Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Bosch er nr. 1 i Europa innen hvitevarer.

*Source: Euromonitor, volume sales, 2018.

Bosch er nr. 1 i Europa innen hvitevarer.

Dokumentasjonen som støtter denne påstanden er hentet fra Euromonitors årlig oppdaterte globale undersøkelse av husholdningsapparater som Euromonitor publiserer i slutten av hvert kalenderår.

Den årlige oppdateringen foretas for hvert av de 46 nasjonale* markedene som undersøkes mellom mai og september hvert år.

Euromonitors årlige undersøkelse spør alle respondenter enten de er produsenter, forhandlere, distributører, bankanalytikere, representanter for finans- eller handelspressen om makro- og mikroøkonomiske faktorer, handel, leveranser og forbrukertrender som beregner etterspørselsnivåer for forrige kalenderår, og for det kommende året.

Kort sagt regner Euromonitor dataene fra undersøkelsen som valide og representative for et markedssyn om størrelsen og andelen på nasjonalt, regionalt og globalt nivå i den industrien det gjelder for 2018.

Hver internasjonale bransjerapport fra Euromonitor er basert på en rekke store forskningsmetoder:

  • Skrivebordsanalyse
  • Butikkontroller
  • Handelsundersøkelser
  • Bedriftsanalyse
  • Prognoser
  • Datavalidering
  • Markedsanalyse

Tekst lånt fra Euromonitor International Ltd Claim Certificat

*Finland er ikke med i disse dataene