Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Sløs ikke med verdifulle ressurser.

Veldig gjennomtenkt. Veldig Bosch.

Vi hos Bosch har alltid vært drevet av å gjøre det vanskelige enklere. Det tidkrevende raskere. Det tunge lettere. Det sløsende besparende. Utover produktenes grunnfunksjoner er det akkurat dette vi måler oss på. Les nedenfor hvordan du kan spare verdifulle og viktige ressurser.

Bosch bærekraft

Bosch bærekraft.

I tillegg til å vaske rent, hva bidrar maskinen til? I tillegg til å holde mat kald, hva tilfører skapet? At produktene skal bidra til en positiv utvikling gjelder uansett hva vi utvikler og er ingen nyhet. Siden Robert Bosch grunnla oss i 1886 har dette vært en naturlig drivkraft.

Her på siden kan du lese mer om hvordan nøyaktig ingeniørarbeid fra Bosch kan bidra til en mer bærekraftig framtid ved å unngå sløsing med viktige ressurser.

Vaskemaskin med i-DOS

Hva er i-DOS? En smart måte å dosere vaskemiddel og vann.

Vi hos Bosch synes at vann er en verdifull ressurs verdt å bevare. Vi utviklet vaskemaskinen i-DOS, som takket være det smarte doseringssystemet automatisk måler riktig mengde vaskemiddel og vann for hver vask. Resultatet blir perfekt, uten at en eneste dråpe vann går tapt. Og når det gjelder vaskemiddel, reduseres forbruket i gjennomsnitt opp til 38 % sammenlignet med å dosere for hånd.

Kilde: International Journal of Consumer Studies 38, 265 f. ISSN 1470-6423.

Se hvordan i-DOS fungerer

Bosch kombiskap med VitaFresh

Reduser matsvinn med VitaFresh

Vi hos Bosch synes at matsvinnet bør reduseres. Med VitaFresh Pro nullgraderssone, holder frukt og grønt seg friskt opp til 3 ganger lenger sammenlignet med kjøleskap uten nullgraderssone. Med VitaFresh Pro har du derfor tre ganger så lang tid på deg til å spise opp maten, noe som fører til mindre matsvinn.

Les mer om VitaFresh

Bosch oppvaskmaskin med Zeolith

Reduser energiforbruket med Zeolith®.

Å redusere energiforbruket har lenge vært et fokus for oss hos Bosch. Et eksempel er oppvaskmaskiner med mineralet zeolitt. Mineralet avgir varme noe som gjør at strømforbruket reduseres kraftig. Når vi sammenlikner en oppvaskmaskin i Serie 2 uten zeolitt med en i serie 8 med zeolitt, reduseres faktisk strømforbruket med opptil 30 %. Selvsagt uten å gå på kompromiss med vaskeresultatet. Dessuten hjelper zeolitt til med å gjøre oppvasken tørr.

Se hvordan Zeolith® fungerer

VitaMaxx er perfekt for smooties

Økt holdbarhet.

Så fort frukt og grønnsaker blandes og utsettes for luft, begynner en nedbrytningsprosess. Vår løsning? Fjern luften! Med vår vakuumblender VitaMaxx holder dine smoothies og juicer seg friske dobbelt så lenge. Det gjør at du kan tilberede en større mengde av gangen enn det som skal drikkes, uten at den blir dårlig og må kastes.

Les mer om VitaMaxx

Bosch vedlikeholdsprodukter

Kjøpe nytt eller reparere?

Våre hvitevarer er av høyeste kvalitet og varer lenge, men selv disse kan jo gå i stykker. Men i stedet for alltid å tenke nytt, så lar det seg kanskje reparere? Og hvem kjenner produktene bedre enn de som laget dem? Vi har kyndige serviceteknikere for Bosch i hele landet og et bredt utvalg av vedlikeholdsprodukter som gjør at dine hvitevarer holder lenger.

Besøk vår service online

Bosch Clean & Care rengjøringsmidde

Ta vare på dine maskiner så fungerer de bedre og varer lenger.

Ved å benytte rengjøringsmidler sørger du for at dine hvitevarer holder lenger. Og ved å benytte originalprodukter kan du være sikker på at de holder samme høye kvalitet som dine hvitevarer fra Bosch.

Se våre Clean & Care produkter

Bærekraftige produkter fra Bosch

Bærekraftig produksjon.

Det er selvsagt bra at det går an å velge bærekraftige produkter. Selv om den største miljøpåvirkningen skjer når produktene brukes i hjemmet, så skjer det også en del i selve produksjonen. Derfor legger vi stor anstrengelse i hele tiden å utvikle vår produksjon i en effektiv og bærekraftig retning.

Les mer og få tips

Prøv dine nye Bosch hvitevarer hjemme i 100 dager.

Vi tilbyr deg 100 dagers returrett, når du registrerer ditt produkt i MyBosch. Registrer ditt nye produkt innen 2 uker etter kjøp for å få den ekstra returretten.

Registrer deg nå

Best i test.

Vi ønsker alltid tester av våre produkter velkommen. Våre hvitevarer og husholdningspparater tåler å settes på prøve og uavhengige tester viser at våre produkter holder det vi lover. Her har vi samlet en del av våre utmerkelser og testresultater.

Les mer

Tilkoblede hvitevarer – for en enklere hverdag.

Bosch hvitevarer med Home Connect åpner opp for nye muligheter i hjemmet ditt. Nå kan du enkelt og komfortabelt styre hvitevarene dine fra mobilen eller nettbrettet. De kan også sende varslinger direkte til deg, for eksempel når vaskemaskinprogrammet er ferdig eller med annen relevant informasjon. Alt for å gjøre hverdagen din så enkel og energieffektiv som mulig.

Om Home Connect

Hvordan kan vi forbedre vår nettside?

Kjære besøkende,

Takk for din intresse for Bosch hvitevarer. Vårt mål er å kontinuerlig forbedre vår nettside.

Vi vil gjerne invitere deg til å delta i vår undersøkelse, som tar ca 2-3 minutter. Deltakelsen er frivillig og anonym.

Start undersøkelsen