Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Zoo'o ProAnimal poseløs støvsuger

Zoo'o ProAnimal uten pose

Den poseløse støvsugeren er perfekt utformet for å rengjøre alle overflater i hjemmet ditt. Den fjerner dyrehår på møbler, harde gulv og tepper. Sensor Bagless-teknologien™ gjør den både stillegående og kraftfull. Fordi den er poseløs slipper du også ekstra kostnader for støvsugerposer.

Zoo'o ProAnimal modeller
Rull ned

Fjerner katte- og hundehår raskt og enkelt.

Turbobørsten ProAnimal er spesielt utformet for å rengjøre tepper. Den kraftfulle motoren fjerner effektivt alle spor fra kjæledyrene dine. I tilbehørssettet Zoo’o ProAnimal 360 inngår også møbelmunnstykke og parkettmunnstykke.

Les mer om Zoo'o ProAnimal 360-tilbehørene

AirTurbo-systemet.

AirTurbo-systemet gjør at våre Zoo'o ProAnimal-støvsugere rengjør kraftfullt og effektivt. Den større diameteren gjør det mulig å øke luftflyten. Den energisparende og kraftfulle motoren garanterer at du får en ekstra kraftfull luftflyt i turbobørsten for at rengjøringen skal gå raskt og effektivt.

Intelligent selvrengjøring med SensorControl.

En integrert sensor måler ytelsen kontinuerlig under bruk. SensorControl aktiveres hvis effekten går ned og rengjør filteret. Det gjør at støvsugeren får tilbake sin opprinnelige ytelse.

Ingen poser, ingen ekstra kostnader.

Det vaskbare HEPA-filteret og øvrige filter i støvsugeren holder like lenge som støvsugeren din. Du trenger heller ikke å kjøpe støvsugerposer - så med denne poseløse støvsugeren slipper du ekstrakostnader.

Zoo'o ProAnimal støvsuger med pose.

Vår støvsuger Zoo'o ProAnimal er utrustet med den hygieniske støvsugerposen PowerProtect og et bionic-filter som reduserer lukt.

Les mer

Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger

Støvsug uten ledning og mer fleksibelt enn noensinne før, uten at det går på bekostning av ytelsen. Bosch lithium-ion-batterier sørger for spesielt lange kjøretider.

Les mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!