2015 og belønnet med Godt kjøp i Råd & Rön 2014.

Les mer om produktet

Kjøleskap med integrert dispenser – KSW36PI30

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, år 2014.

iF skriver: Utseendet på det nye Bosch kjøleskapet med integrert dispenser er elegant. Til tross for behovet for ulike utforminger av dispenseren for vann og is, ble de utformet for å passe sammen som en enkelt enhet på en perfekt måte. Lyssetningsdetaljen avrunder følelsen av høyeste kvalitet design.

Les mer om produktet

Fryseskap med integrert dispenser – GSD36PI20

Har fått utmerkelsen “iF Product Design Award”, år 2014.

iF skriver: Utseendet på det nye Bosch fryseskapet med integrert dispenser er elegant. Til tross for behovet for ulike utforminger av dispenseren for vann og is, ble de utformet for å passe sammen som en enkelt enhet på en perfekt måte. Lyssetningsdetaljen avrunder følelsen av høyeste kvalitet design.

Les mer om produktet