Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger

Ledningsløs og alltid klar til bruk.

Ekstremt fleksibel og like effektiv som en tradisjonell støvsuger*: Den nye ledningsløse Zoo’o ProAnimal håndholdt støvsuger – perfekt for kjæledyreiere.

*Fiberopptak på tepper i henhold til IEC 60312-1 sammenlignet med en sylinderstøvsuger fra Bosch med turbobørste (BSG6B100, 600 w).

Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger modeller
Rull ned

For de som elsker kjæledyr: 30 % raskere rengjøring*. Ingen ledning.

Den motoriserte spesialbørsten "ProAnimal Brush" kjører med omtrent 5 000 o/min, og oppnår grundige rengjøringsresultater på alle typer gulv. Børsterullen er spesielt optimalisert for tepper og den kraftige motoren fjerner dyrehår raskt og effektivt.

Kombinert med SmartSensor Control, er Zoo’o ProAnimal like grundig som en tradisjonell støvsuger* – og krever minimalt med vedlikehold.

Bosch Litium-ion-teknologi.

Langvarig ledningsløs støvsuging: Ultraeffektiv Bosch Litium-ion-batteripakke kombinerer høy ytelse med ekstra lang driftstid, kort ladetid og lang levetid.

Ekstremt fleksibel og alltid klar til bruk.

Ekstremt fleksibel og alltid klar til bruk.

Allround komfort: Zoo’o ProAnimal ledningsløs håndholdt støvsuger kan stå hvor som helst i rommet og er designet for å være enkel å bruke, oppbevare og rengjøre takket være den lave vekten og EasyClean System. I tillegg gjør det fleksible munnstykket det enkelt å støvsuge under og rundt møbler. Den er klar til bruk på et øyeblikk hvis dine nære og kjære har grist og sølt.

Grundig rengjøring i hver eneste krink og krok takket være allsidige spesialtilbehør.

Grundig rengjøring i hver eneste krink og krok takket være allsidige spesialtilbehør.

Spesialtilbehørene inkluderer et ekstra, kort håndtak, en avtagbar adapter med slange og skulderrem og munnstykke for møbler, fuger og bilsete. Det betyr at den passer perfekt til rengjøring av tekstiler, fuger og hjørner.

Zoo’o ProAnimal

Zoo’o ProAnimal med pose

Perfekt for allergikere takket være bionisk anti-lukt-filter og hygienisk PowerProtect støvsugerpose.

Finn ut mer

Zoo’o ProAnimal poseløs støvsuger

Zoo’o ProAnimal poseløs støvsuger

Ingen pose, så ingen vedlikeholdskostnader. Utrolig effektiv og stillegående, og takket være SensorBagless™-teknologi krever den lite vedlikehold.

Finn ut mer

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!