Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Unlimited – ledningsfri håndholdt støvsuger

Unlimited.

Nye Bosch Unlimited har samme batteri som våre Bosch verktøy. Det gjør at du raskt og enkelt kan bytte batteri og fortsette å jobbe. Ingen ledning, ingen begrensninger.

Til produktene

Unlimited - håndholdte støvugere.

Bosch støvsugere uten ledning med Power for ALL teknologi fra Bosch sørger for langvarig batteriytelse og et utmerket vaskeresultat. For hver utfordring finnes det en løsning. Ingen ledning, ingen begrensning.

Til produktene

Unlimited.

Power for ALL-systemet: Batteriet er også en del av det ledningsfrie systemet med 18 volt fra Home & Garden.

Til produktene

Unlimited.

Med hjelp av det utbyttbare batterisystemet Power for ALL og hurtiglader kan du støvsugere så lenge du vil. Du trenger ikke å bekymre deg for att batteriet skal ta slutt*.

Til produktene

Unlimited.

Fleksibel rengjøring: Takket være flere typer tilbehør kan du rydde opp alle typer smuss, fra gulv til tak – til og med i bilen.

Til produktene
Unlimited – håndtak med flere funksjoner

Årets småelektriske: Bosch Unlimited

Kåret til Årets småelektriske 2018/2019.

Ledningsfri og batteridrevet støvsuger med batterisystemet Power for ALL. Med et batteri i laderen og et i støvsugeren kan man støvsuge med ubegrenset driftstid.

Unlimited driftstid.

Hvis du ønsker å holde hjemmet ditt rent til enhver tid, trenger du noe som alltid er tilgjengelig når du trenger det. Unlimited-støvsugeren er ledningsfri og gir uendelig driftstid* takket være det utskiftbare batterisystemet Power for ALL og en hurtiglader. Ett batteri kan lades mens det andre er i bruk, slik at utstyret alltid er klart til bruk og aldri går tomt for strøm.

Power for ALL-systemet fra Bosch.

De fleste produktene dine har forskjellige batterier, noe som kan være upraktisk. Med Power for ALL-systemet løser du imidlertid enkelt dette problemet. Det krever kun én enkelt batteripakke som også er en del av det ledningsfrie 18 volts Home & Garden-systemet fra Bosch.

Til produktene

18-volts ledningsfritt Home & Garden-system.

Batteripakken er også en del av det ledningsfrie systemet med 18 volt fra Home & Garden.

18-volts ledningsfritt Home & Garden-system

Fleksibel rengjøring.

Du trenger ikke lenger forskjellig utstyr til forskjellige områder i hjemmet ditt – endelig. Du kan nå rengjøre effektivt i alle rom. Den ledningsfrie håndholdte Unlimited-støvsugeren leveres med nyttig tilbehør som gjør det mulig for deg å rengjøre alle typer gulv som fliser eller parkett, samt alle typer overflater som tepper, bord, møbeltrekk og tapeter og til og med taket. Den er også perfekt til støvsuging i bilen.

Kraftfull rengjøringsytelse.

Med All Floor HighPower-børsten og DigitalSpin Motor kan du rengjøre alle typer gulv.

DigitalSpin Motor

DigitalSpin Motor.

Unlimited støvsugeren har den seneste motorteknologien: DigitalSpin Motor med lang levetid. De perfekt kalibrerte aerodynamiske bladene roterer raskere enn en Formel 1-motor. Motoren er kompakt, lett og kraftfull.

Til produktene

Overlegen design.

Håndtak med flere funksjoner med fremragende design. Unlimited tilfredsstiller med moderne form og høy kvalitet i de utvalgte materialene. Sammen med det praktiske veggfestet er den det perfekte tilbehøret til ethvert hjem.

Overlegen design

Totalt bekymringsløs.

Takket være RotationClean-systemet og det langvarige filteret med Pure Air-membran kan filteret rengjøres på en hygienisk måte og luften som blåses ut, er renere enn luften i rommet

Tilbehør til alle bruksområder.

Én enhet kan rengjøre alle områder i hjemmet ditt. Den ledningsfrie håndholdte Unlimited-støvsugeren leveres med tilbehør som gjør det mulig for deg å rengjøre alle typer gulv som fliser, parkett og tepper, samt alle typer overflater som tepper, bord, møbeltrekk, tapeter og tak. Den er også perfekt til støvsuging i bilen.

Tilbehør til alle bruksområder

Oversikt over Unlimited-utvalget

Unlimited I Premium
BBS1224 & BCS1ULTD
Unlimited I Standard
BCS1ALL & BBS1114
Unlimited I Basic
BCS1000
Unlimited | Premium
Unlimited | Standard
Unlimited | Basic
Power for ALL-systemet
Alltid klar til rengjøring takket være de utskiftbare batteripakkene og hurtiglader
Lang driftstid. Utskiftbare batteripakker
Rotation Clean
Garanti

Batterigaranti.

Power for ALL-batteriet er som alle andre Lithium-Ion batterier eksponert for normal slitasje. Derfor reduseres batterikapasiteten og driftstiden over tid. Dette er en naturlig prosess og ikke et resultat av svikt i material/produksjon eller en defekt ved produktet.

*Levetiden er uendelig med den inkluderte Bosch-hurtigladeren, 2 stk 3,0 Ah Bosch Power for ALL-batterier og drift i normal strømmodus, fordi ett batteri kan lades mens det andre batteriet er i bruk.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!