Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Bosch husholdningsapparater med Green Technology inside.

Bærekraft med et tastetrykk. Bosch husholdningsapparater.

Alle Bosch husholdningsapparater er produsert med spesielt hensyn til ressurser. Fordi vi arbeider helt bærekraftig på alle områder. Det starter før produksjonen og slutter ikke før emballasjematerialet er blitt resirkulert. Du vil kjenne igjen de mest energi- og vanneffektive modellene med "Green Technology inside"-merket. Med disse kan du ta ansvar for miljøet med et tastetrykk når du gjør husarbeid. Og selv de mest miljøvennlige husholdningsapparatene er selvfølgelig fremdeles kompromissløst kraftfulle.

Med Green Technology inside fokuserer vi på bærekraft.

Omtrent 40 % av våre patentsøknader er relaterte til beskyttelse av miljøet og forsiktig bruk av ressurser. I dag er våre husholdningsapparater blant de mest effektive og økonomiske i hele verden. Det er bra for miljøet og for lommeboken din.

Vi har halvert våre produkters vannforbruk.

Har du prøvd å halvere vannforbruket ditt? Det har vi. Siden 1990 har vi redusert vannforbruket til apparatene våre med mer enn halvparten.

Smart pakket, effektivt transportert.

Vi sparer ressurser på transporten også. Vi pakker for eksempel oppvaskmaskinene våre så effektivt at vi nå kan transportere enda flere produkter samtidig. Det reduserer ikke bare mengden emballasje, men det sparer også drivstoff og kutter CO2-utslippene.

Vi resirkulerer 92 % av alt avfall.

Oppsamling og sortering av produksjonsavfall på våre fabrikker er en selvfølge. Og nå resirkulerer vi også 92 % av dette.

Våre energitips.

Det er mange måter å bidra til en bærekraftig fremtid. Vi har samlet noen av våre beste tips – oppdag enkle måter å beskytte miljøet på!

Bærekraft starter allerede når du kjøper produktet ditt.

Når du kjøper en oppvaskmaskin, gå for modellene med lavest mulig vannforbruk. Modeller som bruker 8-10 liter per vaskesyklus er et godt gjennomsnitt.

Halv vask, halvt program.

Programmer som "Halv vask" er ideelle for å vasking av et par plagg. Da sparer du både penger og energi.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!