Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Strykejern som gjør det lett å stryke.

Bosch ønsker å gjøre strykingen så behagelig og sikker som mulig for deg. Derfor er våre strykejern laget av materialer av høy kvalitet og med mange tekniske innovasjoner. Du kan derfor alltid stole på at du får et godt strykeresultat. Opplev Bosch – 100 % kvalitet.

Slik stryker du skjorter.

Trinn 1: Begynn med kragen. Stryk den på begge sider og begynn med baksiden for best resultat.

Trinn 2: Fortsett med skjortens mansjetter. Sørg for at alle knapper er knappet opp og stryk begge sider.

Trinn 3: Glatt ut ermet langs strykebrettet før du begynner å stryke, så unngår du skrukker. Likeledes med det andre ermet.

Trinn 4: Sørg for at alle brystknapper er knappet opp, og heng så skjorten over strykebrettet med ermer og brystpartier på hver sin side av brettets lengde. Stryk ryggpartiet.

Trinn 5: Snu skjorten og stryk brystet på begge sider av knappingen. Sørg for å komme til mellom brystknappene, press knapphullene omhyggelig og glem ikke å stryke helt opp til kraven.

Hva betyr vaskesymbolene?

Det er ikke lett å vite hva alle symboler betyr. Vet du f.eks hvordan symbolet for om tøyet skal tørkes hengende eller flatt ser ut? Vi hjelper deg.

Les mer om vaskesymboler

Hva er det vi vasker og tørker?

Klærne våre er fremstilt av naturfibrer, kunstfibrer eller en blanding av disse. Hva inneholder dine klær?

Les mer om fibrer

Før og etter vask.

Det er lett å se hvordan et plagg ser ut når vi prøver det for første gang, men det er ikke like lett å vite hvordan det vil se ut etter at det er vasket noen ganger. Gi dine klær riktig behnadling.

Les mer om før og etter vask

Gir du skjortene for mange skrukker?

Skjorter og bluser sentrifugeres ofte for hardt, med skarpe bretter og skrukker som resultat.

Les mer

Selvrensende tørketrommel.

Tørketrommel med selvrensende kondensator gir energiklasse A - 60 %* gjennom hele levetiden.

Les mer

Optimalt tørkeresultat. Med Zeolith®-tørking.

Når du tømmer oppvaskmaskinen, tar ut glassene, løfter ut plastbollen. Og det er vått. Det føles halvferdig ut, ikke sant? Med Bosch sine oppvaskmaskiner med Zeolith®-tørking slipper du det!

Les mer

Det har aldri vært enklere å spise sunt.

Maten holder seg opptil tre ganger lenger* enn i en vanlig skuff i kjøleskapet. Slik blir det enkelt for deg å alltid ha ferske matvarer – uten å måtte handle hver dag.

Les mer

De fleste doserer feil. Med i-DOS blir det helt riktig.

Bosch selvdoserende vaskemaskiner gir beste vaskeresultat og alltid rett dosering. Komfortabelt, sparsomt og enkelt!

Les mer