Bruk av informasjonskapsler

Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data slik at vi tilby en bedre tjeneste på nettsiden. Ignorer denne meldingen hvis du ønsker å fortsette. Klikk på koblingene hvis du vil se mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og hvordan du håndterer innstillinger.

 

Bosch SilentMixx - Markedets mest stillegående blender!

Kjøkkenutstyret fra Bosch er til for å brukes. Ofte! Som vår blender SilentMixx. Den kombinerer den høyeste ytelsen og brukervennlighet med et svært lavt støynivå.

Allsidig og stillegående.

Lag smoothier, knus is, hakk nøtter eller bland suppe - med automatiske programmer og enkel rengjøring er ikke jobben på kjøkkenet lenger en utfordring. Du kan til og med lage frokost mens både familien og naboer sover.

Knuser all motstand.

SilentMixx er en blender som er til for å brukes. Den spesialdesignede ThermoSafe-kannen kan blande større mengder frukt og grønt uten å gjøre noe større vesen av seg eller miste ytelse.

Kjempeenkel rengjøring.

Med unntak av Easy KlickKnife, kan alt det andre tilbehøret vaskes i oppvaskmaskin. Takket være den enkle Easy Klick-funksjonen kan kniven løsnes med et enkelt håndgrep slik at du raskt kan skylle av redskapet.

Varmt eller kaldt?

Knuse is til fredagsdrinken eller blande en deilig, varm suppe? Hvorfor velge? SilentMixx er utstyrt med en kanne i ThermoSafe-glass slik at den tåler både kalde og varme retter, rett etter hverandre.

Automatiske programmer.

Smoothier, knust is eller hakkede råvarer? Ved hjelp av tre tilpassede programmer oppnås det beste resultatet med et enkelt knappetrykk.

Øvrige tilbehør.

I tillegg til tre automatiske programmer kommer SilentMixx med flere praktiske tilbehør. Smoothie-filter for kjernefrie smoothier og en spesiell hakker for løk, urter og krydder.

Bærsmoothie med peppermynte.

La bærene tine og legg dem i mikseren. Skrell kiwi og eplet og legg dem i mikserkannen. Skyll og tilsett peppermynten. Bland til en kremaktig smoothie, hell opp i et glass og nyt!

Skyll mâche-salaten godt. Skrell pære, banan og pasjonsfrukt og legg dem i mikseren. Skrell den ferske ingefæren, tilsett den og bland til konsistensen er kremaktig. Det er ikke bare godt, det er sunt også.

Ingredienser:

100 g fryste bær
1 middels stort eple
1 kiwi
½ knippe fersk peppermynte
ca. 2 dl vann eller juice

Smoothie med fersk frukt og ingefær.

Skyll mâche-salaten godt. Skrell pære, banan og pasjonsfrukt og legg dem i mikseren. Skrell den ferske ingefæren, tilsett den og bland til konsistensen er kremaktig. Det er ikke bare godt, det er sunt også.

Ingredienser:

2 never mâche-salat
1 moden pære
1 moden banan
1 pasjonsfrukt
ca. 1 cm fersk ingefær
ca. 2 dl vann eller juice

VitaBar-appen! Den perfekte følgesvennen for din sunne livsstil!

Juicepresser og blendere fra Bosch leveres alltid med en smart og alltid oppdatert følgesvenn. Appen har oppskrifter på juice, smoothier, supper, sorbeter med mer, som både er sunne og smaker godt. Appen er intuitiv å bruke slik at du enkelt kan tilberede drikker på den måten som er mest egnet for ditt apparat. I tillegg legger vi nye oppskrifter og funksjoner til appen kontinuerlig, og det gir en rekke tilpasningsalternativer i tillegg til tips og råd om apparatet ditt.

Bruk appen med en gang.

Du kan enkelt laste ned appen kostnadsfritt her og bruke den på alle enheter.

MyBosch

Registrer deg kostnadsfritt og få mange fordeler!

Vår service

Enestående service – før og etter kjøpet.

+47 22 66 06 00

BSH-service.no@bshg.com

Opplev Bosch

Opplev kvalitet, perfeksjon og pålitelighet.

Finn en forhandler

Finn forhandlere eller serviceverksteder i nærheten av deg!